![]() |
dai brightness mai mare
ma asteptam al raspunsu asta ai sunet , da ? ia vezi .. se aude vreo treapta ratata ? respect |
apai din filmul asta nimic nu se intelege.am votat lamborghini desi nu stiu cine castiga cursa.complimente celor cu evo
|
eu v-am mai zis ce-am vazut , altii zic altceva , ok ..
ideea e ca masinile sunt clar cam pe acolo , respectele mele tipului cu evo .. dar .. Romania vs Grecia .. - winner - Romania :) de data .. asta .. poate data viitoare castiga grecul |
Imi pare rau ... As vrea, dar nu vad nimic klar ....
Oricum ... curse ar trebui sa intimpla pe strazi nu pe forum. Poate o sa mai dau o data ca sa fie clar ... dar am inteles ca greci pleaca maine ... Felicitari pentru amanodoi ... cursa foarte spectaculosa! 4 me EOT & good night! |
Presupun ca a fost foarte tare... :D
...Din filmul asta eu nu vad decit un bord de lambo... si nishte stopuri de evo... ...oare de ce se vedeau stopurile de evo??? SINCER FILMUL NU ESTE CONCLUDENT! |
neinspirat cameramanul ..
de ce se vedeau stopuri de evo ? CA RATASE TREAPTA A DOUA :lol: mi s-a fix luat de tot .. noapte buna |
Intr-adevar, in film nu se aude nici o treapta ratata, dar nici nu se vede cine a castigat.
In singurul moment cand se vede si EVO, acesta este in fata!!! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
nu stiu cine a filmat in clip nu se aude nici o treapta ratata de evo dar se vad stopurile ... tare comentariu lui ono :)
|
Re:
Quote:
stopurile de la evo .. se vad in fatza .. la .. 9 secunde .. dupa ce se da startu , la .. cca inca o secunda dupa .. se filmeaza bordu .. iar cameramanu zice , \"esti mancat da-te-n mm... \" acum .. esti mancat ... etc .. o zici .. cand .. TE SUI PE EL ? sau nu ? .. RoSonic , recunosc , m-a luat gura pe dinainte , ieri , am vazut pe camera , filmul , dar am vazut , decat .. cateva secunde ,dupa care a murit bateria , in film , era .. evo`ul in oglinda retrovizoare, mi-am imaginat ca ... cel care a filmat .. a filmat in puii mei evo`u .. nu bordu , aici m-a luat gura pe dinainte , oricum .. 1: eu stiu ce-am vazut 2: se aude / vede CLAR cum EVO rateaza trapta a doua =)) daca rata a 2-a ... nu mai aparea in camera , daca rata a doua se auzea, sau .. sau .. omului ii ia vreo 10 secunde sa-i dea a doua , n-avem de unde sa stim .. ca primele secunde evo e in fatza , dupa care se filmeaza bordu :) |
Re:
Quote:
pardon , ala e cameramanu ( n-am filmat eu ) o sa-ti zic feghea , cine a filmat , ideea e ca .. vorbele spuse , le zice ala din dreapta , insa , ce zice onoriu e GENIAL , dar mi-a zis ca ideal ar fi sa nu pun pe net si deci am dat CUT exact unde trebuia .. am pe telefon filmarea toata , o sa-ti arat daca viitoare cand ne vedem ce zice onoriu , mori :lol: , genial omu ! |
vad k sebastian s-a facut k ploua si tacerea e un raspuns,asa k...
stiu,s va zice,da,ala,czr,e din mr,d-aia s ia d sebastian,total neadevarat, mai ales k,desi nu aveam masina pusa la punct,am venit la baneasa si am acceptat provokrea lui kwx,un baiat d baiat... in concluzie,sebastian,unde e dovada ta k vrei sa legi o punte intre MR si LR? |
Re:
Quote:
Stiam de la inceput ca nu e bine sa particip in starea in care eram dar rautatea din mine nu ma lasat sa stau acasa si am continuat sa fac curse cu pretul sanatatii mele. Pe strada nu am refuzat pe nimeni niciodata in afara de un singur caz cand trebuia sa fac intr-o dimineata la ora 5 intrecere cu un motociclist f tare din bucuresti si nu m-am putut prezenta pt ca eram mult prea obosit. Te-am numit pasarica pt ca te-am invitat de mai multe ori sa faci intrecere cu mine pe diferite trasee sau drumuri iar tu mai refuzat, dupa ce ti-am zis toate astea cred ca nu MERIT sa ma numesti cum ai zis in postul asta al tau si vezi-ti de treaba ta ca nu ai aceleasi grade cu ale mele in domeniul AUTO-MOTO. P.S. Cred ca am fost destul de clar si ti-am scris cuvintele astea pt a vedea toata lumea spiritul meu de luptator si intelege ca fac intrecere cu tine cand vrea muschii lu matale. |
tare filmarea!!!! dovedeste fix nimic!!!!nu se vede decat un bord, nu un finish
asa pot dovedi si eu ca fac sl55amg-ul :roll: :lol: |
Re:
Quote:
Dupa ce am scris mai sus cateva cuvinte despre ceea ce am facut in legatura cu viata mea sportiva din sportul cu motor va dati seama ca mi-ar fi rusine sa mint si cred ca am suficienta tarie sa recunosc daca cineva e mai rapid decat mine. M-as simtii un om fara nici o valoare daca a-s castiga fara sa castig corect sau sa castig prin a fura sau a mintii. Oricum, cursa a fost f stransa iar respectul meu pt EVO a crescut f mult. |
DECI GATA AJUNGE CU ATATA VB PT CA MAM CA SATURAT DE BARFA DESPRE CURSA DE ASEARA .........CASTIGATORUL SA VAZUT CLAR ......CINE A FOST ACOLO STIE ASA CA TACETI IN P.........A MEA DE ANONIMII...........VA SIMTITI IN STARE IESITI LA INTERVAL.........,SI SEBASTIAN ODATA IMI SPUNEA I CA CEA MAI BUNA CALE DE COMUNICARE ESTE DE A STA DE VB FATA IN FATA ASA CA IN SEARA ASTA AI VENIT SI NU AI VB NIMICA ASA CA TE ROG SA NUMAI DISCUTAM AICI PT CA STII FOARTE BINE CA LUCRURILE ASTEA SE MAI ALIMENTEAZA SI DIN ALTA PARTE..............IN REST GRECI SAU CAM DAT LA FUND IN SEARA ASTA CRED CA NUMA I AVEAU UN BANII DE BENZINA!!! :wink:
P.S. ONO TE ROG FRUMOS SA NUMA I SCRII NIMIC DESPRE ACESTA CURSA SI SA INCERCI SA TE CALMEZI SI A NUMA I DA I EXPLICATI LA TOTI ANONIMII CARE SE CRED ZEII IN NFS UNDERGROUND.........DECI DECLARA SILENTIO STAMPA!!! |
Re:
Quote:
|
Am urmarit filmu cu atentie, am cronometrat, e filmat cu curu, dar inafara de asta eu am ajuns la niste concluzii:
EVO, cel care face toata galagia, a dat pe langa GRAV DE TOT in a 2-a. Lambo a depasit EVOul abia dupa cel putin 11 secunde, poate 12, deci a castigat probabil cursa, dar daca EVO nu rata atat de grav, si-o fura cred. In orice caz, imi pare teribil de rau ca nu am prins cursa asta, cred ca a fost ceva special. Felicitari ono :) |
Re:
Quote:
eu nu am zis ca ai pierdut sau nu, am zis ca pe filmul PREA ridicat in slavi de santos, care l-a si anuntzat k pe o dovada incontestabila, nu se vede nimic :lol: |
corect, radu...
de aceea l-am si certat pe santos dupa cum observam, spiritele si asa sunt incinse topicul a fost creat de el, si daca analizam posturile lui, nu putem sa nu observam tonul incisiv si provocator pe care l-a folosit in contextul tensiunii traditionale, este normal ca s-au incins spiritele si mai tare. Ii respectam pe sebi, micutzu, ono... si ce se intampla intre ei, poate s-ar putea rezolva mai usor daca nu ar veni altii sa scoata ochii si sa agite apele... oamenii incep sa se certe si se uita care a fost inceputul... oare se cearta ca a castigat unul sau altul? eu cred ca mai putin datorita faptului in sine decat datorita modului cum privesc sau prezinta altii victoria sau infrangerea. |
sunt curios ce ton ai folosi tu .. cand .. ai vedea ceva cu ochisorii tai ..
si ar veni niste baieti buni si ar zice ca nu-i asa .. in fine .. |
Re:
Quote:
Masina mea e in transformare si te rog stai linistit nu mai face tu clasamente ca nu au valoare. O sa vezi pe pista cum sta treaba si repede o sa-l vezi pe Andrei la munca. |
Re:
Quote:
incearca te rog frumos sa folosesti mai putin astfel de apelative nu te-am facut niciodata stupid sau in vreun alt fel asa ca astept acelasi comportament din partea ta fac cate clasamente vreau si crede-ma ca nu esti singurul care poate pune valoare pe vreun clasament.....nu esti vreun sofer nemaipomenit care sa ma dea pe spate si momentan in afara de cielo nu am observat nimic fantastic iesit din \"garajul\" tau...cu Andrei e alta mancare de peste dar nu despre Andrei era vorba aici....ci despre faptul ca vorbesti mult, te iei de multa lume fara sa ai vreo fapta la activ acestea fiind spuse te rog inca o data sa iti revizuiesti vocabularul pentru ca nu imi aduc aminte sa iti fi atribuit vreun adjectiv de genul celui pe care mi l-ai atribuit tu p.s. : adevarul supara? |
Sincer....preferam cand se contrazicea Santos cu toata lumea, macar el era on-topic si incerca sa isi expuna un punct de vedere si sa sustina ce a vazut cu ochii lui!!!
Nici macar pe un topic asa de simplu nu se poate mentine linia discutiei si trebuie sa se devieze la tot felul de certuri inutile care nu vor fii materializate niciodata, pt ca in momentul cand acesti oameni cand se vor intalnii face 2 face vor discuta pe un ton total diferit!!! |
...
|
Oricat s-ar discuta pe tema asta nu se va ajunge la nici o concluzie .
Cursa a fost stransa si sunt prea multe elemente controversate: -daca 400m erau unde stateam eu sau unde statea BPR-ul sau in alta parte -daca a ratat evo a doua sau nu etc In locul in care stateam eu Evo inca era putin in fata dar avand in vedere ca multe persoane m-au contrazis spunandu-mi ca 400m erau ceva mai incolo inseamna ca s-a strecurat o gresala in masuratoarea mea . Cert este ca cursa trebuia sa se tina doua din trei si atunci stiam clar cum sta treaba . Avand in vedere situatia de fata dpdv al meu cursa nu are castigator nu are pierzator , ea nu este concludenta . |
nu ma intereseaza ce ati discutat voi pe aici (nici n-am citit), dar eu stiu ca la o cursa filmata din masina, camera sta fixata pe masina de langa pt a se vadea rezultatul.in fine... halal filmare... :lol: :roll: felicitari celui care a castigat. oricare ar fii ala
|
Re:
Quote:
VOI NU ATI VRUT SA CONCURATI ! PS: pt micutu - mare bine ti-a facut cel care a facut montajul, crezi ca era necesar sa se vada asa clar ca tu ai dat startul ? !!!! ACEST FORUM ESTE PUBLIC !!!! adica.... il poate vedea ORICINE. este foarte posibil sa-l fi vazut cineva. |
Imi pare rau ca filmul a iesit atat de prost. ESTE INUTIL. Asa se intampla cand este promovat de putziflici. imi pare rau santos dar ar trebui sa te ceri afara.
|
B 99 CZR este TOTAL OFFtopic.
Moderatorii trezirea !!!! |
Re:
Quote:
e vina mea ca cel cu camera a filmat bordul , intradevar , e vina mea .. ca am zis ca .. filmul va spune totul , m-am inselat, am spus de ce .. .(punct) si mie imi pare rau ca filmul a iesit atat de prost , asta e :) se mai intampla in alta ordine de idei , fiecare crede ce vrea muschiu lui .. si gata :) bine ? voi ziceti ca a batut grecu , noi ono ,eu stiu ce-am vazut, si nu sunt singurul , DAR , probabil , VOI , ati vazut mai bine .. din .. unghiul din care erati .. eu .. de la linia de finish , probabil am vazut mai prost .. gata :) filmu e inutil , totu e inutil , discutiile astea sunt inutile , pe de alta parte eu sunt sigur ca cei 200 + de oameni care au luat filmul , nu sunt chiar atat de dezamagiti :) au apucat sa vada cum ajunge un gallardo pana la 280 :) tai tai :) cat despre \"putziflici\" .... vedem noi :) dupa data de 17 .. :) |
Re
man pana la urma la cat a ajuns galardo la 280 ?sau peste ?
|
din film am inteles o singura chestie... \" ESTI MANCAT\"
se referea cumva la EVO? :twisted: |
E greu de apreciat care a fost rezultatul real, insa daca te uiti cu putina atentie, secundele cat e filmat evo(din spate), mie imi pare ca distanta se micsoreaza...
Anyway, daca ala are 500CP, e ceva mai bun decat asta http://www.ultimatecarpage.com/frame...hp&carnum=2122 |
Re:
Quote:
deci da , se referea la evo ... |
Re
E bine ca a fost mankat apropo galardo e stok ?
|
da
|
poll-ul este INUTIL ! au fost de fata o mana de persoane ..acestea si-au dat cu parerea chiar dk contrarie despre castigator , si din film nu se intelege nimic ...intrebare pt cel care a deschis poll ... vrei sa ne dam cu presupusul ?
sau sa vedem in urma unui sondaj cine ar ''castiga'' ..logic ( romania - ONO -lambo ) :wink: sanatate la toti |
ma .. .pana una alta .. cred ca e unu dintre cele mai misto topicuri dp aici de la versus ..
si.... da .. poll`u l-am facut .. ca sa ghiciti : / .... :roll: ai date tehnice , ai pareri , ai film , choose ! daca nu , vezi ca ai sub topicu asta un topic , Logan vs KALOS ... vezi poate e mai interesant |
sincer dintre lambo si evo am ales romania :roll: o fi bine ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning