Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Audi A6 si Jason Statham in pauza de la Super Bowl (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/107162-audi-a6-jason-statham-pauza-super-bowl.html)

SERJAN 02-02-09 10:40

Re: Audi A6 si Jason Statham in pauza de la Super Bowl

Quote:

Originally Posted by BRAVO (Post 2030185)
bravo bro,ai priceput mesajul...chiar ma gandeam :nimeni nu-si da seama de asta !!!!

si-au dat toti seama de acest lucru, stai linistit. dar daca au vrut sa isi prezinte tehnologia si frumusetea ultimului a6 trebui sa faca o comparatie cu modelul a6 mai vechi, in nici un caz cu modele concurentelor directe si alea vechi de mai bine de 20 de ani

allexutzzu 02-02-09 10:45

Quote:

Originally Posted by SERJAN (Post 2029387)
hai frate nu exagera... sunt diferente foarte mici intre cele trei modele. poate ai fi tu fan audi si ii tii partea, dar nici cum spui tu... cand o sa vii cu date concrete am sa te cred.
si nu va mai luati dupa emisiunea top gear ci mai degraba dupa niste teste facute de niste adevarati profesionisti.

nu exagerez, RS6 chiar e mai reusit decat M5 si E 63 AMG...asa ca nu mai catalogati audi inferioara mercedesului si bmwului pentru ca nu e asa! sunt pe youtube destule filmulete care arata diferenta intre aceste masini! ;)

Claw166 02-02-09 12:01

ce pot sa zic decat ca imi place , cand Jason Statham e actorul meu favorit :lol: ??

SERJAN 02-02-09 12:49

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2030229)
nu exagerez, RS6 chiar e mai reusit decat M5 si E 63 AMG...asa ca nu mai catalogati audi inferioara mercedesului si bmwului pentru ca nu e asa! sunt pe youtube destule filmulete care arata diferenta intre aceste masini! ;)

mda, youtube.... lasa!

ROBERT_88ROB 02-02-09 13:09

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2030229)

masina de familie nu masina sport ;) https://www.youtube.com/watch?v=-wXnW1skhVY poate audi este peste bmw la interioare dar atat scz de offtopic

ROBERT_88ROB 02-02-09 13:17

Quote:

Originally Posted by MOMOracer (Post 2029867)
Frate se vede ca sunteti pe dinafara, cand avea audi masina de raliu (audi quattro) bmw si mert nici nu stiau cu ce se mananca 4x4, e adevarat ca asta nu justifica metoda de a promova acest model , dar fiecare marca este pe un anumit segment mert sa bazat mai mult pe lux , bmw mai mult pe sportivitate ,iar audi este incadrat undeva la mijloc , ori cand as lua un a6 in locul unui bmw seria 5 deoarece arata mult mai bine si in plus ai quattro, nu ca la bmw care abea au descoperit ce e 4x4 si anume x-drive

frate se vede ca u esti pe dinafara,mercedesu are masini 4x4 din ani 60 cand a aparut G class
https://www.youtube.com/watch?v=0b6T9uPHPFI
https://www.youtube.com/watch?v=ABPPDYkB9Z8
uitate aicea si mai vb....sa nu mai vb de m5 si e 63 amg

santo 02-02-09 18:52

puerila reclama si fara sens...le era rusine oarecum sa-si dezvaluie modelul lor audi din aceleasi vremuri cu "randunica" si "rechinashu"...!?...YES of course

david_makaidj 02-02-09 18:55

Quote:

Originally Posted by jipianu (Post 2028388)
daca erau smekeri faceau comparatie intre un bmw , un mert si un audi toate din acelasi... dar faza e k le-a fost firca. pentru ca niciodata nu poti sa compari un audi cu un merceeds in primul rand.... sau chiar cu un bmw...

poate spui tu ca nu poate ajunge un audi in urma lu un mercedes,cat consuma un BMW si Mercedes si cat consuma un a6

ROBERT_88ROB 02-02-09 19:36

Quote:

Originally Posted by david_makaidj (Post 2031492)
poate spui tu ca nu poate ajunge un audi in urma lu un mercedes,cat consuma un BMW si Mercedes si cat consuma un a6

la consum audi consuma mai putin decat bmw,in legatura cu mercedesu nustiu la e 200 consum in afara de 4,6:D

marian_tgv 02-02-09 20:20

frumoasa masina...nereusita reclama...cam face mijto de bmw si mercedes...as vrea sa vad "raspunsul" celor 2 companii :twisted:

vasi_bmw89 02-02-09 22:12

Quote:

Originally Posted by MOMOracer (Post 2029867)
Frate se vede ca sunteti pe dinafara, cand avea audi masina de raliu (audi quattro) bmw si mert nici nu stiau cu ce se mananca 4x4, e adevarat ca asta nu justifica metoda de a promova acest model , dar fiecare marca este pe un anumit segment mert sa bazat mai mult pe lux , bmw mai mult pe sportivitate ,iar audi este incadrat undeva la mijloc , ori cand as lua un a6 in locul unui bmw seria 5 deoarece arata mult mai bine si in plus ai quattro, nu ca la bmw care abea au descoperit ce e 4x4 si anume x-drive

.....frate ai dreptate in ceea ce priveste quattro din acei ani d inceput dar la faza cu bmw-ul care de abia a descoperit 4x4 ai dat cu bata in balta...daca nu stiai x drive-ul face shushu p quattro in acest moment!!!daca e sa o luam astfel......:lol:

T u p 3 u 02-02-09 22:20

progres is beautiful".....

vasi_bmw89 02-02-09 22:23

Quote:

Originally Posted by vasi_bmw89 (Post 2032123)
.....frate ai dreptate in ceea ce priveste quattro din acei ani d inceput dar la faza cu bmw-ul care de abia a descoperit 4x4 ai dat cu bata in balta...daca nu stiai x drive-ul face shushu p quattro in acest moment!!!daca e sa o luam astfel......:lol:

daca era o reclama fair-play mercedesul si bmw-ul nu trebuiau sa ajunga in aer sau lovite d alte masini.....ci sa arate o evolutie din''60-''70 si 2008.....

bogg 02-02-09 22:32

Quote:

Originally Posted by santo (Post 2031482)
puerila reclama si fara sens...

Ai tu dreptate, Reclama e fara sens pentru ca nu e intreaga :neutral:
De fapt el este fugarit in diferite perioade de timp. Anii 70(cu Mercedes) Anii 80(cu BMWu') Pe langa Merc si BMW mai apare si un Lexus(mai bine prefera sa o ia la fuga decat sa urce in el :lol:).

IDEEA E CA:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/K5Gh57dRYJ4&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/K5Gh57dRYJ4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

roby wws 02-02-09 22:52

va certati degeaba ca mi-e mi se pare reusita reclama din punct de vedere advertising...si mai mult ca sigur a avut lipici la public
si pana la urma fiecare masiana are avantajele si dezavantajele ei...masina e numai plus de la un cap la altul singur dezavantaj fiind ca nu te lasa sa te "joci" cu ea
oricum alegerea unei masini difere de la o personalitate la alta si tine cont de niste caracteristici

hous3_natzie 03-02-09 14:12

Atat va spun : Audi 200 bi-turbo , 4.2L , masina din 1985 , quatro , hidramata

al3cs 03-02-09 16:07

pe mine unu ma amuza reclama lor:)))...e geniala!:D

ERY 03-02-09 17:06

Chiar este ok reclama ...amuzanta :)

xxdadixx 03-02-09 17:33

Eu am inteles din reclama ca in anii 70 mertzu era un ICON, in anii 80 ursuletul, In 90 lexus-ul si ca acum este Audi - A6 :shock:

SERJAN 03-02-09 19:20

o consider o reclama aiurea... nu tin minte sa fi vazut alte reclame cu o anumita marca in care sa apara alte brand-uri...

razzwan 03-02-09 22:15

le e frica sa faca comparatie cu modelele noi :))))=))))))

PvDTranceAddicted 05-02-09 17:43

Normal cocalarii spun ca BMW face legea, corect, V10 M6 e rupt in gura de Aston de 385CP fata de cei 507, Audi pune puterea la sol si bate la cur absolut orice BMW, sa nu mai spun de R8 V8 si R8 V10, iar Mercedes stie ce face cu AMG-urilor lor absolut dementiale CARE PUN PUTEREA LA SOL, nu ca porcariile alea cu bord de dacie portocaliu si ceasuri de bord din 1980 si active steering care scartaie intr-un hal (noul 7 si X5 testate de mn si faceau de zici ca se rupea directie:D)...BMW pt placerea de a intra in copac! Iti pun pe Dyno orice M CACA POWER si sa vezi cam cat pun rablele alea derapante fara LSD ca lumea la sol!!! RUSINE LA JAFURI DERAPANTE! AUDI SI MERCEDES FAC LEGEA, BMW N-ARE CE CAUTA IN CATEGORIA SPORT PREMIUM, doar executive sport poate, dar si atunci POATE cand vor avea adevarate LSD-uri pe spate... DRFIT-URILE NU TIN IN CURBE BAIETI SI TOTI COCALARII SI NESPALATII MOR PE CAPETE IN ELE SI NU NUMAI...:))Daca se uita cineva in DEX, va gasi BMW la capitolul DERAPARE NECONTROLATA:D

vasi_bmw89 05-02-09 18:18

.......davad ca esti maestru in materie de automobile......probabil ca fiind condus de cocalari BMW a luat cu v10 premiul de cel mai bun motor al anului 2005 si probabil ca si in formula 1 fiind condus tot d un cocalar sa plasat destul de bine chiar a si castigat la un momentdat.....isi sparg capegtele cu el pt ca cocalari sunt cocalari..ghertoi.....nu marca e de vina!!!dar vad ca tu cazi intro extrema tocmai de tine descrisa......fara suparare ...sa ne pastram ideile ipocrite pentru noi..t rog........fara suparare!!!!

PvDTranceAddicted 05-02-09 18:27

Baietas cand V10 de pe M5/M6 o sa se compare la performante, cuplu, turatii si plaja de cuplu vs V10 de pe R8 V10 si Gallardo LP560-4 MOTOR DEZVOLTAT DE AUDI PT LAMBORGHINI NU INVERS, atunci mai vb...cand un BMW o sa se tureze in 8700rpm si o sa sune atat de demential fata de acel V10 Audi o sa fiu de acord cu ce face BMW... BMW cica face motoare?:)) Luam un alt ex elocvent 335i vs S4 si ca motoare si ca masini... Ce face Audi cu acel compresor nu face BMW cu doua turbine, 306CP vs 333CP si pana la 200 Audi S4 il UMILESTE pe 335i cu 2.5s, sa nu mai zic dupa ce ii face, cu cat creste viteza cu atata se mareste si diferenta... Am vrut si eu sa vad cum e sa conduc un rahatel de BMW fara LSD si m-am convins, nu merita nici 20mii de euro o asemenea porcarie cu ochii cariati si un interior demn de cel mai urat posibil din lumea asta... iar volanul arata de zici ca vine de pe un ursuletz din '80 putin modificat, asa ca nu-mi vb mie de BMW si ce face BMW....inafara de anumite rahatele de premii pt motoare ce premii a mai luat BMW? CUMVA PERFORMANCE CAR OF THE YEAR 2 ANI LA RAND? RS4 SI R8? CUMVA Cea mai tai tare masina privind HANDLLING-ul din istorie in teste cum a luat R8? Mai tine-ti cuvintele pt tine ca BMW nu mai e ce crezi u ca e, e mult sub Audi si Mercedes si sub ceilalti...Si inca ceva UN RS4 B7 vechi suna MUUULT PESTE V10 M5/M6, la fel si C63AMG, M-urile suna exact ca aspiratorul meu, inalt si mult prea ascutit ca sa fie simtit de majoritatea, la fel si M3, zici ca e venit din lumea masinilor teleghidate ca sunet, ca dpdv al handdling-ului sunt mult in urma fata de Audi si Mert cum spuneam mai devreme... Atunci cand BMW va avea UN SUPERCAR cum are AUDI SI MERCEDES vom vb mai detaliat...

ROBERT_88ROB 05-02-09 18:43

Quote:

Originally Posted by vasi_bmw89 (Post 2040881)
.......davad ca esti maestru in materie de automobile......probabil ca fiind condus de cocalari BMW a luat cu v10 premiul de cel mai bun motor al anului 2005 si probabil ca si in formula 1 fiind condus tot d un cocalar sa plasat destul de bine chiar a si castigat la un momentdat.....isi sparg capegtele cu el pt ca cocalari sunt cocalari..ghertoi.....nu marca e de vina!!!dar vad ca tu cazi intro extrema tocmai de tine descrisa......fara suparare ...sa ne pastram ideile ipocrite pentru noi..t rog........fara suparare!!!!

au vrut sa faca un motor ecologic si au facut o lae nici euro 4 nu a iesit :)))

vasi_bmw89 05-02-09 18:48

bineeeee mai,mai lasat fara cuvinte.....audi e o corcitura de masini deknd sa unit cu vw si celelalte formand grupul VAG....am si eu audi s e d cacat.....c e aia audi cu stanta d vw p piese si nu am lua acum ca vw e peste BMW...t rog fiecare cu preferintele lui..si hai s anu ne cacam unul in gusturile altuia ......ai luat prea in serios reclama asta si toate posturile care au fost scrise...pentru mine BMW va ramane prima dragoste chiar si atunci cand AUDI sau cum vrei tu sa ii zici va face shushu p majoritatea constructorilor auto.....in fine nu o sa ma cert cu tine p seama unor masini......

ROBERT_88ROB 05-02-09 18:52

Quote:

Originally Posted by vasi_bmw89 (Post 2040999)
bineeeee mai,mai lasat fara cuvinte.....audi e o corcitura de masini deknd sa unit cu vw si celelalte formand grupul VAG....am si eu audi s e d cacat.....c e aia audi cu stanta d vw p piese si nu am lua acum ca vw e peste BMW...t rog fiecare cu preferintele lui..si hai s anu ne cacam unul in gusturile altuia ......ai luat prea in serios reclama asta si toate posturile care au fost scrise...pentru mine BMW va ramane prima dragoste chiar si atunci cand AUDI sau cum vrei tu sa ii zici va face shushu p majoritatea constructorilor auto.....in fine nu o sa ma cert cu tine p seama unor masini......

a fost asociat cu vw ;) nu mai e demult si in ultimi ani sia revenit bine audi ;) singura pb ca seamana toate intre ele

vasi_bmw89 05-02-09 18:58

Quote:

Originally Posted by ROBERT_88ROB (Post 2041015)
a fost asociat cu vw ;) nu mai e demult si in ultimi ani sia revenit bine audi ;) singura pb ca seamana toate intre ele

...audi era sa f*te meciul daca nu intervenea unirea cu vw....in fine am zis ca nu fac mare caz p chestia asta si nu vreau sa ma cert cu nimeni!!:lol:

ROBERT_88ROB 05-02-09 19:00

Quote:

Originally Posted by vasi_bmw89 (Post 2041034)
...audi era sa f*te meciul daca nu intervenea unirea cu vw....in fine am zis ca nu fac mare caz p chestia asta si nu vreau sa ma cert cu nimeni!!:lol:

nici eu numa tiam zis ca nu mai sunt in parteneriat cu vw;) fiecarele cu cei place

vasi_bmw89 05-02-09 19:01

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2040915)
Baietas cand V10 de pe M5/M6 o sa se compare la performante, cuplu, turatii si plaja de cuplu vs V10 de pe R8 V10 si Gallardo LP560-4 MOTOR DEZVOLTAT DE AUDI PT LAMBORGHINI NU INVERS, atunci mai vb...cand un BMW o sa se tureze in 8700rpm si o sa sune atat de demential fata de acel V10 Audi o sa fiu de acord cu ce face BMW... BMW cica face motoare?:)) Luam un alt ex elocvent 335i vs S4 si ca motoare si ca masini... Ce face Audi cu acel compresor nu face BMW cu doua turbine, 306CP vs 333CP si pana la 200 Audi S4 il UMILESTE pe 335i cu 2.5s, sa nu mai zic dupa ce ii face, cu cat creste viteza cu atata se mareste si diferenta... Am vrut si eu sa vad cum e sa conduc un rahatel de BMW fara LSD si m-am convins, nu merita nici 20mii de euro o asemenea porcarie cu ochii cariati si un interior demn de cel mai urat posibil din lumea asta... iar volanul arata de zici ca vine de pe un ursuletz din '80 putin modificat, asa ca nu-mi vb mie de BMW si ce face BMW....inafara de anumite rahatele de premii pt motoare ce premii a mai luat BMW? CUMVA PERFORMANCE CAR OF THE YEAR 2 ANI LA RAND? RS4 SI R8? CUMVA Cea mai tai tare masina privind HANDLLING-ul din istorie in teste cum a luat R8? Mai tine-ti cuvintele pt tine ca BMW nu mai e ce crezi u ca e, e mult sub Audi si Mercedes si sub ceilalti...Si inca ceva UN RS4 B7 vechi suna MUUULT PESTE V10 M5/M6, la fel si C63AMG, M-urile suna exact ca aspiratorul meu, inalt si mult prea ascutit ca sa fie simtit de majoritatea, la fel si M3, zici ca e venit din lumea masinilor teleghidate ca sunet, ca dpdv al handdling-ului sunt mult in urma fata de Audi si Mert cum spuneam mai devreme... Atunci cand BMW va avea UN SUPERCAR cum are AUDI SI MERCEDES vom vb mai detaliat...

intradevar ca audi are un sunet mult mai plin decat un bmw care suna a formula 1 si la design imi place muly mai mult audi

vasi_bmw89 05-02-09 19:03

Quote:

Originally Posted by ROBERT_88ROB (Post 2041037)
nici eu numa tiam zis ca nu mai sunt in parteneriat cu vw;) fiecarele cu cei place

da sunt de acord ..fiecare cu cei place!!!..dar totusi sa nu cadem in extreme cum a facut amicul meu de mai sus:lol:

PvDTranceAddicted 05-02-09 19:12

N-am nimic cu nimeni dar M-AM SATURAT DE COCALARI care ridica in slavi BMW DEGEABA...peste tot NUMAI IN RO:BMW BMW BMW BMW BMW...deja mi se face sila, mai ales dupa ce am condus "nava amiral 7 nou" si noul X5, care sunt vai mama lor, n-aveam loc in spate in 7, dadeam cu capu de plafon la 1.90?Pai frate am stat si in S si in A8 si nu exista problema asta, plus ca da-o in m...sa de treaba dar de ce naiba doar cand are ochii cariati aprinsi, adica pozitiile se lumineaza ceasurile de bord in alb frumos?Ca atunci cand se face seara si aprinzi faza scurta, ceao, revine culoarea aia cretina si ieftina portocaliu dubios prezent pe Renault, Dacia, Kia, etc... bordul totusi nu poate iesi din anonimat oricat de high-tech e noul 7, iar alta faza pe care dealer-ul mi l-as spus personal cand conduceam 7 e ca nu prea se vinde fata de vechea generatie din cauza noilor clienti care prefera 4WD fata de RWD 7, iar dealer-ul a pierdut la faza asta muuulte masini nevandute, tocmai ca nu exista 7 cu Xdrive, ca sa vezi ca pana si "fanii" nu mai suporta RWD fara LSD... chiar imi aratase omu un X5 facut la "comanda" pt un manelist cocalar, am ras de m-am spart...:)) Si baieti de cand e vreme buna de dimineata pana seara tot timpul anului fara ploi, fara gheata, fara zapada? De cand? Ca doar atunci poate poti alege RWD...altfel n-are nici un sens, ca pe ploaie isi ia o bataie orice M de S4,S5, etc, sa nu mai zic de RS-uri care le bat si pe uscat si pe umed...doar ca pe umed umilinta e si mai mare! Uite aici dovada ca pe umed un RS4 SPULBERA PANA SI SUPERCAR-URI..http://www.fastestlaps.com/track34.html

ROBERT_88ROB 05-02-09 19:19

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2041086)
N-am nimic cu nimeni dar M-AM SATURAT DE COCALARI care ridica in slavi BMW DEGEABA...peste tot NUMAI IN RO:BMW BMW BMW BMW BMW...deja mi se face sila, mai ales dupa ce am condus "nava amiral 7 nou" si noul X5, care sunt vai mama lor, n-aveam loc in spate in 7, dadeam cu capu de plafon la 1.90?Pai frate am stat si in S si in A8 si nu exista problema asta, plus ca da-o in m...sa de treaba dar de ce naiba doar cand are ochii cariati aprinsi, adica pozitiile se lumineaza ceasurile de bord in alb frumos?Ca atunci cand se face seara si aprinzi faza scurta, ceao, revine culoarea aia cretina si ieftina portocaliu dubios prezent pe Renault, Dacia, Kia, etc... bordul totusi nu poate iesi din anonimat oricat de high-tech e noul 7, iar alta faza pe care dealer-ul mi l-as spus personal cand conduceam 7 e ca nu prea se vinde fata de vechea generatie din cauza noilor clienti care prefera 4WD fata de RWD 7, iar dealer-ul a pierdut la faza asta muuulte masini nevandute, tocmai ca nu exista 7 cu Xdrive, ca sa vezi ca pana si "fanii" nu mai suporta RWD fara LSD... chiar imi aratase omu un X5 facut la "comanda" pt un manelist cocalar, am ras de m-am spart...:)) Si baieti de cand e vreme buna de dimineata pana seara tot timpul anului fara ploi, fara gheata, fara zapada? De cand? Ca doar atunci poate poti alege RWD...altfel n-are nici un sens, ca pe ploaie isi ia o bataie orice M de S4,S5, etc, sa nu mai zic de RS-uri care le bat si pe uscat si pe umed...doar ca pe umed umilinta e si mai mare! Uite aici dovada ca pe umed un RS4 SPULBERA PANA SI SUPERCAR-URI..http://www.fastestlaps.com/track34.html

fratilor nu va mai certati fiecare cu cei place :D nici mie numi place si nu sunt de acord ca ridica atata in slavi bmw dar asta e fiecare cu cei place,si acuma traba sa recunoasteti ca interioru lasa de dorit la bmw..si nici performantele la audi nu sunt de neglijat

vasi_bmw89 05-02-09 19:23

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2041086)

....https://www.youtube.com/watch?v=DaZExdTHHjY ,atat am d spus

vasi_bmw89 05-02-09 19:27

Quote:

Originally Posted by vasi_bmw89 (Post 2041136)

si inca ceva https://www.youtube.com/watch?v=dGWsogAlZLE

ROBERT_88ROB 05-02-09 19:30

Quote:

Originally Posted by vasi_bmw89 (Post 2041166)

https://www.youtube.com/watch?v=EyKst...eature=related si in legatura cu posti de mai sus le da peste nas mercedesu :D

vasi_bmw89 05-02-09 19:31

nici nu imi doresc interior mie deajuns un rollcage si niste scaune sport!!!!

ROBERT_88ROB 05-02-09 19:34

am terminat nu mai zic nimic..fiecare cu cei place

bogg 09-02-09 12:25

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2040787)
Normal cocalarii spun ca BMW face legea, corect, V10 M6 e rupt in gura de Aston de 385CP fata de cei 507,

Hai ca nu m-am putut abtine ca prea le stii tu pe toate.
Da, amandoua GTuri DAR fiecare cu un alt target pe piata. M6 nu a fost gandit sa ,,rupa in gura" un Aston Martin si dupa cate imi aduc aminte exista o diferenta de pret intre cele 2 masini. Comparatie Stupida.

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2040787)
Audi pune puterea la sol si bate la cur absolut orice BMW, sa nu mai spun de R8 V8 si R8 V10

Da sunt sigur ca Audi meu de 1.8 pune puterea la sol si ,,face" un 335xi. Exprima-te corect. Ce fel de Audi si ce fel de BMW, cu date concrete care sa-ti sustina afirmatile. Da, normal ca R8 pune puterea la sol ca pe el scrie QUATTRO.

Quote:

Baietas cand V10 de pe M5/M6 o sa se compare la performante, cuplu, turatii si plaja de cuplu vs V10 de pe R8 V10 si Gallardo

Vorbim discutii... Motorul v10 de pe M5/M6 nu a fost gandit sa se ia la tranta cu R8, daramite cu Gallardo. In 2005 cand a fost scos M5u' , R8 nici nu exista. Asa ca nu vad logica. Asta-i una la mana. A doua la mana e ca M5 pana una alata e sedan, are 4 locuri bla bla bla etc.. si nu vad de ce i-ar trebui un motor comparabil cu a unui Gallrdo. Sunt cumva in acelasi segment de piata?

Quote:

cand un BMW o sa se tureze in 8700rpm si o sa sune atat de demential fata de acel V10 Audi o sa fiu de acord cu ce face BMW.

http://www.seriouswheels.com/2008/20...s-1024x768.htm

Te invit sa intrii aici si mai apoi sa comentezi. Intr-adevar nu se tureaza la 8700 ci la 8400 dar are motor V8 nu V10. ;) Asta numai ca sa-ti faci o idee. Dar daca ma gandesc mai bine te-ai putea uita si la turometrul BMWurilor m5/m6 ca sa nu mai comentezi deloc. ;)

Quote:

Lun alt ex. elocvent 335i vs S4 si ca motoare si ca masini... Ce face Audi cu acel compresor nu face BMW cu doua turbine, 306CP vs 333CP.

:lol: Audi S4 are 4.2l iar bmw 335i are 3.0l . 1.200 cmc lipsa ;) Dar BMW compenseaza prin turbo :)

Quote:

inafara de anumite rahatele de premii pt motoare a mai luat BMW? CUMVAce premii PERFORMANCE CAR OF THE YEAR 2 ANI LA RAND?

Nu, numai World car of the year. ;)

Quote:

Atunci cand BMW va avea UN SUPERCAR cum are AUDI SI MERCEDES vom vb mai detaliat...

McLaren F1 a avut motor de BMW :)

Cat despre Mercedes. BMW si Audi nu au facut la un loc ce a facut Merc. Merita sa mentionam cateva: Actros, Unimog, Vaneo, Vito etc...

Acum lasand gluma deoparte: Intr-adevar Merc. cu versiunile AMG(si nu numai) a cam rupt gura targului.

PvDTranceAddicted 09-02-09 12:41

In primul rand Audi S4 are motor de 3.0 Kompressor, 333CP, S4 B8 adik, si se ia la tranta cu 335i tot cu motor de 3.0l biturbo, iar in toate testele posibile il mananca de viu... Iar RS6 Sedan da cu M5 facelift de pamant din nou cu al sau monstruletz V10 biturbo fata de M5 tot cu V10 dar normal aspirat... as continua pana la infinit si ai sa vezi singur ca la ora actuala nici un M sau un model BMW sub M nu poate ajunge din urma la performantele unui Audi S/RS sau chiar un model inferior, asa ca nu-mi vb mie de eficienta pt ca nu degeaba cele mai rapide si mai sigur masini din lume AU TRACTIUNE INTEGRALA PERMANENTA: GT-R, LP560-4, R8 V8, R8 V10, VEYRON, 911 TURBO, etc... nu-mi vb mie de performanta pura cu tractiune spate, pentru ca spatele pe ploaie pierde de 2x mai multa putere decat poate pierde 4WD! Iar singura masina demna de o tractiune integrala va fi Aston Martin 0ne 77, care cu siguranta STIE CE INSEAMNA UN LSD bun pe spate, iar bmw nu are asa ceva decat pe M-uri si in cazul acestora doar un LSD banal care blocheaza mult prea putin rotile...
Iar V10 de pe R8 nu numai ca e un motor extraordinar dar in acelasi timp e motorul V10 cu cele mai multe rotatii din lume, asa ca nu-mi vb mie de motoarele BMW, ca BMW nu stie ce inseamna cuplu pe o plaja larga si putere constanta la motoare, am simtit-o pe pielea mea, iar lag-ul inadmisibil al cutiilor de viteze automate BMW chiar deranjeaza la acceleratii si la schimbari de trepte! Tehnologia bate iarasi "asa zisa istorie bmw"...
In testul EVO si Autobild RS6 Sedan a reusit sa scoata 0-100:4.1, 0-200:13.2, muuult peste performantele lui M5 facelift, asa ca nu-mi vb mie de "placerea de a conduce"...si asta cu 100kg mai mult ca M5, dar cu Quattro si eficienta unei cutii de viteze mult mai adecvate asa cum reiese din toate testele RS6 C6 Saloon vs M5 E60 Saloon! BMW e in urma baiatule, iar dak stam sa ne gandim mai sunt cateva luni cand si-o ia IARASI PE COADA SI NOUL M3 de la RS5 Coupe, care va spulbera tot ce misca in clasa lui, iar ca design va fi incredibil de agresiv vs M3 sobru...

All times are GMT +2. The time now is 15:43.

- Copyright 2026 4Tuning