![]() |
Re: Motor TRS cu cutie in 4 viteze
Quote:
|
Lasa bre ca si ala de 1.1 duce;) mai greu da duce...dupa 4000 rpm se simte in largu lui:D cu 5ro pe la 4000 ai cam 120...deci nu vad de ce nu s-ar mai duce...;)
|
Quote:
vre-o dovada? teoria/cartea zice ca nu sunt de 2 feluri.... |
Cutiile pe care le stiu eu:
4 special, cea mai scurta. 4 ro, 4 fr, 5 ro(cea mai lunga) si 5 fr Mai exista si altele in afara de astea 5??? |
Cele de CS-uri, sunt romanesti mai scurte.
Legat de mesajele de mai sus.... No coment. Atunci de ce ceri man mai mult pe piesele frantuzesti, ca sunt mai fiabile, nu? Daca te doare la caciula de fiabilitate de ce vrei mai mult pe alea fr decat pe alea ro? Uitate la Pupila, cata fiabilitate are masina aia, pentru ca are grija si ii pasa! Uitate la VYP, ambele fiind Oltcituri turbate. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
electric...nu stiam ca te pricepi atat de bine........crezi ca un sofer mai bun scoate in a 4 a la 4000ture 150km/h si un sofer mai prost tot in a 4 a tot la 4000 ture 100km/h sa fim seriosi.pt mine acest thread e inchis.credeti ce vreti........ |
hai sa fim seriosi da-o in mama ei de cutie intr-a 4a la 4000rpm e imposibil sa ai 150, nici cu una franta 5tr in a5-a nu ai viteza asta...totusi.
pana una alta la 4000 rpm ar trebui sa ai vitezele astea: 4tr RO 97.04 km/h 4tr FR 102.95 km/h 5tr RO 109.75 km/h 5tr FR 116.42 km/h |
Quote:
hai ca asta e buna......am dat doar un exemplu. |
ma gandeam ca ne dai si tu un exemplu concret cu cv astea 4fr lungi si scurte...eu am pe masina o cutie din 82 si se incadreaza la ce scrisai mai sus.
|
Quote:
iar cu 5RO tot in 4000 ai undeva pe la 120...ce scrie pe vitezomeru! si din cate s-a discutat pe forum s-ar parea ca 5RO e mai lunga decat 5FR...deci nu stiu de unde ai scris tu datele acelea... |
E un tabel facut cu toate rapoartele cu ceea ce a scris Scoorgie. Aia e viteza reala nu ce arata bordul! Dar noi ie prosti si nu stim nimic...
|
Quote:
|
Sincer nu stiu ce sa cred...sunt cam mari diferentele...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pe mine nu ma intereseaza problema asta ..... ramane ca voi..... |
Eu cu 4 fr la 150 am avut aproape 6000 de rpm
|
la cv 4 fr in tr 4 ai 26,6 km/h la 1000rot/min
cv 5 ro nu cea mai fiabila dar cea mai tunabila ,tr5 1000 rot/min/40km/h cu pinioane tr 5 29/38 dinti originala avand 33/34dinti dar si cea mai reparabila, cat au pinioanele de la tr 5 la cv 5 fr? |
Mobil: 31 Fix: 34
29.10525 km/h la 1.000 rpm |
nu se poate 31 cu 34 pt ca nu pt nu se mai ating intre ele ,din momemnt ce cv 5 ro are 33 cu 34 sau 29 cu 38 (cele de dacia) dar poate cv franta are trenul fix mai aproape de cel mobil si in acest caz merge 31 cu 34 dar ma indoiesc sa fie asa
|
1 Attachment(s)
DIn RTA-ul frantuzesc..
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning