![]() |
Re: Cumpar turbine uzate/defecte
Va multumesc pt oferte dar cred ca nu cunoasteti limba ROMANA:oops:/ comentatorii ,am scris DEFECTE/UZATE.
|
Dak te intereseaza am un t2 uzat!
|
salut ,,,,, am o turbina ,,,, de motor 1.9 tdi de 66kw...
astept sa discutam in vederea pretului ,,, multumesc |
sal lasami un nr de telefon am cateva turbine de vanzare
|
Va multumesc pentru oferte dar scrieti un pret aici nu este nici un secret ,poate vor si altii turbine dar tineti cont de faptul ca nu prea se vinde nimic mai ales lucruri uzate bune de aruncat la gunoi...... dar saraci cum ne prezentam folosim totul.....numai bine.
|
Salut.
Am eu o turbina de apa defecta.... http://www.lpelectric.ro/ro/support/images/hid2.jpg Modelul ca in poza...cat oferi? |
1 Attachment(s)
Quote:
300ron dan 0751055650 0786402398 |
Quote:
|
Quote:
Insa daca nu iti dai seama de ce titlu ai pus....tin sa iti reamintesc ca ai scris "Cumpar turbine uzate/defecte" |
Quote:
|
Quote:
Si oricum din cate oferte am vazut la tine imi pot da seama ca iti mananci si c****u de sub unghie sau le vrei pe gratis? |
Quote:
|
salut!mai este valabil?am doua turbine de motor 1.9 tdi ...cel de pe golf 5 , skoda Octavia 2 , a 3, etc....
|
Vand turbina ford focus 2 TDCI 1.6 109cp.
Pret 120 euro negociabil Este foarte putin uzata, jocul axului de la elice este foarte mic. Corpul turbinei este in stare perfecta de functionare. contact:[email protected] sau https://www.facebook.com/buchert.hans |
1 Attachment(s)
Daca nu mai e valabil, cumpar eu turbine 0754.455.425 Garrett KKK IHI
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning