Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Shobolanca - opel astra (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/106841-masina-mea-shobolanca-opel-astra.html)

broker 08-09-09 18:30

Re: Shobolanca - opel astra

lasati-l ma sa le monteze:D e masina lui si stiu cum arata si imi imaginez cum va arata... abia astept sa le vad montate pe masina.

Kahn 08-09-09 23:28

De costat nu pot sa-ti zic exact pt ca le-am luat de la un prieten, stiu ca era oferta la weitec, undeva la 6 mil, iar cele fk, undeva la 4mil.

De distrus bucseraia e cu dus si intors. Daca dai tare prin gropi o sa se duca mai repede, dar daca mergi atent nu or sa fie probleme. De montat oricum le montez maine, iar daca nu imi place (desi ma indoiesc :D) o sa le dau jos:lol:

broker 09-09-09 19:46

rasp eu in locu lu kahn.. au fost montate suspensiile si sunt super, masina sta super pe strada si nu sunt mari probleme.. si cum il cunosc pe khan va avea grija sa ocoleasca gropile si alte nebunii. poze tre sa puna:)

Kahn 10-09-09 00:48

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by broker (Post 2625769)
... si cum il cunosc pe khan...

:lol: mi-ai pocit si numele chiar cand ziceai ca ma cunosti mosule :-)

Una peste alta, foarte fericit de cum arata si cum se comporta masina, numai ca imi atinge in aparatorile alea de noroi la rotile din spate si foarte putin in fata, dar maine se va rezolva si aceasta problema. Poze am facut doar 2 la repezeala, maine o sa fac cateva poze mai de doamne-ajuta:-P

broker 10-09-09 07:48

vezi ca se poarta si kahn si khan (vezi Imran Khan de canta:)) )

andi_cimpean 10-09-09 14:40

asteptam niste poze din profil :)...

sa facem un Before si un After.

Kahn 11-09-09 00:16

10 Attachment(s)
s-a facut sefu :lol:, numai ca sunt facute doar cu telefonul, deci scuzati calitatea si faptul ca masina e cam jegoasa:oops:

andi_cimpean 11-09-09 00:39

Frumos...imi place!

Daca umbli si la amortizoare mai scazi si de acolo niste mm :)...

A mea este inca "jeep"...mi-ar trebui si mie vreo 5 cm in minus:D

Kahn 06-10-09 11:08

4 Attachment(s)
Cateva poze noi...

app, imi schimb anvelopele

Kahn 12-10-09 11:57

Intre timp am mai venit cu o modificare la shobolanca mea, si anume, am indepartat o piesa total nefolositoare de pe masina - toba intermediara:D. Acum se aude exact cum vreau eu. Oricum, urmatorul pas e sa finalizez evacuarea (pana acum am scos toba intermediara, toba finala, montat silencer) si sa scot si catalizatorul, dar imi e frica sa nu se auda prea tare si sa am probleme cu vecinii/politia/urechile mele.

Pana acum nu s-a uitat niciun "curcan" urat la mine si am trecut destul de turat pe langa ei, deci e ok.

Pe viitor as vrea sa foliez farurile, stopurile si proiectoarele cu o folie nu foarte inchisa, doar asa sa dea o tenta de culoare, ce ziceti? Ar merge?

kiry 12-10-09 16:12

sunt folii speciale pentru ce vrei tu :D sa nu cumva sa pui toate prostiile. In Brasov e o firma care se ocupa cu asa ceva, daca ai drum pe aici, sau te pot ajuta cu ceva (am un prieten care lucreaza acolo) da-mi un PM :), si ca parere, da-i bice, pe langa faptul ca protejeaza farul/stop-ul etc., arata si ok :D

Kahn 13-10-09 10:35

PM given:-P...

Acum sa povestesc si o parte deranjanta la masina. De ceva timp, cam de 15.000km, din cand in cand are mici hopuri atunci cand merg constant. Parca ar da in nas pt o fractiune de secunda si apoi isi revine. Viteza nu se modifica pe ceas, iar lucrul asta se intampla numai cand merg constant. M-am gandit prima data ca teraba asta s-a intaplat inainte de revizie si ca sunt filtrele imbaxite, dar a continuat si dupa.... Ce draq o fii, pt ca nu face mereu, doar din cand in cand... Am auzit pareri cum ca ar trebuit sa curat clapeta de acceleratie... Mai am cam 1000 si ceva de km pana la urmatoarea revizie o sa vb atunci cu mecanicul meu sa vedem daca asta e... Ce credeti ca poate fi?

Kahn 19-10-09 11:13

3 Attachment(s)
Pana una alta, am reusit sa-mi vopsesc si grila fata. Nu e montata, inca e la uscat8)

Are cineva idee cum se scoate si emblema de pe haion? stiu ca nu e prinsa cu banda dubla adeziva cum au fost "astra" "classic" etc. ci are 2 picioruse:?:

kiry 19-10-09 17:39

hai ca incerc eu, din cate stiu are o singura gaura de centrare, asa ca ai grija daca o dai jos sa fi pregatit sa o astupi :P

broker 19-10-09 18:37

Am mana de vopsitor! sunt mandru de lucrarea mea :)) .. chiar daca nu e ca din fabrica :D .. merge. sa o stapanesti sanatos si ne mai vedem :D

Kahn 19-10-09 19:53

Bine bine, recunosc, nu eu am vopsit-o, ci broker, multumit boss??:-P

Kiry, eu ma gandeam sa o fac neagra ca si cea de pe grila, ca nu prea am cu ce sa astup acea gaura (kit+vopsea nu imi convine:???:). App, parca sunt 2 gauri, una mai mare centrala si una mai mica undeva in lateral dreapta... Pe mine ma intreseaza sa vad cum o scot, sa o vopsesc si sa o pun la loc8)

broker 19-10-09 19:57

tu o scoti , eu o vopsesc si o punem la loc impreuna:)) , e bn asa?

andi_cimpean 20-10-09 12:33

De ce nu ii cumperi o grila fara emblema?...

valitataye 21-10-09 18:04

frumoasa masinuta:) la multi km in continuare

Kahn 22-10-09 10:17

Merci pentru aprecieri, dar aveti vreo solutie la problema mea mecanica expusa mai sus, pt ca e mai importanta decat o grila sau mai stiu eu ce alte bibiluri??:???:

Din pacate nu ma pricep la mecanica, dar ar putea si vinovate bujiile???:oops:

uskt2005 22-10-09 12:35

Si mie imi face din cand in cand, eu am 40.000 de km si a inceput sa faca acum vre-o 1.000 de km. Bujiile le-am schimbat acum 14.000 de km.
De curiozitate....mergi cumva cu petrom de 95? Te intreb deoarece tind sa cred ca benzina ar fi cauza. Mai am vre-o 15 l. in rezervor, dupa ce o consum o sa incerc si Alto de le rompetrol sa vad daca mai face.

Daca intre timp gasesti problema si rezolvarea da-mi si mie de stire.

Kahn 09-11-09 01:41

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 2741208)
Daca intre timp gasesti problema si rezolvarea da-mi si mie de stire.

Am fost la revizia de 60.000km si am schimbat filtrele (pe cel de aer l-am curatat), uleiul, lichidul de frana si bujiile, iar pe langa asta am curatat si clapeta de acceleratie. Era haos acolo, jegoasa in ultimul hal. Dupa toata treaba asta, tin sa zic ca problemele au incetat, deci fie bujiile erau duse, fie din cauza mizeriei adunate in clapeta de acceleratie;)

O sa revin si cu niste poze pt ca mi-am montat jantele de tabla pe 15 cu anvelopele de iarna si e tare uratica:sad:

broker 09-11-09 08:10

uratica asa cam ca proprietaru:)) glumesc.. arata bn masina, da proprietaru...

cristian.cracana 09-11-09 11:22

sa o stapanesti sanatos :D

Kahn 28-11-09 17:32

5 Attachment(s)
fresh and clean!

valitataye 28-11-09 21:49

frumoasa masina:)

Kahn 29-11-09 00:52

Merci, merci, mai e de munca la ea, dar momentan sunt multumit de felul cum arata:-P

Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste cacucioace??? fie noi, fie sh 215/45/R16 sau 205/50/R16?

uskt2005 30-11-09 11:30

Schimba-i grila radiatorului si pune-i becuri de semnalizare cromate se va schimba in bine zic eu fata ei.

broker 30-11-09 12:35

Lasa grila asa ca e frumoasa.. da-le drq de becuri ca sunt scumpe:)) .. zi de wooferu ala nou din portbagaj.. traiasca gagica-ta si noroc ca a fost ziua ta:))).

uskt2005 30-11-09 12:37

mda...foarte scumpe 25 lei setul de 2

broker 30-11-09 12:37

tine banii pt gagica-sa sa o scoata in oras:)) e criza:))

Kahn 30-11-09 14:32

Cam fortezi mosule, ai grije:D. wooferul e fortza, exact cat imi trebuie mie, iar banii se fac si pt becuri si pt grila si pt prietena:-P

uskt, am vazut cu dau si becurile si grila pe masina ta si imi cam place:-), dar trebuie mai intai sa rezolv problema cu cauciucurile pt la vara, care de altfel nu pare prea indepartata daca e sa ne luam dupa vremea de afara :lol:

Badmarkus22 01-12-09 10:12

Sal. Super masina. Imi place. Sper pe vitor sa incep si eu la a mea ceva modificari. Bafta in continuare cu ea. O iarna fara evenimente!!

andi_cimpean 04-12-09 00:30

Vad ca ai trecut la incaltari de iarna. In locul tau mi-as fi facut un pic de cap cu jantele de tabla...sa le tragi un alb;)

P.S. Ce ai patit la prag?

Kahn 04-12-09 01:36

Badmarkus22, merci pt aprecieri si eu iti urez o iarna cat mai linistita din punctul asta de vedere

andi,:D, chiar nu mi-a trecut prin cap, dar suna exceptional:-P! Imi pare rau ca le am pe masina, ca daca erau deja date jos, maine ma duceam sa el fac albe.
Pragul asa e de ceva timp, mi-a zburat pur si simplu capacelul de acolo, asa am gasit masina intr-o zii si din pacate asa a si ramas:oops:

Kahn 19-01-10 23:56

7 Attachment(s)
Iarna pe ulitza...
Update, folie pe faruri, stopuri, proiectoare. Foarte multumit, vizibilitatea e neafectata, farul/stopul/proiectorul e protejat de pietre, arata si mai bine:D

cristian.cracana 21-01-10 08:50

trebuia sa o cureti si tu putin :)

Kahn 21-01-10 08:52

Neah, la primavara:lol:. Acum imi trebuie doar cat a vad:-P

Kahn 09-02-10 23:35

4 Attachment(s)
sighisoara...;)

Kahn 02-03-10 22:05

In sfarsit am gasit si gume potrivite pt ea. Azi am luat si montat 2x 205/50/ZR16; 2x 225/45/ZR16 dunlop sp sport 9000. E altceva, nu mai ating, franeaza mai bine, directia mai usoara:D. O sa revin si cu poze dupa ce o spal, deocamdata e jegoasa mititica:D

All times are GMT +2. The time now is 17:37.

- Copyright 2026 4Tuning