Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   BODY KIT LOGAN (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/10679-body-kit-logan.html)

Bogyciu 10-01-07 15:49

Re: BODY KIT LOGAN

Eu unu cred ca pt Romania primul kit e ideal, nu are garda foarte joasa, schimba radical aspectu masinii si nici nu costa prea mult... Celelate kituri le vezi la tot pasu si 'musca' destul de des bordurile din ele.:???:

Boasa 18-01-07 19:33

Sun curios cum ar merge un kit frumos si toate modificarile posibile la 1.6 16V.
E ceva 100 de cap parca parca mai musca un pic din asfalt nu?

Cristi_XP 30-01-07 04:26

105cp ... si ceva modificari...sare de 120 cp
Cu muscatul din asfalt cred ca omul se referea la altceva...eu dupa ce am skimbat arcurile am si zgariat putin spoileru pe sub.Deci..la craterele noastre...iti tre hummer :D

mitty 30-01-07 14:54

dar un body kit pt Logan MCV de la Pilot cam pe cand ??????

Cristi_XP 30-01-07 17:36

Quote:

Originally Posted by mitty (Post 722523)
dar un body kit pt Logan MCV de la Pilot cam pe cand ??????

Pai bara din fata si bara din spate se potrivesc ...dar cred ca iti trebuie alte praguri ca MCVul e mai lung...sau...??

Outta Control 27-02-07 13:52

Body kit pentru DACIA LOGAN
PRET 1450 LEI + taxe transport

Este destul de ieftin si misto, nu prea jos ca sa-ti ramana prin gropi si in general potrivit pentru un logan.

Cristi_XP 27-02-07 18:53

Cum arata?Pune si tu niste poze....

Outta Control 01-03-07 11:15

Pai era vorba despre kitul ala de pe pagina 1, bineinteles ca sunt si altele mai marfa dar mi se par si foarte scumpe, mult peste puterile mele actuale. Alea mai scumpe ies si cam mult in afara si apoi trebuie si niste jante pe masura care iar sunt scumpe...asa ca asta mi se pare cel mai potrivit.

Cristi_XP 01-03-07 22:20

Ala de pe prima pagina este kitul baietilor de la prostreet tuning,si costa mai putin de 1450 lei....undeva in jur de 1000-1100 lei...

Outta Control 08-03-07 11:33

Oare o fi din fibra sau din plastic?

Cristi_XP 08-03-07 13:22

fibra ... :)

demon 17-08-07 13:04

1 Attachment(s)
-asta mi se pare cel mai tare body kit posibil pt logan, pacat ca nu-l putem gasi si in Romania de vanzare
-de ce nu pot face si romanii cu adevarat ceva reusit....?

Geko 17-08-07 14:54

"Daa....acest kit e facut de mini-martienii de pe planeta marte si nu se poate gasi in Romania si nici pe Terra.'Kitu e facut in romania de pro street tuning.:-P

Cristi_XP 18-08-07 21:39

Quote:

Originally Posted by demon (Post 1051535)
-asta mi se pare cel mai tare body kit posibil pt logan, pacat ca nu-l putem gasi si in Romania de vanzare

mai bine taceai!

bogo4all 18-08-07 23:02

Quote:

Domnu demon ori esti prost informat ori nu sti sa citesti. Hai in Baia Mare pe data de 26 august si ai sa vezi masina in Romania facuta de ROMANI!.
PS: Masina are alte jante acum :P

MKE 18-08-07 23:03

Quote:

:lol: :lol: :lol: sorry dar nu m-am putut abtine... :lol: :lol: :lol:

TZG@ 19-08-07 19:30

si are cineva idee cat cost kitul? cel de pe ultimul logan postat...

Ovae 20-08-07 04:09

1000 si ceva de euro..nush pana in 2000....dar nush daca il mai reproduc baietii....

Cristi_XP 20-08-07 05:36

1000 euro costa ... si se produce...doritorii pot sa ia legatura cu el :)

Ghimpe200 20-08-07 08:27

Eu unu nu ash da atatia bani pt logan.1000 euro un body kit???pai ce tunez ma frate vw??Si plus,intr-adevar primul kit este frumosel,adik barile stock modoficate.Dar totusimnu va ganditi puneti un body kit,care da un aspect super agresiv unei masini care plange sa ajunga la 100 km/h????

TZG@ 20-08-07 10:54

Quote:

Originally Posted by Ghimpe200 (Post 1055289)
Eu unu nu ash da atatia bani pt logan.1000 euro un body kit???pai ce tunez ma frate vw??Si plus,intr-adevar primul kit este frumosel,adik barile stock modoficate.Dar totusimnu va ganditi puneti un body kit,care da un aspect super agresiv unei masini care plange sa ajunga la 100 km/h????

Ai foarte mare dreptate, e prea mult pt un body kit de logan... frumos tare kitul da' nu se merita, la cati bani ar trebui bagati si ce ofera masina...

TheForce 20-08-07 13:50

Eu zic ca se merita..pentru cel ce a facut masina asta se merita pentru ca vrea sa puna si alt motor..de clio rs am inteles...super tare faze..si in + asta inseamna tuning ..la motor parerea mea este cel mai important..poate sa pice tabla de pe masina atata timp cat o tzi numai pentru liniute...pentru expoziti conteaza da..deci eu zic ca nu tre sa fie nebun sa bagi bani intr-un logan..si ma refeream d loganu gri d la baia mare...scuze pt k is offtopic:)

TZG@ 20-08-07 15:15

in cazul asta retrag cele spuse mai devreme... daca schimba motorul e cu totul altceva... inseamna ca proprietarul e pus pe treaba nu gluma...

Eugen_TL 20-08-07 15:20

Quote:

Originally Posted by Ghimpe200 (Post 1055289)

dar ai si dar un exemplu adevarat ! VW =)) inafara de cei cu vr6 restu ce au? motor tudor dumitru nu? la ala pt ce sa tunezi? un tuning nu inseamna sa faci toata masina ..ca na cu siguranta toti vrem...dar de unde cascavalul ! asa ca faci pe rand! unii vor cu exteriorul apoi interiorul... intr-un final ceva si la motor ! poate nu-s genu care sa rupa masina sa se dea ..vrea doar plimbare si niste putere pt o depasrie!

cat despre kitul lui robi... face toti banii ! atentie ca nu are numai niste bari obisnuite ...praguri..ci si un eleron misto,evazari ! si din cate am vb eu cu el zicea ca oricum nu il trimite trebuie sa il monteze el ca sa fie perfect si sa placa la toata lumea ;)

demon 20-08-07 23:16

imi cer scuze ,poate ca sunt prost informat, eu am vazut un anunt pe www.4tuning.ro cu poza aia, care suna c-am asa "vand logan tunat in germania la nush ce firma,bla bla..."
in fine scuze :)

TheForce 20-08-07 23:31

Faza aia cu vand logan a fost povestita si iar povestita...o gluma proasta sau cel putin un om prost care a facu anuntu ala:))

demon 21-08-07 15:28

cat ajunge bara din fata de la kit-ul prostreet?

Cristi_XP 28-08-07 01:10

nu se vinde pe bucati ! doar kitul intreg care e 1000 euroi :)

All times are GMT +2. The time now is 18:32.

- Copyright 2026 4Tuning