![]() |
Re: BODY KIT LOGAN
Eu unu cred ca pt Romania primul kit e ideal, nu are garda foarte joasa, schimba radical aspectu masinii si nici nu costa prea mult... Celelate kituri le vezi la tot pasu si 'musca' destul de des bordurile din ele.:???:
|
Sun curios cum ar merge un kit frumos si toate modificarile posibile la 1.6 16V.
E ceva 100 de cap parca parca mai musca un pic din asfalt nu? |
105cp ... si ceva modificari...sare de 120 cp
Cu muscatul din asfalt cred ca omul se referea la altceva...eu dupa ce am skimbat arcurile am si zgariat putin spoileru pe sub.Deci..la craterele noastre...iti tre hummer :D |
dar un body kit pt Logan MCV de la Pilot cam pe cand ??????
|
Quote:
|
Body kit pentru DACIA LOGAN
PRET 1450 LEI + taxe transport Este destul de ieftin si misto, nu prea jos ca sa-ti ramana prin gropi si in general potrivit pentru un logan. |
Cum arata?Pune si tu niste poze....
|
Pai era vorba despre kitul ala de pe pagina 1, bineinteles ca sunt si altele mai marfa dar mi se par si foarte scumpe, mult peste puterile mele actuale. Alea mai scumpe ies si cam mult in afara si apoi trebuie si niste jante pe masura care iar sunt scumpe...asa ca asta mi se pare cel mai potrivit.
|
Ala de pe prima pagina este kitul baietilor de la prostreet tuning,si costa mai putin de 1450 lei....undeva in jur de 1000-1100 lei...
|
Oare o fi din fibra sau din plastic?
|
fibra ... :)
|
1 Attachment(s)
-asta mi se pare cel mai tare body kit posibil pt logan, pacat ca nu-l putem gasi si in Romania de vanzare
-de ce nu pot face si romanii cu adevarat ceva reusit....? |
"Daa....acest kit e facut de mini-martienii de pe planeta marte si nu se poate gasi in Romania si nici pe Terra.'Kitu e facut in romania de pro street tuning.:-P
|
Quote:
|
Quote:
PS: Masina are alte jante acum :P |
Quote:
|
si are cineva idee cat cost kitul? cel de pe ultimul logan postat...
|
1000 si ceva de euro..nush pana in 2000....dar nush daca il mai reproduc baietii....
|
1000 euro costa ... si se produce...doritorii pot sa ia legatura cu el :)
|
Eu unu nu ash da atatia bani pt logan.1000 euro un body kit???pai ce tunez ma frate vw??Si plus,intr-adevar primul kit este frumosel,adik barile stock modoficate.Dar totusimnu va ganditi puneti un body kit,care da un aspect super agresiv unei masini care plange sa ajunga la 100 km/h????
|
Quote:
Ai foarte mare dreptate, e prea mult pt un body kit de logan... frumos tare kitul da' nu se merita, la cati bani ar trebui bagati si ce ofera masina... |
Eu zic ca se merita..pentru cel ce a facut masina asta se merita pentru ca vrea sa puna si alt motor..de clio rs am inteles...super tare faze..si in + asta inseamna tuning ..la motor parerea mea este cel mai important..poate sa pice tabla de pe masina atata timp cat o tzi numai pentru liniute...pentru expoziti conteaza da..deci eu zic ca nu tre sa fie nebun sa bagi bani intr-un logan..si ma refeream d loganu gri d la baia mare...scuze pt k is offtopic:)
|
in cazul asta retrag cele spuse mai devreme... daca schimba motorul e cu totul altceva... inseamna ca proprietarul e pus pe treaba nu gluma...
|
Quote:
cat despre kitul lui robi... face toti banii ! atentie ca nu are numai niste bari obisnuite ...praguri..ci si un eleron misto,evazari ! si din cate am vb eu cu el zicea ca oricum nu il trimite trebuie sa il monteze el ca sa fie perfect si sa placa la toata lumea ;) |
imi cer scuze ,poate ca sunt prost informat, eu am vazut un anunt pe www.4tuning.ro cu poza aia, care suna c-am asa "vand logan tunat in germania la nush ce firma,bla bla..."
in fine scuze :) |
Faza aia cu vand logan a fost povestita si iar povestita...o gluma proasta sau cel putin un om prost care a facu anuntu ala:))
|
cat ajunge bara din fata de la kit-ul prostreet?
|
nu se vinde pe bucati ! doar kitul intreg care e 1000 euroi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning