Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femei vs barbati la volan (https://forum.4tuning.ro/28-femei/106577-femei-vs-barbati-volan.html)

Claudia 09-03-09 11:08

Re: Femei vs barbati la volan

Hai ca asta nu mai e femeie....
https://www.youtube.com/watch?v=NUeaQlMWJqU&NR=1

Bytzu 09-03-09 12:21

asta e urmarit de politie..a fost cam pe la toate televiziunile..si beat...

tizule...imi cam plac...ca mai vorbesc vreo 2..inafara de aia specificata de tine, nu ma laud, dar imi place sa stiu cand sunt injurat ;)

b-41-ras 14-03-09 10:10

barbat la volan :evil: https://www.youtube.com/watch?v=-MLkt...eature=related :twisted:

r0xanicutza 20-07-09 05:04

http://www.masinidedama.ro/?p=183

Mustang 20-07-09 07:07

Etapa de offroad amator... nu stiu de ce trebuie pus in categoria "barbatii nu stiu sa conduca".
Se practica si la noi. ;)

Sasha 24-07-09 09:04

Cum se mai numesc femeile la volan?

Ma scuzati, eu sunt mai demodat de fel. Nu ma dau in vant dupa rimele hip-hop, nici dupa blugii largi si atarnand. Nu mi se par cool nici modul de vorbire, nici problemele celor din cartiere
nu ma pasioneaza. Da, stiu, unii dintre ei abordeaza in piese anumite probleme de ordin social, insa uneori e greu sa le percepi profunzimea si semnalul de alarma din cauza masinilor luxoase care se plimba pe stradute cu cinci la ora, a feselor care se zbantuie ca piftia alunecand periculos spre tocuri sau a bling-blingului de la lanturi. Uneori si de la dinti. Caci, la un anumit nivel, trebuie sa recunoasteti, ostentatia hip-hopper-ilor se aproprie periculos de mult de cea a manelistilor. In plus, au in comun obsesia dusmanilor si a barfelor.

Ieri am vazut insa ultimul videoclip al lui Maximilian, care nu vorbeste despre coruptie, nici despre saracie, dar, zic eu, clasa pe care o satirizeaza este una vizibila, de care ne izbim in fiecare zi. Uneori la propriu. Femeile la volan. Desigur, eu am folosit un eufemism, intrucat hip-hop-erul retine din fiinta de sex feminin, numai un detaliu anatomic, la care o reduce, si anume fix sexul. Bineinteles, in varianta lui vulgar-argotica, aceea care incepe cu "p" si se termina in "da", ca sa nu mai lasam loc de confuzie.

Videoclipul spune povestea “soferitei” din dubla perspectiva: atat din exterior, cat si din interior. Maximilian vede masina, comportamentul la volan, insa trece de bariera statutului de simplu martor si patrunde in interior. Ei bine, acest interior ma preocupa in mod deosebit. Eu recunosc, pana acum, mi-a lipsit curajul de a intra in lumea auto feminina. Evit cat se poate sa ma deplasez cu masini conduse de femei. Nu pot avea incredere in ele, se stie ca sunt schimbatoare, ca stanga si dreapta sunt niste notiuni vagi, iar uneori nu opresc la stop din simplul motiv ca rosul nu mai este la moda
si le deranjeaza vizual orice element demodat.

Intelepciunea populara, la care baietii care au realizat clipul si piesa fac apel, chiar daca nu constientizeaza deplin acest lucru, este una in care eu am incredere. De ce "p....e la volan"? Poate v-ati pus aceasta intrebare si cred ca am si cateva raspunsuri pentru voi. De ce nu sani? De ce nu cercei? De ce nu oja? De ce s-a apelat fix la aceasta metonimie?
Pentru ca sexul este cea mai importanta parte a fiintei feminine. Pentru ca sexul ii pune pixul in mana atunci cand obtine o functie de conducere, painea pe masa atunci cand convinge un barbat sa o ia de nevasta, masina in parcare atunci cand reuseste sa se vanda.

Femeile care conduc X5, Porsche Cayenne sau un Bentley glamoros si-au castigat aceste masini nu prin sudoarea fruntii (probabil ca s-ar fi dezintegrat fizic daca la varsta la 22 de ani si-ar fi achizitionat asemenea bolizi prin munca legitima), ci prin sudoarea unei alte parti a corpului. Sa mai zica cineva ca nu sunt practice! Ele stiu exact in ce sa investeasca.

Sanii siliconati? Unghiile roz? Pupaturile zgomotoase? Fundul semi-acoperit? Posetutele? Cumparaturile? Pantofii? Port-bagajul plin de lenjerie? Toate astea sunt tehnici de teasing, de advertising. Toate poarta niste sageti invizibile care indica drumul spre adevaratul centru de greutate, adevaratul punct de interes. Acela din chilotei. Nuu, ele nu “se fac frumoase pentru ele”. Se fac frumoase pentru sexul lor. Incearca sa se plaseze pe piata. Mesajul subliminal este acesta: “daca am sanii frumosi, buzele botoxate si rujate, unghiile cu floricele, pantofii cu pietricele, gandeste-te cum e ceea ce nu se vede si cate pot face cu ea”. Desigur, acum simtul lor estetic este discutabil si nu vom intra in amanunte. Sexul este o iluzie, nu il vedem, cel putin nu total si atunci trebuie vandut prin alte artificii. Ele incearca sa ne starneasca, lansandu-ne promisiuni desantate, facandu-ne sa speram in delicii supreme. Am inteles recent ca vaginul insusi poate fi upgradat prin tot felul de operatii si deja nu ma mai surprinde. Preconizez ca in viitor vor fi mai multe femei cu operatii in chiloti decat in afara lor. Zona trebuie in permanenta infrumusetata, ingrijita, pretuita. Este normal sa fie asa, este unealta cea mai importanta, in cele din urma, comoara si seiful lor la care un anumit statut financiar
iti asigura codul de acces. Atentie, in caz de faliment (ma vad nevoit sa avertizez naivii), codul se schimba.

Cand strategia functioneaza, cand sistemul merge ca uns cu lubrifiant, in fata casei apare o masinuta. Mai mica, mai mare, mai ieftina, mai scumpa, in functie de statutul bikinilor, care pot fi premium sau de duzina, serie limitata sau luati de la reduceri, pe sistemul "platesti 2, primesti 10".

Desigur, si in aceasta ramura a economiei, ca in toate celelalte, exista mirajul. Exista minciuna si impostura. Una ti se promite si alta vezi in dormitor
. Bransa are si ea escroacele si naivii ei. Crezi ca ai cumparat trufe si te pomenesti acasa cu niste caramele expirate in care iti rupi dintii. Chirurgia estetica si celelalte sulemeneli au avantaje incontestabile, dar intind si capcane. Si este normal sa fie asa. Noi, clienti pe aceasta piata salbatica, in care sexul are miros de benzina si functioneaza numai daca este mobilizat de multi cai putere si de tapiterie de piele, trebuie sa discernem. Sa nu fim pacaliti. Sa nu platim prea mult si sa ne trezim cu un vagin de cauciuc de pneuri.

Sursa.

mikkai 02-08-09 15:04

1 Attachment(s)
no comment...

RideTheRiddle 02-08-09 15:10

Sasha foarte tare. Adevarul gol golut !

All times are GMT +2. The time now is 23:04.

- Copyright 2026 4Tuning