![]() |
Re: Fotografiile mele - Griffo
Cred ca mai bine scoteai fata si masina afara...
|
Probabil daca ajungeam si eu la acest photosesion erau cateva poze mai bune 8)
|
cata modestie :lol::lol: glumesc
|
Nu stiam unde facem pozele...sorina a zis ca e lumina destula...de asta nu am luat trepied'ul cu mine...oricum nu am acum aici o poza stock sa vedeti din ce a iesit finala.
Oricum la poze facute cu lumina slaba sunt extrem de slab orice as avea in mana. Macar cineva a observat ca ceva e bine la poze...ca restul numai reprosuri:cry: |
Pai daca stiai ca sunt proaste mai bine nu le postai...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
17 Attachment(s)
Golf and Peugeot ceva nou ca de cand n'am pus a facut topicul panza de paianjen |
Ultima era interesanta cu un timp mai lung de expunere si sa prinzi masinile cum pleaca. Unele au potential.
|
Vreau si eu sa merg in hala asta :)
Cum facem ? :lol: |
Frumoase Fotografii :D vezi ca ai ceva praf pe lentila sau pe Senzor
|
19 Attachment(s)
Opel Kadett GSI Droopy Style
|
Buuuuuun , te-ai apucat de treaba aaaa , :D Ha , te-am prins , pana la urma ati gasit locatie :>:>:> misto , mai baga poze :D
|
chiar nu observi ca ai o pata ceva de genu pe senzor sau in obiectiv?
|
Quote:
2'st de ce s'au sters post'urile...pentru ca era poza pe alt forum pentru detinatorii de bmw? |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Golf V GTI Edition30 |
E cam aiurea sa-ti explic de ce se sterg posturile cand ai putut observa si tu ca au creat cateva divergente... pentru asta au fost sterse
In ceea ce priveste pozele... Detaliile sunt chiar frumose si prima poza imi place... in rest nu mai incerca sa tragi atat de mult de imagine in photoshop... e mai ok sa vad o pata neagra decat albastrul ala pe masina, vezi ultima poza... Plus mare grija la lumina reflectata de apa e foarte greu sa nu fie o poza arsa... cand ai o masina inchisa si un lac langa... Vezi ultima si penultima poza... oricum o sedinta in care ai reusit sa prezinti masina... as fi vrut poate si o poza de interior... |
nu inteleg dece ai tras majoritatea cadrelor contra soarelului :lol: sunt cam arse si WB nu e deloc in poze
|
Le-ai prajit bine de tot. Pacat de masina si de peisaj.
Salut! |
Quote:
sa vad cum faci tu poze perfecta cu asa conditii... |
Quote:
da totush nu la obligat nimeni sa traga cu soarele in fata |
1 Attachment(s)
Quote:
Griffo daca tot ai tras atata in ps de poza, puteai sa-i aranjezi frumos si cerul. |
Cred ca vlad vroia sa spuna: Vroiai sa faca hdr ca sa fie totul perfect expus...
|
Mersi pentru sfaturi la toti...sincer afara erau 37 de grade...soarele ardea ca draq...apa langa filtru de polarizare pauza deci sanse sa apara poza ne arsa zero:D
Toata treaba a fost pe fuga...de abea ne'au lasat cu masina acolo... a zgariat bara pe fata cand a iesit cu ea...aiurea. |
Focs says: Desigur, mereu exista scuze
|
Quote:
Scuze exista tot timpul...eu doar am spus motivele. Pozele ieseau mult mai bine daca eram mai atent si nu grabit:) |
35 Attachment(s)
Daftek's Expedition enjoy |
astea da ... cinstite , felicitari:clap: unele mi se par ca au contrastu' mai puternic dar mie unu imi place .
|
Grave! :twisted:
|
Quote:
Da e contrastul un pic mai intens...sincer si mie de asta le fac asa :) Quote:
Parca mai invat ceva...tu acum poti sa vezi nivelul la care trec la categoria poze!! :D |
Pune-le si pe alea cu Octavia si rasaritul. Sunt placute ochiului :)
|
Cred ca era apusul! :-P
Intr-adevar, simpatice si cele cu Skoda!;) shantzu : Da ,apus.M-am grabit :lol: |
9 Attachment(s)
Quote:
Gata pozele sefu :) |
Pozele cu ALAMICU sunt super ai inceput sa inveti :lol:
Oricum bravo e bine ca nu te-ai vandut ca altii care acum se cred mari fotografi da au chiloti la 5lei din Europa si camere imprumutate :D |
Puteai si tu sa arunci bidonu ala de pepsi din fatza masinii, si in unele ai cam ars culorile.
|
Quote:
Iar poze arse cred ca te referi la cele cu Daftek...sincer nu aveam cum sa scot altfel...am preferat sa fie un pic poza arsa :) De fapt prima poze e arsa...altele nu vad arse:| Si totusi...nimic de bine...numai de rau...parca ar fi o concurenta intre toti,zau asa!!! |
1 Attachment(s)
New signature...
Poza de proba Comentarii....nimic la pozele anterioare? :( |
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning