![]() |
Re: E46 - 330ci
Quote:
|
Spune-mi si mie jantele astea ale tale sunt OEM M3?
|
Quote:
Eu unul sunt foarte foarte multumit de ele mai dar cred ca si pretul daca vrei sa le cumperi noi este foarte mare. Eu am avut noroc si le-am gasit sh la un pret foarte bun circa 1200 de euro tate 4! |
Salut, da-mi voie sa te felicit pentru o masina superba, visul tuturor, un e46 coupe si cabrio...
Salut, am vazut ca esti posesor si pasionat de E46... Voiam sa-ti atrag atentia, asupra unui club, de pasionati ai caroseriei E46, pe care vrem sa-l infintam. Asa cum baietii cu ursii au fanclub-ul lor, de ce sa nu avem si noi. Momentan noi purtam discutiile aici : https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw/113567-discutii-e46-club.html Dar ulteriror vom face un site/forum dedicat ... Cel mai important lucru este ca duminica, 17 mai, ne vom intalni (putini multi cati om fi) pentru a ne cunoaste mai bine... Si am fi onorati daca ai participa si tu. Salut si o zi buna. |
cu serpii de la elspa cum te descurci? probleme in sonde?chiar sunt curios.pana una alta tare rau masina!bbs e ceea ce trebuie,desi ma abtin in privinta stopurilor.
|
http://www.cartuning.ro/jante/bbs/rs_gt.htm nu inteleg aici doar 1 bucata costa atat ? sau tot setu de 4
|
Doar 1 bucata
|
Quote:
claudia_logtuning |
6 Attachment(s)
hmmm nu mai mai postat nimic de foarte mult timp sa incep cu niste poze :)
Ambreaj sport si volanta usoara pentru noua cutie manuala pe care am instalat-o. |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Cateva poze noi!
|
Quote:
Intradevar trebuie sa fac ceva cu stopurile alea mici ca nu prea merg cu stourile astea insa nu am gasit o varianta care sa-mi convina. |
bai ce masina tare ti-ai facut! bravo!recomand ceva fa ornamentele negre,daca tot ai inceput shadowline.
|
3 Attachment(s)
Quote:
PS: Inca cateva poze |
alta chestie.tu cand ai schimbat cutia,ai schimbat si diffu?sau ai ramas cu ala de automat?
|
Mie imi plac stopurile, sunt rare, nu am mai vazut modelul asta si imi pare ca se potrivesc f bine la negrul caroseriei.Bafta cu manuala !
P.S. Coupeurile e46 au ceva deosebit, al tau chiar e f frumos.. |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cateva poze recente cu ledurile de la numarul de inmatriculare, pozitiile si proiectoare!
|
Am vazut masina de multe x in trafic , trebuie so cobori neaparat, arata foarte ciudat asa ridicata e prea tractor ...
|
Foarte frumoasa masina, pot sa te intreb din ce an e si cam cat consuma ?
|
Quote:
|
Quote:
|
spunemi si mie te rog cand ai montat galeria a trebuit sa prelungesti firele de la 2 sonde?nu ati da erori sau ceva.sau ai modificat ceva?pe galeria originala nu ai avut 2 sonde sus si 2 jos?.mersi
|
Frumos tare coupe-ul:D....imi place cum arata...o treaba buna cu schimbatul cutiei...desi e lejera in oras la motorul tau doar una manuala i se potriveste pe masura.
Pentru mine coupe-ul e46 e una din cele mai fumoase masini facute de bmw....o am de 2 ani si nu as schimba-o pe un e90 sau e92...cel putin nu inca:lol: O sa incerc si eu sa-i fac narile negre sa vad cum arata:D |
Mersi de info, ce jante ai acum pe masina?:)
|
ambreajul sport si volanta cat te-au costat?iritanta intrebare dar...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning