![]() |
Re: B~15~FOF
150 ron , sunt comandate de la un baiat din Braila.
daca te intereseaza te pun in tema cu el. |
Trimite-mi un pm cu id-ul lui:)
|
pune poze si cu noua achizitie de interior ca se vede prea bine sa nu vada si lumea pe aici :D
|
10 Attachment(s)
ynp_46 , ai PM.
acu si pozeleee |
usor usor se indreapta masina spre Fast & Furious :)) oricum foarte marfa pana acum....si o stiu mai bine ca multi de pe forum ca o vad in fiecare zi.....marfa rau ledurile de interior se vede mult mai bine in realitate
keep it up ;) |
Lasa ma ca si eu o stiu si asta cu citam :--------------------------------------------------------------------------------
pune poze si cu noua achizitie de interior ca se vede prea bine sa nu vada si lumea pe aici e asa ca sa ma oftici pe mine las ca stiu eu . on topic : Arata bine ma nene ce sa mai incolo si incoace. |
Ce ai pus sub bord, leduri?
|
da, bagheta de leduri , 15 pe fiecare.
|
Le-ai cumparat gata facute sau ai facut tu ledurile cu bagheta?
|
Asa sunt luate , de la Zextar , colegul de pe forum dany cu loganul CUP.
|
Salut!
Panoul din spate(cel pe care stau boxele) e cumva vopsit? Sau e imbracat in vreun material? |
e vopsit , un tub de spray negru intra acolo , suge mult textilu ala.
|
cam asa am bagat si eu ..aproape un tub..
se aseamana mult masinile noastre in interior..:D..sa incerci sa faci si cadranu de la ceasuri rosu ca da foarte bine..nici eu n-am crezut pana cand l-am facut...o sa ne mai dam cu parerea si pe la brasov...bafta multa in continuare |
iti dai seama :D
cred ca prefer totusi doar acele albastre...si restu portocaliu , asa cum e acuma. |
@andreea13 incearca sa nu faci dulapu brad de craciun. nu zic asta din rautate. las-o mai curata. am vazut ca ai pe parbriz cruciulite si dinalea da-le jos. eu cel putin nu le suport. parerea mea.
|
Stai linistit , sunt multi braduti ca am scos mirosul de vopsea , dar acuma sa dus...deci , nu mai fac pom de craciun :))
E o singura cruciulita...si nu e din piata... "e cu dedicatie". |
aha..succes in continuare...
|
6 Attachment(s)
revin cu cateva poze de la intalnirea loganistilor brasov.
|
si tu ? unde esti?
|
ultima poza colt stanga :D
|
esti sigur?
|
Quote:
|
da , asa este , dar la butoane este alcineva.
ai uitat de mine a ? nu sti ca sunt 2 la masina asta ? sau 2 in 1 prima poza...dupa masina e un grup de oameni...si eu sunt cel de dupa masina..imediat. cu geaca neagra. |
inca un golan frumos,bafta in continuare.
|
Mersi la fel !
|
Am o problema cu iluminatul de la climatizare.
cand rotesc de butonul pt puterea aerotermei imi palpaie lumina...ba se stinge..ba se aprinde. sau ramana stinsa....pana misc de buton..se reaprinde..se stinge iar. m`am uitat la mufe..sunt ok , nici o problema. Sa mai izbit cineva de problema asta ? |
si eu am patit aceiasi chestie.la mn trebuia sa dau un bobarnac sau sa dau mai tare de butonul aerotermei.am schimbat becu(albastru,si asa trebe sa il schimb pt k nu lumineaza mai deloc:( )si nu a mai facut figuri.deci solutia e sa schimbi becu si sa te uiti acolo unde intra daca face contact bine.
|
asa o sa fac..acuma sa gasesc meseriasu` care sa`mi schimbe becu`
|
il poti schimba tu;) decat sa ai grija knd dai masca centrala jos sa nu rupi vreo clema.si schimbi becu. e simplu;)
|
masca am dat`o , dar nu pot da panoul ala cu climatizare... :(
Zilele trecute i`am facut si eu stage 1 short shifter. E mai placut acuma la schimbat :) , nu mai am cursa aia lunga. Poze in week , cand vin de la Legale Pitesti. |
foarte frumos FOF-u!:D mai ales suspensia.....
|
superb loganul exact pe gustul meu ar fi frumoase niste jante pe 16 cu gume de 45 sa rontaie asfalt :D
felicitari proprietarului |
4 Attachment(s)
Ms baieti.
bolidu stie bine suspensia :)) Poze noi , FOF-u` si tovarasu Bolidu |
ff frumoase amindoua;)
de FOF no coment(bestial golanu) |
Mda de cand am vazut loganul asa lasat ma tot gandesc cum sa fac si eu sa stea asa pe burta:sad:
Mi-e frica sa ma bag la taiat arcuri , nu stiu cum sa fac, eu am arcuri de la weitec...ceva sugestii? |
taie 1 spira dupa fata si 1 dupa spate.daca tot nu iti convine cum sta mai tai jumate pe spate...
|
Spark , cel mai bine e asa.
2 spire pe spate si max o spira pe fata. loganul e mai ridicat de cur in comparatie cu fata. asa o sa "perfect" pe sosea |
Si nu e periculos sa tai din arcuri?:???:Nu o sa frece cauciucuriele, am pe 205/55/15 ?
|
nu,nu o sa frece.eu zic sa tai pe fata 1 si pe spate tot 1 apoi daca tot nu se aseaza mai tai inca 1 pe spate.
|
Quote:
Dupa ce ai lasat masina jos ai reglat din nou unghiul de cadere ? |
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
- Copyright 2026 4Tuning