Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Shelby GT500 cromat in Dubai (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/106414-shelby-gt500-cromat-dubai.html)

FreShhhy 28-01-09 19:38

Re: Shelby GT500 cromat in Dubai

aiurea , nu au haz, "vopsea cromata"
unul singur e crom si se obtine prin diferite procese de "fierbere" a fierului in diferite solutii ...

asta se poate numi kitsch

NONE 28-01-09 20:34

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2018182)
Multe masini de prost gust vin de la arabetzi. In definitiv sunt niste tiganeli.

Tu ai grija cu vocabularul asta,din ce ai spus rezulta ca arabii sunt tigani,
sunt doua natii total diferite,mai usor cu aruncatul cuvintelor ;)

ICE_golf4 28-01-09 21:37

Quote:

Originally Posted by the_one_and _only (Post 2015112)
O mare cretinatate, e muscle car pentru Dumnezeu, nu o masina de fite, masinile cromate sunt cea mai mare tampenie a acestui secol, dak vrei sa fie speciala, sunt o multime de moduri prin care poti face asta, poti face tuning interior/exterior, maresti capacitatea motorului, umpli portbagaju cu boxe, vopsea mata etc. Nu frate, arabu asta prost a trebuit sa ruineze un muscle car , ca vrea el sa luceasca.
Si acum pe bune, prin zona respectiva sunt o gramada de masini cromate, asta nu cumva o face mai putin unica?

bine da' tu....esti si prost ma baiatule! nu iti place sa fii sanatos! asta nu inseamna ca cei care au facut mashina is prosti!

CrisTurbo 29-01-09 12:15

Bah, nu stiu care e treaba da in Dubai nu e cum credeti voi, bai la astia pana si boschetarii erau imbracati in costum, imi era rusine sa merg pe strada cu blugii pe mine si tricou.Daca nu aveau costum aveau camasa macar, sau purtau cearsaful ala alb , care e destul de bun pe caldura aia.In tot dubaiul am vazut un singur ferrary si atat, in rest masini ca peste tot,in schimb cladirile erau exceptionale , la fel si insulele.La masini mai putin...

BRAVO 29-01-09 15:48

mi-au placut cateva posturi de data asta.......din pct meu de vedere doar la arabi poti vedea asa ceva....

MAiu 29-01-09 22:01

sunteti invidiosi

SV25MBN 30-01-09 00:01

Cred ca prima masina cromata care imi place. Asteia chiar ii sta bine.

tuwster 30-01-09 15:45

Aiurea...stricam masinile asa degeaba...
Niste tarani...

slayersland 30-01-09 22:33

Quote:

Originally Posted by morimoto (Post 2016981)
Daca te nasteai arab si plin de bani pe o groapa de petrol cum zici tu iti zic eu ca nu iti convenea sa te injure toti zdranganeii si sa te faca prost dar cum nu te-ai nascut asta e si nush cum poti tu compara arabii cu tiganii de la noi e o mare diferenta cel putin ca religie mai documenteazate si u

Morimoto, nu am facut nicio confuzie, nu stiu ce ai inteles tu, si istoria religiilor am studiat-o intens, asa ca ramanem la masini mai bine, ca sa avem subiect comun, ca daca o dai pe off topic in diferite probleme de sociologie posibil sa te pierd. Inca odata... nu am nimic cu cei care se trezesc peste gramezi de bani, cu cei care fac rost de bani, cu bisnitarii, oameni care s-au inavutit pe "la Spania, Italia", si alti oameni "cu bani", sa fie sanatosi...dar masina chiar e tiganie.

Corrado 07-02-09 00:12

Asta este problema romanului , sa isi dea cu parerea aiurea , masina omului,banii tot ai lui asa ca ne gasim noi trei c....ti din RO sa comentam.Are cu ce bai tata!!!!Si pe bune MASINA ARATA SUPER.Din ce am citit pe threadu asta cred ca niciunul nu va permiteti un SHELBY GT500 , dar sa il mai si cromati .. asa ca DND !!! Hai Pa !!!

Mustang 07-02-09 11:43

Corrado - te-ai gasit tu sa te caci in gusturile noastre?

Fram 08-02-09 17:58

Sunt de parere ca i-ar fi stat mult mai bine pe alb cu dungi negre, decat crom. Asa a vazut-o el frumoasa... fiecare vede in mod diferit. Cat despre atitudinea proprietarului, consider ca n am observat. Dar e penal sa spui ca nu mai ai nevoie de oglinzi in casa si ca te berberesti gen.. in garaj :)) inca odata dovada ca: ai bani.. e un lucru bun.. dar ai grija ca au puterea sa te prosteasca. have a nice day

Griffo 13-02-09 03:17

Unui muscle car i se potrivea o culoare dura...nu un chrom complet.

X3M_5P33D3R 14-02-09 22:34

auzi la el " Not good, ...extreme good " eu spun ca e extreme kitch. vad ca arabii astia nu stiu altceva numa sa dea cu bani in stanga si-n dreapta. perlat sau mat ma mai asteptam da cromat astia is idioti...

Mawsynram 15-02-09 22:37

Nu cred ca sunt idioti , dar avand ff multi $ trebuie sa-i cheltuie si ei intr-un fel :sad:

300zxtt 15-02-09 23:25

media de varsta acelor ce critica negativ masina nu depaseste 17 ani

Fram 16-02-09 13:14

tare sunt curios de unde ai tu datele astea...

All times are GMT +2. The time now is 17:02.

- Copyright 2026 4Tuning