Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Ferrari F460GT by IdingPower (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/106384-ferrari-f460gt-by-idingpower.html)

dan_eclipse4g63t 31-01-09 23:15

Re: Ferrari F460GT by IdingPower

:D
Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2022849)
Dan...cati crezi ca si-au luat ferrari nou nout din cei care i-ai enumerat? Iti zic eu 0 !!! Doar Arpad Paszkani si-a luat 612 scaglietti nou . Restul copiilor l-au luat SECOND HAND pentru ca cei de la Ferrari nu vand asa orisicum la orisicine!

;)AI PUS PUNCTUL PE I:D
ASA ESTE.MULTI VAD,PUTINI CUNOSC.
EU NU AM VRUT DECAT SA SCOT IN EVIDENTA CE INSEAMNA FERARI LA NOI:sad:
O MASINA CA SA ISI ARATE FITELE,CA SA NU ZIC UN CUVAND MAI GREU:twisted::twisted::twisted:
PACAT,DAR ASTA ESTE.MERGEM INAINTE,SI MUNCIM LA CAZANELE NOASTRE,DAR MUNCIM DIN PASIUNE;););)
E CEVA NU?:lol:RESPECT

shu.lee 02-02-09 18:50

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 2018401)
ELERONULA ALA CRETINESC SE NUMESTE GT WING SI A FOST FACUT DE JAPONEZI SPECIAL PENTRU DRIFT PE MASINILE LOR,CA DOAR EI SANT TATII DRIFTULUI SI TUNINGULUI AGRESIV.

"a fost facut special pentru drift", o spui de parca ar fi mare tehnologie, driftul nu necesita forta deportanta, elroanele sunt puse doar pentru aspect.

dolb 02-02-09 18:53

ia explica-ne tu shu.lee de ce nu iti trebuie eleron imens pt drift? :) te asigur ca nu e pentru aspect! eleronul are un factor aproape decisiv in a face un drift bun.

shu.lee 03-02-09 16:22

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2031485)
ia explica-ne tu shu.lee de ce nu iti trebuie eleron imens pt drift? :) te asigur ca nu e pentru aspect! eleronul are un factor aproape decisiv in a face un drift bun.

pai ti am zis, ca sa faci drifturi nu ai nevoie de forta deportanta, ideea e ca masina sa piarda aderenta ( nu vreau sa para ca am impresia ca explic niste lucruri teribil de complexe ), eleronul are rolul de a face exact contrariul.

dolb 03-02-09 17:13

pai depinde de eleron! de ajustarea lui! unele preseaza masina ca aceasta sa aiba cat mai multa aderenta si viteza de top, altele o fac mai manevrabila! de ce vezi fiecare masina facuta special pt drift cu eleron ? crezi ca e doar de fita?

shu.lee 03-02-09 20:49

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2033842)
pai depinde de eleron! de ajustarea lui! unele preseaza masina ca aceasta sa aiba cat mai multa aderenta si viteza de top, altele o fac mai manevrabila! de ce vezi fiecare masina facuta special pt drift cu eleron ? crezi ca e doar de fita?

nu sunt mai multe tipuri de eleroane, toate au acelasi scop, crearea unei forte de apasare asupra masinii, singurul lucrul care diferentiaza eleroanele este unghiul de inclinare, aspect de care depinde intensitatea fortei cu pricina.
iti garanez ca, in cazul driftului, eleronul are rol pur estetic, pentru ca n ai nevoie de aderenta, d impotriva tre sa pierzi cat mai usor aderenta, te salut, numa' bine !.

All times are GMT +2. The time now is 01:42.

- Copyright 2026 4Tuning