![]() |
Re: Street Night Racers Club
ms mult sparly dak e poate ne vdm vineri stam la un pahar de vb;) astea
|
Baieti...Toyota Yaris cea cu PFY are ca proprietara o fata?
|
Quote:
|
da boss dc?:P:D
|
Quote:
conduce foarte bine... m-am alergat odata cu ea prin oras :D poate trec odata pe la o intalnire de-a voastra sa stau si eu cu ea de vb :D ca atunci nu prea am apucat :D deci chiar mi-a placut cum conduce...felicitari ptr asa membrii! |
nu cred k a vazut tot ce poate (ma refer la condus).;)
|
eu personal...m-am alergat cu ea acum cateva luni bune...cand mergeam cu un hyundai...
si m-am anturat cu ea si statea in fata mea...oricat as fi vrut sa ii dau...este adevarat ca era mai sprintena din cauza greutatii...dar pentru o fata sa se miste asa frumos printre masini...foarte dragut... unde va intalniti si cand? |
in fiecare vineri la 20:30 in parcare la billa floreasca ( cel dp barbu vacarescu...fix in spate la MC).numai bine
|
5 Attachment(s)
unii pleaca .. altii vin...
declar ca baiatul cu skoda 1.8T a plecat pe motiv ca nu a gasit ce vroia dansul in clubul nostru ii uram multa bafta pe aceasta cale si anunt ca au mai venit ceva membri noi: 1)mercedes CLS500 v8 387 cp modificari:fusta spate,finale borla,jante amg si un mic eleron 2)audi A6 2.5 tdi quattro modificari:tips borla,vopsea speciala(insertii de pilitura de diamant...nu arata in poze cum se vede in realitate..),jante black/polish 3)logan 1.6 momentan doar cu evacuare 4)lancer 2.0d cu cateva elemente evo si planuri de viitor |
mama ce de bolizi:)) cand ii scoateti pe strazi la liniute :D
|
probabil ne vedem pe 15 la Craiova ... 8)
|
nu probabil...ci mai mult ca sigur:D
|
da vom fi sigur pe 15 la craiova:D:D
|
da da liniutze8) da da da:twisted::twisted: incurand se aude de un nou update pe baza de audio amplificator calsa D :shock: am montat noul sub :D multumiri lui claudiu urban pt treaba facuta:D deci se mai adauga 50-60 kg la masina :sad: incurand si amplificarea ca asta micut care il am acuma nu prea misca difuzorul:???:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
multumim...ne mandrim cu ea :oops:
niste leduri pe sub lancer:D...nu sunt bine puse...dar decat deloc...:D si frumosul subwoofer dp symbolul albastru...seby...asteptam amplificarea |
2 Attachment(s)
lasa oprea tata ca nu se vede .... :lol:
sunt puse de proba .. vineri le vedem puse bine ! :twisted: PS: inca 2 poze ... |
Da...foarte frumos :D:D Mult succes in continuare..ne vedem pe strada.
|
2 Attachment(s)
multumim...sa ne vedem cu bine:D
o poza mai clara cu jantele dp cls...saptamana asta se face o operatie de schimbare de tips-uri...azi am fost prin pasaj pe la muncii...si am bagat cativa soferi in sperieti...o sa postam un filmulet pe viitor:D mai avem o poza cu A6-ele si logan-u lui clau... |
felicitari baieti .. frumoase masinutzele !!! Full Throttle Racing Team va Saluta !!! la cat mai multe realizari si proiecte !!
|
Hello all... mi-a luat juma de forum sa va gasesc pe unde erati ascunsi:D:D ia ziceti cum facem pt craiova....e ok cum a ramas?? ce am vb cu oprea?? poate ne vedem vineri sa imi dati aia pt numar ;)
|
Multumim Full Throttle Racing Team !
Multa bafta si voua...cat mai multa:D kiki...ramane cum am vorbit...presupun ca ti-a spus seby de numar:lol: |
nu mi-a zis nimeni nimic daia sunt cam nedumerit....cum sa fac io as fi vrut sa ne vedem mai devreme de vineri pt ca am de facut unele "cumparaturi" adica sa prepar gazu meu...si tre sa stea ala...cam 2-3 zile...:|
slikurile sunt deja pe masina azi se schimba si fisele cu unele noi si maine cred ca ies in teste cu ea... |
si ca o veste buna..nu vine CZT-u negru asa ca drumu spre cupa e mult mai usor:)
|
o sa incerc din rasputeri sa ne vedem diseara...sau cel tarziu maine...
iti dau mai pe seara un raspuns sigur pai daca e ne dai o lista cu concurentii...si facem noi drumul mai usor:lol: |
:)) pey..posibil sa fie WSA cu fiesta ST Cosworth care e rea faceti ceva cu el:D da nush daca vine si un CZT rosu din iasi:D
|
Nu aveti ce sa faceti cu WSA-u,sunt multi mai mari ca el la acest eveniment!
|
io ma refer la grupa C...dar ma rog...
|
Si eu tot la grupa C ma refeream;)
|
eh...daca te linisteste s-ar putea sa nu vina bogdan cu Czt-u negru ci doar Robert cu CZT-u rosu de iasi...si mai zi tu cine e asa rau...in grupa sa ne intinda?
|
O sa vedeti acolo mai exact!Nu-mi place sa comentez pe forumuri chestia cu cine ia cupa:))))),dar cel mai k e sa lasam evenimentul sa vb....
|
da cine a zis ceva de cupa?? distractia e mare mai ales ca se anunta niste libere foarte frumoase
|
Pai si atunci dc crezi ca e o veste buna ca nu vine czt-u negru ?Dimpotriva e nasol,ca nu mai vin masinii cu adevarat puternice!In fine....eu mi-am spus parerea ce am avuto de spus.Bafta SNRC!
|
Multumim KENZO!Tot respectul!
gata....cel mai bun sa castige...fara spam pe thread-ul nostru :lol: multumesc...si sper sa tina vremea cu noi la craiova... |
ma ce va tot agitati asa ca nu se dau bani.....:D
|
cine se agita claudiule tata??? sunt si ei nerabdatori. Bajetzi faceti poze la craiova ca eu nu pot ajunge
|
oprea tata nu iti face griji cu numarul sa vedem cum facem cu plecarea in cel mai rau caz ti-l las vineri la intalnire:lol: desi cred ca ne vom vedea cu totii duminica dimineatza
|
oricum ar fi...tot ajungi cu el la craiova...deci nu asta e important
important este ca o sa ajungem la craiova si ca o sa asistam la primele curse legale pe 2009 mult succes participantilor ... indiferent de clubul din care fac parte |
vin in seara asta la carol pe l 9 si....
|
7 Attachment(s)
speram sa iasa ceva frumos la craiova...dar nu a fost asa...drumul si atmosfera dintre noi a fost mai frumoasa decat cursa in sine..
acum...urmeaza pitesti 28.03.04:D mai avem poze...dar inca nu le-am scos...revenim |
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning