![]() |
Re: alfa 156 din pitesti
Imi plac mult schimbarile ce le-ai facut la alfa..... dar de ce nu o lasi mai pe burta? ar arata mult mai bine
Bafta |
salutare! va multumesc mult pt aprecieri,iar cu lasatul,la ce drumuri avem! oricum este destul de joasa
|
Quote:
|
asa cum o vezi tu inalta mai am de la baia de ulei pana jos decat 7 cm....
|
hei hei...nimic noutăţi??? :P
|
salutare!
am si noutati.am schimbat discurile de frana cu unele perforate si sunt ok. mai nou caut sa schimb axele cu unele sport,dar ce am gasit eu sunt vr-o 700euroi,daca are cineva vre-o oferta sunt interesat.bafta |
de unde ti-ai luat discurile si cu cat??? :P ca si eu sunt interesat!!! :D
si...ai putea sa pui si cateva poze...asa sa "moara dusmanii de ciuda" :lol::lol: |
punem si ceva poze zilele astea.am luat o masina la dezmembrat care le avea.sunt ca noi nu au uzura.
|
foarte frumoasa masina, are ceva special cu care iese in evidenta :oops: mai astept poze..salut !
|
3 Attachment(s)
ceva poze cu noutati!
am inlocuit uleiul castrol RS cu selenia Racing care este mult mai bun! asta mica are acum bi xenon cu lupa care face toti banii |
1 Attachment(s)
salutare! vreau sa va spun ca m-am convins si de discurile perforate! dupa nici o jumatate de an s-au fisurat intre gaurele.
|
1 Attachment(s)
am luat acum discuri brembo max si placute brembo noi. sper sa merite banii
cand se duce zapada le montez, cu jantele de vara. |
daca se vor prezinta ok, am sa pun si pe spate
|
"prezenta" am vrut sa scriu
:lol::lol::lol::lol::lol: |
astazi am montat discurile,placutele + jantele de vara.
franele sunt ok |
misto cit ai zis ca au costat frinele
|
au fost 600 discurile si 240placutele
|
saptamana care vine voi schimba placutele si discurile pe spate.am ales tot brembo max, dar sunt varianta de 274mm diametru si trebuie sa schimb etrierii si suportii pt ca eu am 251mm.voi pune ceva poze cand vor fi pe masina.
|
3 Attachment(s)
am reusit sa montez discurile si placutele spate.
|
2 Attachment(s)
ceva noutati..
filtru aer k&n |
1 Attachment(s)
volan imbracat in piele+saculet schimbator
|
2 Attachment(s)
spalator faruri cu toata instalatia
|
cat de curand urmeaza bara rigidizare fata.
daca are cineva si nu ii mai trebuie astept oferte |
2 Attachment(s)
salutare!
mai nou am izolat usile am si ceva poze |
cu aceasta izoletie se aude mai bine sistemul audio,usa cand se inchide are alt sunet si este redus zgomotul exterior.
asta am sesizat eu! |
Quote:
Frumoasa masina si o evolutie in bine a ei in timp. Chestia aceea cu care ai izolat este cumva un burete din acela din dedeman? Cel care se monteaza sub parchet? As vrea sa-i fac si eu ceva de genul acesta si ma gandisem sa merg pe aluband la fetele de usi si portbagaj. Astept un raspuns. Drum uscat si liber sa ai |
salut!
scuze de raspunsul intarziat! izolatia pusa de mine este cumparata din baumax,este pe diferite grosimi,eu am pus de 0.5mm. este diferita fata de izolatia de parchet ce spui tu,asta este mai densa si mai groasa.exista si cu folie de aluminiu pe o parte.eu am pus fara folie de aluminiu. |
Salut,
Felicitari pentru masina, arata foarte bine, am vazut-o de mai multe ori prin oras. 1. O intrebare: cum ai facut cu lupele ? ai luat din acelea universale si le-ai montat sau ai cumparat farurile direct cu lupe ? 2. Cum ai facut cu inmatricularea ? ai platit taxa ? |
salut!
lupele sunt ceva universale cu bi-xenon. am platit taxa 1700e acum 2 ani. poate vii si tu duminica la stadion la piatra cubica dupa 18:00 de obicei ne strangem toti alfistii si vb mai multe |
scuze, dar abia acum am vazut postarea ta. o sa incerc sa vin duminica asta la 18.
|
Salut buretele ce lai pus pe usi are adeziv pe partea cealalta ? Si la ce pret ai luat m daca imi poti spune ms
|
salut!
izolatia am luat-o din baumax si este 13lei m liniar iar latime este pe 1m am lipito cu prenadez. |
astazi a sosit si bara rigidizare fata.
urmeaza si pozele zilele astea |
1 Attachment(s)
am reusit sa pun poza
|
Quote:
|
fetele de usa au cleme sau au suruburi ? iti vibrau si tie sau leai izolat din alt motiv?
|
salut!
panourile au si ceva suruburi, dar au si niste clipsuri. mie nu imi faceau probleme,le-am izolat pentru a se micsora zgomotul de afara.de cand le-am izolat au si un sunet mai placut la inchidere. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning