Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Celalalt OZN (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/106128-celalalt-ozn.html)

ozn_yakuza 06-02-09 10:09

Re: Celalalt OZN

scump domne scump........

bobby_gsi2 06-02-09 12:05

Hai ca ti le dau moca.....si platesc eu si curieratul. E bine asa? Nu se pot face modificari cu capace nichelate de 15 mii si luminite de 3 lei si sa nu uitam de stickere.

ag80bik 06-02-09 13:08

nu te supara dar oferta lu boby e mai mult decat rezonabila.are dreptate.tuning nu inseanma stickere si investitii de 10 ron.aia e bataie de joc.mai bine o lasi asa ,strangi bani,si iei usor usor cate ceva.nu te sfatuiesc sa iei distantiere.cauta jante.
daca tuningu ar fii moca toti taximetristii l-ar face.nu-ti bate joc de masina.respect-o.si o sa fii respectat pe strada.oricum ai o masina frumoasa .ai grija de ea si oricand un sfat cu cea mai mare placere.

ozn_yakuza 06-02-09 18:50

of domnule ce suparat suntem,vorba aceea a fost spusa in gluma pt ca la niste sfaturi primite de la KYS am hotarat sa nu folosesc distantirele si chiar nu era vorba de bani dar sa merite nu 2 bucati metalice pe care sa dau 2 mil asa ca sa am distantiere si sa imi joace rotile pe drum ca la carutul de butelii.
Bik mersi pt comment si cand o sa vreau sa ii fac ceva o sa iau in considerare si sfaturile tale.bafta.:-)

BlueAngel 09-02-09 09:00

3 Attachment(s)
Salut OZN...off (mersi pentru cadouri :">) on : fa jantele masini cum ti-am aratat eu in poze cu verzitura mea ;) nu ai sa regreti dak vrei poti vopsi si numele pe cauciucuri...decizia ta...iar dak vrei ceva mai aparte poti pune folie cum fac taximetristii....faci bara spate si bara fata + capota negre manerele de la usi ramele ;) si imaginatia nu are limite ;)

BlueAngel 09-02-09 10:22

1 Attachment(s)
Am modificat o poza cu loganelul tau ca sa iti faci o idee...nu am stat prea mult sa ma chinui ca trebuioa sa plec....

ozn_yakuza 09-02-09 18:25

mersi sefu si rotile cred ca asa o sa le fac dar ramane de discutat cu scrisul pe roti............o sa revin cu poze................

Relu_GTT 09-02-09 20:27

Depinde si ce marca sunt gumele , doar daca sunt de o marca consacrata ar merge vopsite

B-61-KYS 09-02-09 20:40

Cum sa vopsesti mah cauciucurile?? unde s-a mai vazut asa ceva ? mie..unu' mi se pare kitch.E doar parerea mea!

BlueAngel 09-02-09 20:51

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 2052395)
Cum sa vopsesti mah cauciucurile?? unde s-a mai vazut asa ceva ? mie..unu' mi se pare kitch.E doar parerea mea!

Asa e ar fi o tampenie sa faci rotile asa...unde s-a mai pomenit ?

Inteleg ca e logan si astea sunt muscle car dar cred ca ar da bine si pe logan ;) sau e considerat kitch ?

B-61-KYS 09-02-09 20:56

esti tare man . Tu compari sau asemeni loganul cu aceste muscle car-uri din anii aceea :) Dupa parerea mea e considerat un super Kitch ;) Omul are o masina noua si parerea mea e ca trebuie sa-l indreptam spre un tuning facut cu bun gust! Daca incepe prost..greu se mai remediaza ulterior.

BlueAngel 09-02-09 21:02

Depinde ce fel de "tuning" alegi...incearca in primul rand si vezi cum dau pe Logan si vb pourma.Parerea ta ramane asa cum e.Faci cum vrei tu. ;)

Si chiar am specificat ca una e muscle car si alta e loganu...citeste postu meu de mai sus ;)

B-61-KYS 09-02-09 21:11

1 Attachment(s)
astea inca "arata" bine ca-s pe 17" si sunt si jantele frumoase.Dar pe 15 , si cele de tabla..sunt si mai kitchoase

BlueAngel 09-02-09 21:15

facute cum am eu cred ca ar da bine ;) am mai vazut si mi-a placut pe un logan negru doar cu prelungiri si praguri.

Relu_GTT 09-02-09 21:44

Chestia asta cu vopsitul scrisului se mai face pe la masinile de rally

StreetStyle22 10-02-09 01:25

hmm..pentru facelift ce zici de body-kitul acesta ? :D
https://img225.imageshack.us/img225/2536/logan800te4.jpg

BlueAngel 10-02-09 06:57

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 2053247)
hmm..pentru facelift ce zici de body-kitul acesta ? :D
https://img225.imageshack.us/img225/2536/logan800te4.jpg

Ce bine era dak o faceau asa direct din fabrica....cred ca era mult mai apreciata si poate cei de la Top Gear nu mai faceau atata misto de ea...poate doar de motorizari :))

darck_angel64 10-02-09 07:55

daca o facea asa din fabrica care mai era farmecul, oricum arata foarte bine asa

ozn_yakuza 10-02-09 22:46

1 Attachment(s)
e mortal nene dar eu nu o sa pot folosi mai nimic din poza aia pt masina mea ................pacat

o sa sufere niste modificari minore si cu mult bun gust.

aditzu_adx 11-02-09 10:04

in legatura cu faza cu vopsitu cauciucurilor....parerea mea e ca e un mare kitch indiferent de masina.....e super adevarat body kitul ala de pe facelift...bafta fratioare

ozn_yakuza 11-02-09 10:07

sefu nu o sa scriu nimic pe cauciucuri dar nu am nici o idee cum sa fac jantele astea de tabla,sugestii te rog.

Relu_GTT 11-02-09 18:44

Eu as face asa cu negru lucios si marginea alba, se va vedea fain mai ales noapte si masina fiind si alba

ozn_yakuza 11-02-09 18:47

o sa incerc asa cum zici tu promit si eu cred ca va arata bine.
mersi de sfat.
dar ma gandeam ca buza sa o fac nichelata si sa dau 3 4 straturi de lac pe ele...............voi ce ziceti?

Relu_GTT 11-02-09 22:12

Eu tot albe zic sa le faci, eu de cateva zile m-am apucat sa le fac asa negru cu alb la supernova

ozn_yakuza 12-02-09 07:49

dar eu nu prea as vrea sa ii dau o aliura sport as vrea mai mult custom lux daca se poate numi asa ...........

adi.schumi_tm 12-02-09 08:46

Eu unul as lasa masina asta cu capace ca ii sta mult mai bine decat cu jantele alea de tabla negre si chiar cu o dunga alba sau cromata.Mai bine o lasi asa pana strangi bani de niste jante.Parerea mea e ca da bin e si cu capcaele alea cromate ce le-ai avut,principal e sa-ti placa tie cum arata nu altora...

ozn_yakuza 12-02-09 08:49

pai si eu as opta mai usor pt capacele alea dar ma omoara lumea pe aici.......................:lol:

adi.schumi_tm 12-02-09 08:53

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 2059744)
pai si eu as opta mai usor pt capacele alea dar ma omoara lumea pe aici.......................:lol:

Ce daca lumea incearca sa te omoare,tu trebuie sa nu te lasi invins,trebuie sa faci masina asa cum iti place tie nu altora,nu trebuie sa le placa altora ceva ce nu e a lor,tu ca proprietar al masinii trebuie sa te mandresti de ea,sa o faci asa cum te reprezinta.Am incredere ca vei stiliza daca pot spune asa si masina asta la fel cum ai facut cu vechea berlina.Bafta multa in tot ce doresti sa realizezi la masina...

dog99 12-02-09 08:55

strange bani si iati jante si gata,ce atatea tigani la o masina noua,parerea mea.

ozn_yakuza 12-02-09 08:59

astept lozul cel mare......:rolleyes2

ozn_yakuza 13-02-09 11:50

4 Attachment(s)
azi am montat numarul de inmatriculare.sper sa va placa..............

urmeaza pedale sport de aluminiu cu interior de cauciuc galben.

joke 13-02-09 12:33

In spatiul ala din mijlocul barii ai incercat sa il pui??e bine si asa!Bafta

Relu_GTT 13-02-09 12:36

Nu lasa numarul acolo ca prea aiurea arata

B-61-KYS 13-02-09 15:10

OZN - trebuie sa faci diferenta dintre vechea ta dacie , unde ii puteai pune nr si pe plafon, si bijuteria asta noua. Lasa-i numarul pe mijloc, cum a fost pozitionat din fabrica !

=Virus= 13-02-09 15:29

Poze cu jante:

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1213464065

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1213464065

Mai erau poze la acceasi masina, dar iti las tie placerea sa le cauti. Cu numarul ce s-a intamplat, batea vantul cand l-ai montat? Pune-l la locul lui, asa arata aiurea.

ozn_yakuza 13-02-09 19:51

mersi mult de tot pt poze si cred ca asa o sa fac jantele pt ca arata f bine si chiar imi place.mersi mult.:D

andi_cimpean 13-02-09 20:50

care este ratiunea ta, de ai montat astfel placuta de inmatriculare? Ai cam dat cu nuca in perete, sincer!...banuiesc ca l-ai lipit cu banda autoadeziva. Centreaza-l ca arata aiurea.

ziko 13-02-09 21:27

Chia nu inteleg de ce ai montat tu numarul asa???.....parerea mea ca nu sta bine deloc.....dar daca tie iti place....

=Virus= 13-02-09 21:32

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 2064835)
mersi mult de tot pt poze si cred ca asa o sa fac jantele pt ca arata f bine si chiar imi place.mersi mult.:D

Cu placere, oricum arata mai bine decat cu capace.

Poze: https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/81166-db-06-zav-dacia-logan-white.html

ozn_yakuza 14-02-09 09:46

mersi sefu de sfat.pedalele cred ca luni se monteaza pt ca nu am timp.
apropo banda adeziva e veche sefu trezeste-te suntem in 2009 sarma e de baza anul asta.:lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:59.

- Copyright 2026 4Tuning