![]() |
Re: Celalalt OZN
scump domne scump........
|
Hai ca ti le dau moca.....si platesc eu si curieratul. E bine asa? Nu se pot face modificari cu capace nichelate de 15 mii si luminite de 3 lei si sa nu uitam de stickere.
|
nu te supara dar oferta lu boby e mai mult decat rezonabila.are dreptate.tuning nu inseanma stickere si investitii de 10 ron.aia e bataie de joc.mai bine o lasi asa ,strangi bani,si iei usor usor cate ceva.nu te sfatuiesc sa iei distantiere.cauta jante.
daca tuningu ar fii moca toti taximetristii l-ar face.nu-ti bate joc de masina.respect-o.si o sa fii respectat pe strada.oricum ai o masina frumoasa .ai grija de ea si oricand un sfat cu cea mai mare placere. |
of domnule ce suparat suntem,vorba aceea a fost spusa in gluma pt ca la niste sfaturi primite de la KYS am hotarat sa nu folosesc distantirele si chiar nu era vorba de bani dar sa merite nu 2 bucati metalice pe care sa dau 2 mil asa ca sa am distantiere si sa imi joace rotile pe drum ca la carutul de butelii.
Bik mersi pt comment si cand o sa vreau sa ii fac ceva o sa iau in considerare si sfaturile tale.bafta.:-) |
3 Attachment(s)
Salut OZN...off (mersi pentru cadouri :">) on : fa jantele masini cum ti-am aratat eu in poze cu verzitura mea ;) nu ai sa regreti dak vrei poti vopsi si numele pe cauciucuri...decizia ta...iar dak vrei ceva mai aparte poti pune folie cum fac taximetristii....faci bara spate si bara fata + capota negre manerele de la usi ramele ;) si imaginatia nu are limite ;)
|
1 Attachment(s)
Am modificat o poza cu loganelul tau ca sa iti faci o idee...nu am stat prea mult sa ma chinui ca trebuioa sa plec....
|
mersi sefu si rotile cred ca asa o sa le fac dar ramane de discutat cu scrisul pe roti............o sa revin cu poze................
|
Depinde si ce marca sunt gumele , doar daca sunt de o marca consacrata ar merge vopsite
|
Cum sa vopsesti mah cauciucurile?? unde s-a mai vazut asa ceva ? mie..unu' mi se pare kitch.E doar parerea mea!
|
4 Attachment(s)
Quote:
Inteleg ca e logan si astea sunt muscle car dar cred ca ar da bine si pe logan ;) sau e considerat kitch ? |
esti tare man . Tu compari sau asemeni loganul cu aceste muscle car-uri din anii aceea :) Dupa parerea mea e considerat un super Kitch ;) Omul are o masina noua si parerea mea e ca trebuie sa-l indreptam spre un tuning facut cu bun gust! Daca incepe prost..greu se mai remediaza ulterior.
|
Depinde ce fel de "tuning" alegi...incearca in primul rand si vezi cum dau pe Logan si vb pourma.Parerea ta ramane asa cum e.Faci cum vrei tu. ;)
Si chiar am specificat ca una e muscle car si alta e loganu...citeste postu meu de mai sus ;) |
1 Attachment(s)
astea inca "arata" bine ca-s pe 17" si sunt si jantele frumoase.Dar pe 15 , si cele de tabla..sunt si mai kitchoase
|
facute cum am eu cred ca ar da bine ;) am mai vazut si mi-a placut pe un logan negru doar cu prelungiri si praguri.
|
Chestia asta cu vopsitul scrisului se mai face pe la masinile de rally
|
hmm..pentru facelift ce zici de body-kitul acesta ? :D
https://img225.imageshack.us/img225/2536/logan800te4.jpg |
Quote:
|
daca o facea asa din fabrica care mai era farmecul, oricum arata foarte bine asa
|
1 Attachment(s)
e mortal nene dar eu nu o sa pot folosi mai nimic din poza aia pt masina mea ................pacat
o sa sufere niste modificari minore si cu mult bun gust. |
in legatura cu faza cu vopsitu cauciucurilor....parerea mea e ca e un mare kitch indiferent de masina.....e super adevarat body kitul ala de pe facelift...bafta fratioare
|
sefu nu o sa scriu nimic pe cauciucuri dar nu am nici o idee cum sa fac jantele astea de tabla,sugestii te rog.
|
Eu as face asa cu negru lucios si marginea alba, se va vedea fain mai ales noapte si masina fiind si alba
|
o sa incerc asa cum zici tu promit si eu cred ca va arata bine.
mersi de sfat. dar ma gandeam ca buza sa o fac nichelata si sa dau 3 4 straturi de lac pe ele...............voi ce ziceti? |
Eu tot albe zic sa le faci, eu de cateva zile m-am apucat sa le fac asa negru cu alb la supernova
|
dar eu nu prea as vrea sa ii dau o aliura sport as vrea mai mult custom lux daca se poate numi asa ...........
|
Eu unul as lasa masina asta cu capace ca ii sta mult mai bine decat cu jantele alea de tabla negre si chiar cu o dunga alba sau cromata.Mai bine o lasi asa pana strangi bani de niste jante.Parerea mea e ca da bin e si cu capcaele alea cromate ce le-ai avut,principal e sa-ti placa tie cum arata nu altora...
|
pai si eu as opta mai usor pt capacele alea dar ma omoara lumea pe aici.......................:lol:
|
Quote:
|
strange bani si iati jante si gata,ce atatea tigani la o masina noua,parerea mea.
|
astept lozul cel mare......:rolleyes2
|
4 Attachment(s)
azi am montat numarul de inmatriculare.sper sa va placa..............
urmeaza pedale sport de aluminiu cu interior de cauciuc galben. |
In spatiul ala din mijlocul barii ai incercat sa il pui??e bine si asa!Bafta
|
Nu lasa numarul acolo ca prea aiurea arata
|
OZN - trebuie sa faci diferenta dintre vechea ta dacie , unde ii puteai pune nr si pe plafon, si bijuteria asta noua. Lasa-i numarul pe mijloc, cum a fost pozitionat din fabrica !
|
Poze cu jante:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1213464065 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1213464065 Mai erau poze la acceasi masina, dar iti las tie placerea sa le cauti. Cu numarul ce s-a intamplat, batea vantul cand l-ai montat? Pune-l la locul lui, asa arata aiurea. |
mersi mult de tot pt poze si cred ca asa o sa fac jantele pt ca arata f bine si chiar imi place.mersi mult.:D
|
care este ratiunea ta, de ai montat astfel placuta de inmatriculare? Ai cam dat cu nuca in perete, sincer!...banuiesc ca l-ai lipit cu banda autoadeziva. Centreaza-l ca arata aiurea.
|
Chia nu inteleg de ce ai montat tu numarul asa???.....parerea mea ca nu sta bine deloc.....dar daca tie iti place....
|
Quote:
Poze: https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/81166-db-06-zav-dacia-logan-white.html |
mersi sefu de sfat.pedalele cred ca luni se monteaza pt ca nu am timp.
apropo banda adeziva e veche sefu trezeste-te suntem in 2009 sarma e de baza anul asta.:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning