![]() |
o sa fie o surpria super placuta :P edd stie de ce :D
|
I do ? :D pa bune poate shtiu dar nu imi dau seama :D :shock: ...ma rog vb pe mess...btw omule i like you're car (shadow) and i like how u drive :P
Ciprian> da man mashinuta aia trebuie sa o \"faci\" .... ca poate si e pacat ... de abia ajtept sa vad (jtii u ce ;) ) in rest ce sa va zic sper s ane vedem in curand... Btw cprian....sambata poti sa faci ceva? ...lasa aici mesaj sau pe mess !!mai ales ca ai electromotor :D :peace: (fac rost de bani si ma mai dai :P ?) :lol: :lol: :lol: see ya' |
hey cipin-kus,wha'dup man de ce nu mai intri ? :))) lasa un mesaj cand intri :D
|
sal
exista o mare problema cu faleza...... voi nu atzi observat ca nimeni nu mai organizeaza pe drumuri care nu sunt 100% sigure????? apropo sa ne imaginam .... ca unu face explozie la un cauciuc cand se da... shi ajunge direct in garla.... cam cine crezi ca ar avea belea.... shi in plus faleza e considerata centura..... deci in nici un caz nu o sa se inchida.... alternativa ar fi cosbuc-ul.... dar iar chiar credetzi ca ar da totzi locatarii de la blocuri de acolo acceptul sa aiba katerinka o zi intreaga( motoare turate, cauciucuri care fac galagie....)?????. Concluzia ete din pacate IN GALATI NU SUNT LOCURI PT> LEGALE!!!! shi cu ilegalele.... hai sa fim serioshi.... vin 20-30 de mashini shi se dau doar 3 :oops: |
true true .... dar se zvoneste de un drum perfect pt egale in afara galatiului ... peste 5 km de drum drept chipurile asfaltat ... nu l-am vazut eu personal ... sa zicem ca e din gura in gura informatia :)
|
kam pe unde ar fi? ca sa-l vad shi yo...
|
m-ar interesa si pe mine itzi dai seama dar cand il intreb pe ala tot zice nu stie exact.... aflu eu zilele astea
|
Re:
Quote:
|
da , ai dreptate au pus limitatoare dar nu era vorba de faleza :)
|
Re:
Quote:
|
Faleza
faleza intradevar e buna de liniutze... shi eu o fac zi de zi cu motorul.... aseara au ajuns in galatzi baietzii din maramuresh cu motoarele care fac turul romaniei... :D a fost prea tare... cine vrea sa vina din toata tzara in galatzi pentru cateva zile cu motorul e bine venit... shi chear shi chestia cu liniutzele, nu e o idee rea pe faleza..
:D |
\"tzātzele\" de la trecerile de pietoni sunt o oarecare piedica... :(
|
..
si limitatoarele sunt bune pt ceva.... :oops: numi sariti in cap inainte sa vedeti filmuletzul asta...
|
..
1 Attachment(s)
..
|
Re: Recunoasteti locul
hmmm, hmmmmm, datzi-mi si mie add in lista voastra de mess, este mai usor sa vb acolo, facem o conferintza ceva!!!! add id: raku15ro
|
Re: ..
Quote:
|
bai lsd nu prea aia ce conferinta sa faci ca nu cred ca o sai gasesti pe toti niciopdata pe mess asta din proprie experienta bft
|
pai dak ai sa dai si tu add la id-ul meu poate o trantim d o conferintza, k asa zice toata lumea, nu ma bag k si asa nu este nimeni, adevarat k la ora la kre las eu mesajul asta doar tazz este on (adik compu' lu' tazz; k el doarme)... da cine stie, cum ne gasim mai multi....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning