![]() |
Re: Mini Cooper S
Quote:
|
Quote:
|
Sigur ca da.Cand ai timp da-mi de stire :)
|
Pai sa vb si cu B11EAU ca sa fim tot clubul ! :) :) :)
|
1 Attachment(s)
@DarkSun : uite pozele ...
2 X DOOR SPEAKER SURROUNDS 2 X DOOR HANDLE UNIT SURROUNDS 1 X GEAR STICK BASE SURROUND 1 X FRONT CUP HOLDER 1X REAR CUP HOLDER 1 X MIRROR SWITCH SURROUND 1 X CENTRE SPEEDO SURROUND 2 X CENTRE AIR VENT SURROUND 1 X REV COUNTER SURROUND 2 X HORN COVERS (NOT FOR SPORTS WHEEL) 7 X CENTRE SWITCH SEPERATORS 2 X DASH TOP AIR VENTS 2 X HAZARD & DIMMER SWITCH SURROUNDS 1 X DRINKS HOLDER P.S. vali..scuze ca iti vandalizam topicul :D |
De asta se cheama forum... :D
|
Quote:
Pe sapt viitoare pe joi vineri ai timp ? :rolleyes2 PS. Blow am si eu topic poti sa postezi acolo! 8) |
OK :) Ramane pe saptamana viitoare.
|
Donez discurile de frana fata + spate inclusiv placutele,iar pentru volanul in doua spite partile cromate. :)
|
Vali zi-mi si mie te rog unele din piesele de crom se lipesc peste cele vechi ?
Multumesc. |
Da :)
|
@Vali & DarkSun ... vedetzi ca e un Mini Cooper S Works la salon :) in cadrul standului celor de la Coasta de Est si Booster
|
Quote:
Nu cred ca mai rezist! :flamed: |
Mi-ai stricat ziua... :D
|
5 Attachment(s)
My Mini :)
|
frumos! cel mai mult imi plac proiectoarele de la masca. Sunt functionale ?
|
Da,dar numai pe faza lunga :)
|
Quote:
|
Ideiea era ca nu le pot folosi atunci cand vor muschii mei independent de faza lunga... :)
|
Foarte frumoasa masinuta ta!Nu ai in plan sa ii schimbi softul? am mers cu un mini cooper S din Oradea, avea fulie si soft Superchips > 204 cai...se misca foarte foarte bine.
|
Quote:
|
http://www.superchips.ro/chip-tuning...ulley-Kit.html
Puterile afisate pe site sunt cele obtinute pe dyno in UK, si se stie ca la ei Mini e un fenomen national :P |
Quote:
|
Quote:
Nu am nici o indoiala asupra competentei inginerilor de la superchips, dar doua masini identice, cu aceleasi modificari, nu vor da aceelasi numar de cai... Ma repet: MCS in varianta compresor obtine o putere mai mare pe masura ce micsorezi fulia! Fulia cu 19% mai mica, nu o recomanda nici un tunner, deoarece forteaza axul compresorului destul de mult. Deci: ce fulie folosesc cei de la superchips? Eu am obtinut 200cp doar cu ajutorul ei! Si daca prietenul tau are un dyno facut, mi-ar face placere sa-l vad si eu! Multumesc! |
Am sa ma bag la o modificare de putere,dar inca ma mai documentez pentru ca am o retinere legat de tunerii de la noi... :) Totusi as prefera un kit de la John Cooper Works.
|
Quote:
|
Tocmai asta e si motivul pentru care nu am umblat la motor.Banuiesc ca cei care l-au proiectat nu erau chiar atat de prosti sa nu stie ce fac... :) Cip+fulie (300€)vs kit John Cooper Works(4500€) spune multe,teoretic ambele ajung la aceeasi putere. :)
|
Pai JCW are motor cu piese ranforsate, racire net superioara, frane etc. Tuning facut cum trebuie.
|
Quote:
Asta vroiam sa subliniez: un kit dedicat pentru MCS nu are intotdeauna cel mai bun raport calitate/pret... Din pacate trebuie sa platim si marca... |
frumoasa asta mica, imi place pachetul ala crom si chiar m-ar interesa si pe mine. daca ma decid se poate te anunt, poate ma ajuti si pe mine :D sa o stapanesti sanatos :)
|
Merci de urari andreiMINI :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Da o donez,nu sunt samsar :)
|
Quote:
|
Este putin sifonata in dreptul farului stang,dar nu necesita mult de mesterit la ea. :) Cand ai timp o poti vedea live.In pozele de mai sus nu se vede :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: