![]() |
Re: Audi TT "Green Titan"
Cunosc maşina decānd īmi cautam pentru a mea culoare ca nuanţă ma refer(vopsea)
E ieşită din comun, asta īmi place ..in loc de gold..mergea silver, in rest e frumoasă |
Sorcova...culoarea in schimb e frumoasa...dar restul...numai e frumos...
|
voi acum comparati tot cu ce e la noi "prea tiganeasca" ....confundati luxul cu kitchul....sa imi arate si mie unul o masina cu scaune din piele de crocodil de pe la noi.....sau alte accesori de pe ea care se regasesc la noi pe nu stiu a cui masina. kitch nu e in nici un caz....
|
Quote:
exact ce ziceam.....cand or sa scoata astia taxa....iti iei si tu un ursulet si apoi zici de astia cu dacii colantate si foliate si cu un cd sony ca sunt sorcove.....prea multa invidie poate dauna grav sanatatii :) |
avand in vedere cati bani s-au bagat in acest tt masina este ok si daca proprietarul a dorit-o asa sa fie sanatos si el si masina :) nu se compara tuning-ul de la noi cu cel din america asta uitati multi dintre voi ;)
|
interiorul e prea bling-bling si nu se portriveste de nici o culoare pe tt
exteriorul mai merge:D |
imi place spatele tt-ului acesta.... in special ideea de a ascunde stopurile
interiorul ce sa zic.... cred ca sa-ar potrivi mai mult unei fete |
Doar din "profil" ai putea sa zici ca e un TT.Se vede ca s-au bagat f multi bani si s-a muncit foarte mult la ea.Culoarea e reusita,clar facuta sa iasa in evidenta,dar asa cum s-a mai zis masina e mult prea incarcata.Dar sunt sigur ca la un salon si-ar gasi locul...
|
este reusit, nu prea imi incanta ochii, dar merge :)
|
ce gunoi sa moara ciprian
|
interiorul cam naspa :(
|
la prima vedere kitsch...poate niste date tehnice sa imi schimbe parerea:D
|
E din Italia :D am facut si eu poze cu el . In realitate e mult mai frumos .
Cine a facut pozele sa posteze (daca are, sunt parcate amandoua langa pista de carturi) si imaginile cu VW Bora - un tuning mai sport |
|
multumesc pentru poza mararalbmai ai vre-una?
|
din fata zici ca e cielo
|
strica joysticku' ala cu fir :) putea sa puna unu wireless
|
Quote:
|
Quote:
|
e super frumoasa, imi place exteriorul mat ales stopurile, interiorul parca e croit dupa luxul "cocalar-pitipoanca"...prea multe articole stralucitoare + dolari :-s
|
e mai incarcata decat o masina de pimp...
|
crima si pedeapsa dar strica auriu
|
Exterior ok, interior kitsch..... nu stiu de ce am impresia k e facut in america :))
|
verdele este o cluoare care atrage atentia repede dar daca aveau ceva cromat fata de auriu ca da cam tiganesc nustiu parerea mea
|
din masina nemteasca ce era la exterior imi da impresia ca acum seamana cu una chinezeasca,iar interorul parca e luat din masinile manelistilor,nici macar nu l-a facut cu gust ditamai body kit-u de trece cu mult peste frumusete(parca ar fi planor)nu se mai cunoaste ca e tt si nici ca ar fi masina nemteasca:shock:
|
este kitsch in toata puterea cuvantului ....... verde si auriu ... bLEah
|
Foarte multi bani investiti in aceasta masina.......nu vezi asa ceva la fiecare colt de strada
|
E un kitsch 100% si am votat in consecinta, dar e un kitsch facut cu cap, intentionat. Constructorii au vrut sa readuca la viata tuningul anilor '70, epoca pimp-mobilelor muiate in aur cu "opera-windows" si a discotecilor cu glob, sa construiasca o masina in care da bine un negrotei in costum alb si 1-2 gagici cu fuste mini si coafura afro. Au reusit chiar mai bine decat se asteptau, designul extravagant al TT-ului se preteaza la astfel de exercitii creative... pacat ca acei constructori n-au fost unii de la noi, daca la vremea aceea in Blocul Estic ajungeau doar palide ecouri din Occident, macar ne scoteam paguba acum :)
~Nautilus PS totusi cu modelul grecesc de pe scaune au sarit peste cal |
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning