![]() |
Daca o vinzi se considera ca m-ai facut... :wink: Nu vreau sa stau eu in calea fericirii tale 8)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
o vand sau nu da tu poti sa consideri ca te am facut 8) |
Re:
Quote:
bafta la vanzare :wink: oricum ma gandesc ca nu iesi din lumea curselor, nu? |
nu cred ca ies da sa vad depinde ce imi cumpar
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
ok,ar mai fi pejou' lu DARI,la 80-90cp contra passat,daca nu, asta e,vedem prin primavara cum stam
|
ma bag eu, cu pasatu. :lol: :lol:
vectra b 101cp |
Re:
Quote:
te bagi cu honda 160 de cai ? :) |
vectra b VS passat :lol: :lol:
nu era vb de honda :roll: :roll: |
1 Attachment(s)
Cosmine,poti sa te dai si cu Honda,nu trebuie neaparat sa castigi
uite cat mi-a dat mie si aveam 107cp,deci poti incerca si tu :wink: ,tot nu ramai la start,un tir distantza nu-i mare lucru :lol: |
Re:
Cand vii in Arad ne dan noi doi :D eu am 80 de calutzi amaratzi :D (acuma macar am ambreiaj :wink: )
|
Re:
Quote:
domnule vezi ca acolo deja luasem picioru depe accelaratie :lol: si in poza asta din cate stiu a fost doar 100 m... deci nu era finishu :lol: |
Re:
Quote:
A-2-A sansa nu o mai ai :lol: :lol: |
pot sa vin io'....dar sa ramana tot la 80 cp.....asha....ca sa'i rup mucu 8) :lol:
|
Ma dar de mine de ce nu ziceti nimic....75 cai vi frica ? Si eu tot aici ma incadrez :shock:
|
Re:
Quote:
Si tu oricum ai zis ca nu-i mai dai.. i-ai tot dat .. :lol: :lol: |
Mutzule nu are rost sa ma explic... stii bine ca nu aveam ambreiaj :wink:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
EMA era la finish cu aparatu :wink: ...si daca tot e iarna si stam la soba si depanam amintiri:lol: filmu asta e de la prima etapa cand era pe 200m :arrow: |
Domnule C... lasa omul sa se bucure
|
glumeam domnu criss..... stiu cum mergea masina aia a ta :shock:
da nu dau nici o sansa la vectra pe 400m....cel putin 10 masini :lol: si inca ceva din cate am auzit din august poti sa aduci ori ce masina in romania nu conteaza anu nu mai ii cu euro3 asa ca pana la august cred ca raman cu prelude apoi :twisted: :twisted: |
probe+prelude va astept sa imi spuneti data 8)
|
Re:
Quote:
|
Ceva pariuri,beri una alta, nimic? :D la PRELUDE vs PROBE
|
2 heineken pe prelude
|
Re:
Quote:
pregateste 2 heineken atunci.... :tenisclap :ciggy: |
Re:
Quote:
Prin urmare am hotarat sa ma sacrific eu si sa pariez pe Probe ,va rog sa aveti bun simt la ce se pune la bataie ca altfel tre sa-mi vand masina sa onorez pariurile :lol: |
pot sa pariez si eu daca da pun o lada de bere pt probe
domnu criss vezi ca honda nu mai merge asa bine adica patineaza ambreaju si abia urca pe la 5.000 de ture 8) domnu chinezu akimoto imi pare rau pt tine daca pierd 2hainekenx30.000=60.000 de lei se duce |
cica deabea urca in 5000 :crazy: :lalala: :shrug_no:
aburi :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Vesnica chestie... patinatul ambreiajului :lol:
|
aseara am forjat umpic cu probe..... o sa fie prea greu lupta asta :)
|
Re:
Quote:
asa-i ??? da cand o sa fie gata fanta de portocale ??? sau mai trebe sa astept....... :ciggy: |
Re:
Quote:
Mey ... tu de partea cui ar trebui sa fii??Ha?Ha?? :evil: Si...stii tu...planurile de acasa...nu se potrivesc cu cele din piata!!! 8) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
prefer jack daniels.....ai beut vreodata jack daniels( negru care are %200 alcool ) daca nu o sa bei :) sunt pregatit pt probe....poate ca ma face acuma da a2a sansa nu o sa aiba va promit :wink: |
Re:
Quote:
i-am skimbat ambreaju cu vreo 2 luni inainte sa ti-o dau :mrgreen: |
2 luni ???? nu te cred.... da crede-ma nu forjez masina tot timpu oare de ce patineaza ??? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning