Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Rezultat final A.R.T.A. (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/104743-rezultat-final.html)

no limits design 17-01-09 16:53

Re: Rezultat final A.R.T.A.

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1988389)
Yackone ... deci

shantzu
chiar si parera lui mrsika i-a fost ceruta ...
chiar mai are rost sa iti detaliez ...vezi si tu ca am dato in bara ...
am incercat sa iasa bine ...inceputul a fost cat de cat bun ...finalu l-am pocnit ...

yackone sa nu incepem iar discutia ...deci chiar te rog sa incetam .

acum nu se mai poate face nimic......totusi mai e inca o chestie ciudata.....faptul ca ai cerut parerea lui mrsika knd el participa la concurs...nu contest locul lui...poate merita chiar locul intai......dar nu e normal ca participantii sa faca parte din asa numitul juriu nu?

mrsika 17-01-09 16:55

da..e adev
va dati seama k nu puteam sa fiu obiectiv..
si va zic si care o fo parerea mea...eu locu 1..cain 2 si leeloo 3..
poate am dreptate..poate nu

Yackone 17-01-09 16:56

Quote:

Originally Posted by Raresh (Post 1988976)
si tu si nld ati avut masini naspa .nu mai faceti pe vedetele ...

daca erai atent un pic vedeai ca am scris ca eu nu aspir la podium...

patriotu90 17-01-09 17:20

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1988978)
acum nu se mai poate face nimic......totusi mai e inca o chestie ciudata.....faptul ca ai cerut parerea lui mrsika knd el participa la concurs...nu contest locul lui...poate merita chiar locul intai......dar nu e normal ca participantii sa faca parte din asa numitul juriu nu?

Apropo de chestia asta cu cerutu' parerii ... acu câteva zile am gasit la offline un mesaj de la lilu în care cerea număru de telefon al lui MostWanted ... ca fapt divers, în discuţia care probabil a urmat i-ai cerut si lui lilu părerea?? :lol::lol::lol:

no limits design 17-01-09 17:24

aaaa...gata vreau poll.... sunt deja prea multe greseli
most wanted mie asa mi se pare normal...sa iti repari greseala
ii rog pe cei care sunt pentru poll sa posteze....ma refer la cei care au participat

Yackone 17-01-09 17:27

sunt pentru poll;)

Ca][n 17-01-09 17:28

Quote:

Originally Posted by P.I.M.P boy (Post 1988633)
eu zic sa ramana asa ....fara vot :) asta pt a nu se face iar de......4t cel mai bine castigatorii au fost alesi raman asa mi-se pare cel mai corect....iar chestia cu calin ca idee si concept e ok dar ca executie lasa de dorit :) asa ca mi-se pare chiar corect ....leello isi merita locul :) ms frumos

Nick ul Ca][n nu vine de la CALIN, pe alt forum aveam Abel poate ti dai si tu seama de la ce vine.. in fine mici detalii, in legatura cu concursul chiar nu vreau sa ma cert si eu am greseli asta e da aveam pretentii de la tine andi la faza cu "leello isi merita locul"..e de apreciat ca a incercat sa faca o scena de pursuit care e greu de realizat (da oricum e fumata ideea) dar nu prea i au iesit efectele mai deloc pe langa faptul ca n soferita aia bate soarele de mai ca se bronzeaza, la roata spate ce vrea ala sa fie fum? pai parca era ud pe jos...si altele. Acum nu mai ramane decat sa se puna bine la punct un sistem de votare sau jurizare pentru urmatoarele competitii. Numai bine.
P.S. pro pt poll

mrsika 17-01-09 17:39

poll!!!

keemo 17-01-09 17:50

sunt pro ptr poll.

Raresh 17-01-09 18:22

si eu sunt pt poll dar sa se faca incepand de la faza 1 a concursului, pt ca si la matrix cred ca s-au facut greseli in "jurizare"...

frost_dani 17-01-09 18:40

pro pentru poll?! ???? si ce credeti voi ca ve-ti rezolva prin poll? propria satisfactie ca nu o sa il vedeti pe llilluu pe primul loc !? Amintiti-va ca a mai fost odata o faza de genul asta.... si daca iar o sa faceti la fel...o sa faceti 4tuning-ul de rusine pe parte de VT...pentru ca o sa contestati decizia celui care a fost pus sa organizeze.. Nu cred ca l-a numit Gratzian pe MostWanted organizator asa aiurea...stia ce poate si cum s-ar descurca...asa ca nu are rost sa mai tipati aiure

P.S.: probabil ca am aberat un pic sus....dar asta e ma baieti...Luati decizia ca Atare si nu mai contestati aiurea. La urmatorul o sa fie mai bine ;)

Yackone 17-01-09 18:47

atatea pareri contra nu-ti ridica un semn de intrebare...;)

Geox` 17-01-09 18:57

Quote:

Originally Posted by Raresh (Post 1989172)
si eu sunt pt poll dar sa se faca incepand de la faza 1 a concursului, pt ca si la matrix cred ca s-au facut greseli in "jurizare"...

Sunt deacord cu tine:lol:Sper ca la concursul care se desfasoara acum sa nu fie lafel.Cat despre partea ca facem 4tuning`ul de rusine nu sunt de acord.

frost_dani 17-01-09 19:01

nu...nu imi ridica nici un semn de intrabare

patriotu90 17-01-09 19:04

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 1989293)
nu...nu imi ridica nici un semn de intrabare

atunci ai o problemă ... :lol: :lol: :lol:

frost_dani 17-01-09 19:10

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 1989298)
atunci ai o problemă ... :lol: :lol: :lol:

nu cred...cred ca voi cei care sunti contra....aveti o problema cu userul leeloo nu cu lucrarea in sine..

L33L00 17-01-09 19:13

a zis cineva ca dadusem mass pt nru de tel a lu mw , era k sa imi zica castigatorii k plecam din oras si nu aveam acces la net

P.I.M.P boy 17-01-09 19:32

Ca][n scz de faza cu numele ...nu mi-am dat seama :) 2 la mana nu ti-as fi dat locul 1 dintr-un singur motiv ...executie ....ma repet ca design e super creatie ...imaginatie totul e ok ...dar ca executie nu ma satisface...sincer si nu ca am ceva cu tine si nici nu cred ca sunt in masura sa zic eu castigatorul .....dar eu sunt f obsedat de detalii de executia lucrari , cat de bine este finisata..si sincer a lui leello mi-se pare ok ca executie ...
pot spune si de No Limits Design ...excenelta idee la inceput cand am vazut cateva WIP - uri deja imi faceam probleme ca nu ma clasez nici in primii 3 eu ....dar a avut ceva probleme sa grabit si asa arata lucrarea lui la final....
Mrsika - nu mi-se pare de locul 2 deoarece ...finisajele detaliile ...nu sunt atat de bune

NU AM NIMIC CU NIMENI mi-am spus parerea ms frumos

DranoeL 17-01-09 19:48

Doar podiumul va fi modificat daca faceti poll, asa ca pe restul nu o sa-i ajute cu nimic.

D_DooM 18-01-09 00:17

de ce va agitati atata si ce e cu surpinderea asta ... dati cu ochii p la 3D sa vedeti ca au fost cazuri si mai aiurea d atata si unu similar cu acesta chiar acu 2-3 luni cand s'au facut TT-urile ;) ... degeaba faceti poll k nu se va rezolva nimica, poll-ul se va baza pe tovarasie ... cine are cei mai multi prieteni p forum ala va iesii primu'

Geox` 18-01-09 00:47

Uni sau dat si de gol au inceput sa se atace siunguri:lol:(ma refer la prima faza a concursului).

Raresh 18-01-09 07:54

Deci pana la urma cum ramane ?

Yackone 18-01-09 10:05

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 1989977)
Uni sau dat si de gol au inceput sa se atace siunguri:lol:(ma refer la prima faza a concursului).

dezvolta un pic subiectul;)

HoricutzWSR 18-01-09 14:32

frost_dani...my man,faza cu facutu de rusine,pai vb aia "cui nu-i place,nu se uite" toti zic, ca e nasol pe 4t,toti zic, ca aici nu se apreciaza lucrarile de calitate,toti zic, ca aici nu se evolueaza in functie de trendurile forumurilor de chopping de pe afara...io nu vad pe unu sa plece...vad ca tot se activeaza si pe aici,si tot se cer pareri,comentarii,laude,critici...aici tot timpu s`a apreciat mai tare o lucrare simpla,de calitate...nu BG`uri schimbate,artificii,reflexii,BRUSHING!! wtf...daca era dupa mine locu1 clar ii revenea lui Yack...chiar nu va dati seama de ceva calumea?de ceva realistic?de ceva ce se poate pune in practica...nu va suparati pe mine,da` sunteti cu totu pe langa fenomen...

Yack for 1st place!!!

mrsika 18-01-09 14:38

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 1990862)
frost_dani...my man,faza cu facutu de rusine,pai vb aia "cui nu-i place,nu se uite" toti zic, ca e nasol pe 4t,toti zic, ca aici nu se apreciaza lucrarile de calitate,toti zic, ca aici nu se evolueaza in functie de trendurile forumurilor de chopping de pe afara...io nu vad pe unu sa plece...vad ca tot se activeaza si pe aici,si tot se cer pareri,comentarii,laude,critici...aici tot timpu s`a apreciat mai tare o lucrare simpla,de calitate...nu BG`uri schimbate,artificii,reflexii,BRUSHING!! wtf...daca era dupa mine locu1 clar ii revenea lui Yack...chiar nu va dati seama de ceva calumea?de ceva realistic?de ceva ce se poate pune in practica...nu va suparati pe mine,da` sunteti cu totu pe langa fenomen...

Yack for 1st place!!!

sa stii ca parerile sunt foarte impartite in ceea ce priveste tuningul virtual
dupa parerea mea tuningul virtual nu trebuie sa fie neaparat ceva ce poate fi pus in practica..fiecare isi pune pe o masina propriile idei in propriul stil..de aceea e foarte greu sa alegi de exemplu intre un brush..si un c/p ...pentru sunt 2 stiluri total diferite

HoricutzWSR 18-01-09 14:48

de acord si cu tine...well put

Yackone 18-01-09 14:59

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 1990862)

Yack for 1st place!!!

asta e sub centura...;)

P.I.M.P boy 18-01-09 15:24

HoricutzWSR tati ....ai niste conceptii f "pe langa fenomen" si u si alte persoane spune-ti ca vt-ul trebuie sa fie realizabil ...atunci de ce cei din afara sunt peste noi ?:) cu foarte mult ...ca fac lucrari realizabile nu ?deci nu cred ca ai dreptate 100%...si lumea nu pleaca normal pentru ca se dau premii si mereu spera sa fie mai bine decat data trecuta... dar mereu e mai aiurea si mai aiurea.....

frost_dani 18-01-09 15:36

HoricutzWSR.. :)..ti-am inteles punctul de vedere.. dar uite si tu..daca de fiecare data cand s-ar face un concurs de Virtual Tuning pe 4tuning si de fiecare data s-ar contesta rezultatul dat de "juriul" 4tuning tu ce crezi ca s-ar spune. "Uite-i si pe aia...incearca sa faca concursuri si nici nu au habar"...eu asta cred ca s-ar spune.

zic ca e nasol pe 4tuning pentru ca nimic nu iese cum vor ei...( treaba nu merge dupa cheful lor, si nici nu cred ca o sa mearga)...zic ca e nasol ca aici sunt diferite persoane cu diferite personalitati care nu suporta sa vada cati useri noi se cred zmei si asa mai departe...

Treaba cu tuning-ul realizabil si cel extrem si plin de zorzoane...aici tine de gustul fiecaruia...ca vorba aia "nu te poti p*** pe gustul omului"

Gabi 18-01-09 15:42

Acest concurs n-a fost jurizat de 4tuning, ci de Most_Wanted, iar singurul care nu pică bine este el. Singura greşeală a 4tuning a fost faptul că i-a încredinţat celui anterior numit sarcina de a "organiza" acest concurs.

Most_Wanted 18-01-09 15:52

NU dati vina pe 4 tuning ....ca nu 4 tuning a gresit ....

frost_dani 18-01-09 16:06

dar totusi...concursul pe 4tuning se desfasoara :). si nu zic ca este 4tuning de vina....nu am gandit deloc treaba asta.

HoricutzWSR 18-01-09 17:14

oh c`mon fratzii...pe cine drac intereseaza ce cred aia din afara...pe mine unu in nici un caz

DEATH TO TEH INFIDELS!! :evil:

SUPAPA_Jr 18-01-09 18:35

ok...vreti sa nu va mai certati si sa va acceptati locurile?
parca-ati fi la gradinita ... doamna invatatoare...cine a colorat mai frumos? eu cu pensula sau HoricutzWSR(random) cu creioanele colorate...
Fratilor...e un pas inainte ca pentru niste poze se dau niste premii bune. nu masinute de 2 lei pentru care umpleati voi COX-ul...va aduceti aminte era ************ cand se lucra pe branci pt medalii virtuale?
Sincer imi place ce a facut leeloo dar...si ce a facut yackone...eu sincer lui yackone i-as fi dat premiul pt idei realizabile, leeloo a dat cu bata in balta la ktm-uri...punandu-le in oglinda...si cu cauciucurile alea cu reflectii sau ce drq or fi....apropo...fum de la roti poti scoate in orice conditii.

JohnnyX 18-01-09 18:42

Intotdeuna vor exista nemultumiri. Pe alt site era contestat poll`ul si se cerea juriu. Mrsika, Most_Wanted, Kahn si altii cred ca stiu despre ce vorbesc....

shantzu 18-01-09 21:07

A fost vreodata un concurs mai mare pe forum care sa fie corect d.p.d.v al jurizarii si al premiilor ? :lol: :lol: ....

Si eu ma jurizat , dar leelo era cu 3 locuri mai departe de locul 1 :lol: ( la jurizarea mea)

Faceti ce vreti ca oricum mai devreme sau mai tarziu intra Gratzian sau Zoliat si rezolva problema inchizand topicul :lol:

no limits design 19-01-09 10:20

eu personal nu imi mai bat capul fiindca oricum nimeni nu o sa schimbe nimic....e de apreciat faptul ca most wanted a recunoscut ca a gresit si chiar imi da senzatia ca regreta ca a iesit asa.....ideea e alta....pentru jurizare ar trebui alesi cativa membri random de pe 4tuning care sunt mai activi si sa isi dea fiecare cu parerea.....

P.S.:Gratzian sau Zoliat ar fi trebuit sa intre mai demult sa rezolve problema....dar sa nu inchida topicul...banuiesc ca sunt ocupati

anyway sper sa fie mai bine la urmatoarele concursuri

L33L00 20-01-09 20:01

deci asteptam sa treaca timpul si sa uitam ca si data trecuta la 4tdays ? i want my prize

mrsika 20-01-09 20:36

si eu imi vreau premiul

frost_dani 20-01-09 21:40

rabdare...o sa le primiti :P

All times are GMT +2. The time now is 20:19.

- Copyright 2026 4Tuning