![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"
Imi place ce a iesit!Bravo!Insa,cu riscul de a intra in polemice cu Dumitru Cristian referitor la vopseaua originala a masinii,cred ca ar fi de bun augur un pic de lucru la "vestimentatia" actuala a "oltencei"!;)
|
Quote:
PS: cumpar flanse 4x100 lasati PM cei care ma puteti ajuta, sa nu fim offtopic:D |
Eu as merge pe varianta a doua:vopsire integrala!De ce?!Pot sa-ti spun din proprie experienta :carpeala=bani aruncati in zadar;asa ca ai putintica rabdare sa se mai incalzeasca(primavara),desfaci masina bucata cu bucata si o iei usor,usor la "bibilit" si pana in vara cu sudoare si un pic de cheltuiala nu are sa iasa decat ceva de toata lauda!:D Asa ca :"THE POWER IS YOURS!":lol:
P.S.:Nu ar strica sa arunci totusi un ochi aici:https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/65972-oltcit-12trs-ph-01-vmt.html (prietenii stiu de ce.....:D) |
Quote:
|
da arata bine cu semnalizarile clare! si eu zic sa o vopsesti, pregatita bine un vopsitor bun si iese ceva frumos ! bafta
|
2 Attachment(s)
prima spalare...dupa 1 an jumate:D
|
3 Attachment(s)
acum pe seara!!! o curatai de punctele de rugina , vopsea umflata si kit subtire pe unde necesita!!! maine dimineata urmeaza sa fie matuita si pregatita pentru vopsire (totala)
cateva poze : |
ce sa zic ,arata incredibil de bine la varsta ei !! atat ai avut de curatat??
|
ai mai aflat ceva de kitul ala de ambreiaj? poti sa-mi faci rost?
|
Quote:
Quote:
|
ah..super nasol...ca aveam nevoie mare de ambreiaj ca abia merge. mersi oricum
|
pentru atat zic sa nu o mai vopsesti! un mic retus si un polis o rezolvi,:shock::shock:arata foarte bine ! bafta
|
De acord cu speed4u, pentru atat retuseaz-o!!!!!
|
prea tarziu!!! azi o matuii si maine seara intra la vopsire !!!:D
|
asta e :( dar macar sa o faca calumea la cuptor si vopsitor bun !bafta .
|
Quote:
PS: cei ce nu cunosc inca sa arunce o privire 8) https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/69772-oltcit-club-11rm-dj-04-jcw/page-3.html |
De ce mi-ati sters postul??????????????????????????????????????
Electric SINCER acum? Nu era mai bine de cat sa o """vopsesti"" cu sprayul sa o retusezi unde e nevoie si cand o fi sa o vopsesti, o vopseai cu totu'????!!!!!!:x |
Quote:
|
Nu înțeleg ce legătură are ITP cu vopseaua, îmi poți explica la ce te gândești?
Are dreptate Dumitru Cristian, mașina asta merita tot ce-i mai bun, nu vopsea la spray!;) Cu spray-ul crezi că o să arate mai bine decât dacă o retușai? Cu retuș + poliș , părerea mea e că arăta mult mai bine decât toată făcută la spray! Ai pierdut și bani și timp și e și păcat de vopseaua aia originală , care nu mi se pare așa „terminată”. |
Quote:
|
Quote:
|
Chestia cu ITP-ul mi se pare aiurea! Atunci , dacă ai două culori pe mașină, iar cea care nu e trecută în talon nu depășește 30% din suprafața mașinii, nu te mai duci la ITP că oricum te respinge?:???:
EU am făcut ITP cu capotă mov, și mașina albastră și nu a zis nici mâr nenea... După ce o vopsești , să faci niște poze cu un aparat potent, te rog! |
Quote:
PS: revin cu poze maine |
2 Attachment(s)
poze cu sprayurile si un contact nou , pentru ca cel vechi imi ramanea pe demaror si riscam sa fac praf si volanta si electromotorul!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
fratilooooooooooor sa va zic o faza foarte tare si mai rar intalnita:shock:!!! ieri am facut actele cu fostul propietar si cand mi-a dat cartea masinii ce sa vezi...masina a fost imatriculata prima data pe 4.08.97 :shock: !!! cu alte cuvinte masina fiind fabricata in 83 a stat pe bara pana in 97 !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Ai o carte veche si una noua... Poate aia veche nu o mai are, si a mea tot in 97 a avut numerele schimbate dar taicamiu o pastrat ambele carti.
|
La mine pe carte sunt trecute si numerele vechi ! Dar depinde de fiecare ,daca a schimbat sau nu cartea! la mine e 92 inmatriculata in 93 :D!
|
11 Attachment(s)
gata si cu "paint shop-ul":D !!! a iesit dupa cum ma si asteptam...adica foarte bine (fara urme sau scurgeri)...dati-mi o nota va rog:D
pozele promise |
A iesit asa cum ma asteptam si eu...foarte bine!!! nota 10++
|
Quote:
|
a iesit super!!:-)
|
bravo :)
|
pai nota maxima !!!
|
ms frumos la toata lumea!!!:D maine o echipez si sa vad daca am timp...poate ii pun si muzica pe ea!!!
ps: am folosit 14 sprayuri cu tot cu retusuri... si anume nuanta Alb-Boreal |
:shock::shock::shock:
UAAAU!!! |
Domnu dar ai mână :shock: :lol::lol:
Sincer .. mai am un prieten..care stie să dea bine cu spray-ul Felicitări ..astept să o văd live 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning