![]() |
Re: E30 - TAXIUL MEU.....
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
asa arata masina acum cu suspensia spate schimbata....arcuri H&R albastre ,armortizoare KONI....... trebuie sa fac ceva pe la aripi ca imi ating gumele la denivelari.... |
ce sa faci pe ploaie cu un 2.5 12v cu blocant ? :shock:
dar vai,cate posibilitati sunt.. :D |
salut,ti-am dat si mesaj pe privat,au mers amortizoarele pe fata de pe ix?ca erau pe cod de caroserie si din cate stiu eu sunt diferite de urs normal,eu pe IX am avut de urs normal cand am luat-o si nu stateau cum trebuie.
si parerea mea,e sa iti pui tampoanele alea de cauciuc la loc,eu la IX mai bagasem unul ca era pe jos masina:),dar pune-le la loc ca e mai bine.inca nu avem noi strazi de mers pe burta:P |
Quote:
dar oricum am venit si ne-am destrabalat la ikea si la roua.........:-P arata masina acum parca am facut off-road cu ea.:)) |
Quote:
ti-am dat add pe mess sa vb mai multe.......... sal...... |
man tu cati ursi ai ? :D :P 5 ? :))
|
Sa o stapanesti sanatos... superba masina. Cel mai frumos urs din Ploiesti (parerea mea).
|
e marfa bro !!!!!! aseara am vazut si eu ce poate taxiul asta :-" :D !!! sper sa fiu acolo mereu ................in locurile de taxy-drift [statia de taxy-ursuletzi :)] ;)
|
5 * de la mn :> gj , tine`o tot asa
|
Quote:
|
Ardate`ar focu tigane...:))) Cat e plecarea In drift? =))
|
20 roni suta de metri......:))
|
Mareste tarifu ca s-a scumpit benzina cika.
|
daca se scumpeste o bag la hibernat si o ard cu ursu de padurar.....:))
|
Pai i-ai schimbat cilindru ala?
|
da boss......ursu pacurar si-a intrat in drepturi de azi......momentan e la tata ..o arde golaneste cu el......dar daca sare benzina rau il las pieton......:)
|
bravo jakale, felicitari pt masina !!
|
Boss sper ca nu mai ai jante calumea pe ursake diselache. :))
|
bbs originale e30....;)
|
super faina masina
|
Te-am vazut acum cateva zile,eram la big,veneai de pe bulevard si ai luat-o pe pod.
E minunata masina !! |
8 Attachment(s)
:-P.................8)
|
E bestial ursu asta :X ! Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente !
|
in poze e si mostenitorul ursilor in caz ca dau coltu"......:)):))
A.K.A.......sacalu junior........ |
Quote:
|
negoitacata,fa-te si tu ca nu vezi ;))
pe jakalu' tocmai vroiam sa il intreb daca baietelu' e trecut pe numele lui :D Oricum,sa iti traiasca aman2 (baietelu' & ursu') |
tare masina !!!!!! va datzi seama cum o sa ajunga mostenitorl dak de pe la varsta asta e cu ursuletzu el o sa fie ""...:::Junior JAKAL:::... ""!!!!!!!!!!!!!
|
baietelul imi poarta numele ca doar e al meu......desi seamana cu vecinu de la 4....:))
eu sint mai tigan el a iesit blond......:)):)) asta e l-am "inmatriculat " la maternitate pe numele meu.........:):)) de pe acum e un fan al vitezei....cand il iau la plimbare sta numai in fata....nu ma inteleg cu el sa stea in spate.....si imi zice... "mai cu viteza,intrecel si p-ala....vai ce amuzant e".......si eu dobitoc ma iau dupa el si ii dau..... nu stiu de unde are limbajul asta ca eu o ard cu el in vorbe d-alea de ghetou...:)) baiat educat ce sa mai........:)) |
Jakalule...mie imi placeau mai mult jantele in combinatia initiala...:) dar e frumoasa rau si asa:D Si sa'ti traiasca race driver ala micu :) smecher rau in poza el cu ursu'n spate :))
|
Quote:
|
felicitari pt ''taxiu''a iesit super,cred ca iar sta belea cu niste borbeturi pe 16 cu 9j pe spate.bafta in continuare
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
problema e ca in seara asta am fost la azuga si m-a lasat pompa de benzina.. tot drumul am batut in capacul de sub bancheta si asa am ajuns acasa.....:) sa vedem de unde procuram una bucata.......:???: |
s-a rezolvat cu pompa de benzen.....acum am nevoie de un alternator ca trebuie sa o turez peste 3000 ca sa incarce......cred ca diseara fac un drum la capitala poate il schimb........
|
fa si tu un telefon daca pleci catre capitala diseara:P
|
Quote:
P.S 1 : nici asta nu a ramas la tine boss?.....cum iti iei un urs care e misto, ba il lovesti, ba nu iti mai place... P.S 2 ma jur ca la prima masina cu care te mai vad si nu are parasolar de club, io il sticker'esc !!!!! P.S 3 vezi k imi iau urs zilele astea si vreau unele chestii de la tine..vb cand mai vii la bukale |
gata boss.....s-a notat..........astept stiker si parasolar
cred ca vin maine seara sa iau alternatorul....... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning