![]() |
Re: Hi from London!
eu am dat 120€ bruxelles - londra cu biletul luat cu 2 ore inainte d tren, deci ma gandesc ca daca il luam mai din timp era mai ieftin. tot cu eurostarul. dar distanta e putin mai mica deca paris-londra :) deci se pare ca, cam asta e pretul
|
Quote:
|
Salut ,
Liniste cam da... adica acum nu e vorba numai de romani dar inafara nu mai e atata agitatie... zeci de oameni alergand in stanga si in dreapta... E mult mai liniste, am noroc ca langa mine mai stau niste prieteni ca altfel ramaneam singurul roman din zona... Acum sper sa ma mut de aici in Germany... am niste rude si imi place mult mai mult... Numai ca sa vad ce fac cu limba ca nu prea o stiu :D! |
Deutscheland FTW :)
|
O sa mori de plictiseala in Germania :) iti spun din propria experienta, acolo zici ca sunt toti morti + ca limba te omoara
|
Quote:
|
Quote:
Croydon = mizerie, galagie, multime |
Quote:
|
E careva pe langa Belvedere, Bexleyheath, Dartford?
|
dolb dc nu`ti place in Croydon ca ies multi bani din combinatii:))
In 3-4 luni vin si eu spre voi:Psa vin cu masina cu volan pe stanga?voi ce ziceti? |
salutare sunt cam nou pe sectiunea aceasta daca pot fi de folos cu ceva nu ezitati sa apelati la mine orice tine legat de masina piese sh tractari auto reparatii auto/mecanica/tinichigerie /vopsitorie &more preturi promotionale pt cei din iubita noastra tara"ROMANIA"8)
|
Quote:
|
Quote:
|
zona bushi str rosway drive;)
|
Quote:
|
rossway drive bushey lane:lol: adresa completa
|
stie careva unde pot indrepta o janta de aluminiu sau unde gasesc niste cauciucuri 215 40 16 plzzz preturi mai pentru romani nu 50 de lire bucata
|
As fi venit la tine la un service, chiar am nevoie dar tu esti in Hertfordshire si eu sunt in Kent. Deci asta inseamna 50 de mile pe M25 si 40 de mile pe 406+M1. Chiar nu este un mecanic roman in zona de sud-est a londrei? Pt ca sincer sunt satul de mecanicii indieni care nu pricep nimic.
|
ce problema ai la jucarie
/?:D |
salutare tutuor!
mai e cineva pe aici? vad ca de ceva vreme nu a mai postat nimeni... vin si eu cu o intrebare aici..nu stiti ceva de lucru' prin UK?prin zona Cirencester sau Yorkshire ca si domenii ,service-uri,vopsitorii(aici am ceva experienta) dar poate fi si orice altceva. pt ca ma gandesc serios sa ma mut acolo. prietena mea e plecata de 2 luni de zile si lucreaza momentan ca si Au pair. Daca stiti ceva dati-mi si mie va rog de veste stiu ca nu prea frumos si convenabil sa cer aici ajutor' am totusi merita sa incerc,poate poate :) Multumesc. |
Quote:
|
Buna seara, e cineva prin zona Norwich,Suffolk? Am fost acolo de sarbatori si luna aceasta o sa ma mut acolo si vroiam sa stiu daca sunt si ceva romani pasionati prin zona :D
|
Quote:
|
Quote:
|
cum stati prieteni cu carburantul? :D
Eu am avut norocul sa gasesc un site unde mi-au aratat ce pompe mai au carburant si preturi "normale" va recomand: http://www.petrolprices.com/ Bafta ! |
Am fost aseara la BP aici la mine in zona si nu mai aveau motorina. Am gasit apoi la Morrisons. Oricum am luat la 142.7. Si se pare ca se mai scumpeste.
|
Salutari si din South Harrow...sunt de o luna in londra si am vazut "ceva" masini pe aici. Lucrez in battersea dar de un cico imi fac timp. 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning