![]() |
va sa zica pana acum ne-ai dus cu zaharelul cu pozele astea!!!! :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles: :pistoles:
corecteaza gresala si pune masinutza ta ... sa vedem ce-ai lucrat la ea!!! :woowoo: |
Re:
Quote:
|
felicitari...abea asteptam sa il vedem TOTAL ;)
nu prea mai seamana a espero...deci felicitari.... ai lucrat numai la aspect la el ? sau ai facut si modificari tehnice ? |
Re:
Quote:
un chip tuning....dar cand o sa mai am bani... asha ca va anunt... pana acum am puse doar doua filtre de aer sport pe ea... |
Re:
nu pun acuma poze cu masina ca nu am interiorul terminat... si cand pun pozele pun interior plux exterior...asha ca mai e un poi...cateva zile...azi am pus farurile,triplele...tot ce tine de exterior...
|
fa cateva poze si cu ea in lucru sa poti sa ne aratzi progresu si schimbarea majora pe care a suferit-o! :wink:
|
Re:
mai pun maine seara niste poze cu ea....cum arata dupa spritz kit si finisaj...aproape gata de vopsire...dar nu am alte poze decat alea puse in prima pagina...:(
|
Re:
cate modificari a suferit saraca o sa vedem la sfarsit...can e gata pun poze si atunci o sa vezi daca iti place sau nu.. mie unul imi place a iesit bine..si cred ca ar atrage privirea oricarui impatimat de masini..
|
un espero tunat intotdeauna va atrage priviri ptr ca sunt putine care au suferit modificari exterioare si sunt si mai putine cele care sunt facute cat de cat cu gust.
|
tousche! :lol:
cam orice masina tunata cu bun gust va atrage priviri!!!! cu atat mai mult una mai putin inatlnita (intr-un asemenea stagiu)! :wink: |
numai a ta nu atrage priviri eagle :lol: :lol: :lol: !!!
vb de tuning cu leduri albastre pe capota(luate din piata) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pacat de masina ca are potential!!! |
mah, tu ma urmaresti pe unde postez??? :P
|
Re:
1 Attachment(s)
poze noi..
|
Re:
1 Attachment(s)
[...
|
ioi .... deja mi mila de masina ..... asa joasa la drumurile astea de 2 lei din patria noastra .... chiar o sa fie o aventura sa mergi cu ea! :roll:
|
Re:
2 Attachment(s)
..
|
Re:
1 Attachment(s)
...
|
Re:
2 Attachment(s)
bucatzi din masinutza mea...
|
Hai ca a ieshit mishto.... sper ca vrei sa modifici ceva shi la roti!!
|
tre sa le scoata un pic inafara si cu asta basta! :lol:
|
...cu inele distantiere, ca asa la marime si forma se potrivesc ;)
bravo omule, arata bine masina! |
terminata o sa arate super ! bravo omule ! putini sunt care s-ar baga la un tuning la espero ! felicitari ! :wink:
|
chiar super a iesit abia astept sa o vad finita
spor la treaba |
Nu vreau sa ma iei de carcotas sau derau voitor dar vreau sa-ti atrag atenzia la unele chestii care le-ai omis.SA incepem cu Cu ideea (de altfel buna) de a unii bara de aripa.In primul rand u din cate vad ai suspensie stock Daca montezi roti mai mari si cred ca de 17 se potrivesc acolo vei atinge si se duce dracu munca ta.Va trebui sa cauti suspensie sport si arcurile fata sa fie exact la aceeasi dimensiune cu cele normale. Gandestete ca u daca ai atins bara fata ati va crapa imediat la aripa si deja masina este f joasa.In spate se rezolva cu distantiere si jante mai mari dar ai grija sa faci rost de unele bune. Bafta in ceea ce faci dar sfatul meu este sa schimbi suspensia
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
cine stie pe cineva care face distantiere klumea...nu spanuri...am nevoie de distantiere de 6.5 -7cm ...need help :(
|
Street Car COncept Constanta
SUna la nr asta de telefon0722 450 147 O sa-ti raspunda un baiat Cristi (ceres).Apeleaza cu increde la el Ii spui de ce ai nevoie si el o sa te ajute cu marfa buna nu prostii de 2 lei |
Re:
Quote:
|
Re:
o sa o vezi ,sper sa iti placa ...interiorul e o combinatie de crem cu negru inclusiv ornamentele...o sa fac poze si o sa le pun pe net cand e gata ...pana sa iasa pe strazi...oricum o modificare de imagine o sa fie jentile...o sa pun niste croame pe ea...sper sa dea bine...in rest ...va anunt cu orice modificare facuta...merci pt incurajari...:)
|
un SITE ! cu amortizoare sport ptr espero !
|
....
1 Attachment(s)
sper sa va placa..nu e gata in pozele astea...nu am mai apucat sa fac poze la masina...acum e in garaj...sta linistita...tre sa-i pun distandierele un eleron si neoanele.....
|
..
1 Attachment(s)
mai frumoasa mi se pare masina din laterala decat din fatza...:)?
|
Re: ....
1 Attachment(s)
triplele pe spate sunt vopsite in gri metalizat...cu sita pusa pe masina da foarte bine...
|
7 Attachment(s)
e nu . astea ce`s ???
ps. nu a iesit cum ma asteptam . pragurile nu stiu ce s-au intamplat cu ele ....bara spate tot asa ...urata .... in fine .. |
:(
pragurile si spatele au iesit bine...se vede aiurea din cauza calitatii pozelor..asteapta poze mai bine facute si atunci poate ai sa fii multumit...pozele nu's facute de mine..si sunt facute cu un telefon mobil...deci nu stiu cata calitate vrei de la un telefon mobil...
|
cred ca nu se referea la calitatea pozelor, ci la forma barii spate...adica in momentul cand te uiti la bara fatza (care, apropo, e foarte reusita) te astepti la cu totul alt model de bara in partea din spate...cu alte cuvinte, sunt usor nepotrivite (dar nu sunt kitch)
pragurile sunt, de asemenea, un pic in afara liniei... dar per total, good job! si cand te uiti la un espero stock si la masina ta...parca nu mai seamana ;) asteptam sa vedem chroamele cu distantiere. succes! |
Re:
nu am avut de ales! nu aveau astia alt model mai frumos,erau numai de alea care vezi pe dacie asha ca...nu stiu ce spoiler pt spate as putea pune...poate unul mai agresiv...ca daca vad unul frumos poate il schimb nu-i problema :)
Singurele lucruri care le-am putut pune pe masina si sa se aseze intr-un fel!! la espero se pun foarte greu pragurile pt ca masina e oarecum arcuita...si crede-ma ca m-am chinuit al drecu sa le trag la drept! a fost foarte greu de terminat masina asta, :( oricum vad ca la noi nu e raspandit tuningul...unii zic ca nu e k-lumea ..bla bla bl..dar daca ar vedea masina asta intr-o revista de pe afara ar fi turbatzi dupa ea!! :) oricum mai toate piesele sunt copiate dupa modele de la masini tunate de pe afara... dar...asta e romanul nostru...nu-i frumos ce nu-i al lui...:))) |
Re:
am sa pun lista cu dotarile si preturile tuturor componentelor puse pe masina!
|
Re:
cateva decomdata...sa caut lista:
amortizoare + arcuri sport 20 mil retapitzat interior piele crem cu negru 13 mil discuri de frana 2,3 mil doua filstre de sport k&n si simona 4 mil neoane verzi 5 mil volan +flasa 2mil nuca schimbator vit+ornament frana de mana 1,4 mil presuri imitatie aluminiu 600 mii angel eyes 4 mil sita spoilere +capota 1,3mil vopsea 15mil jante sh 17\" 8j 14 mil distantiere 6 mil ionizat geamuri 4 mil galerie dreapta inox 4,5 mi tobe powerfull 6 mil spoiler fatza 250 E spoiler spate 250 E praguri 150 E aripi umflate 300 E aerisiri capota 200 E mp3 player jvc 5mil statie mosfet 1000w 4mil condensator 3,5 mil subwoofer jbl 3,5 mil boxe jvc 2 mici doua ovale 3,7 mil vopsit interior 6 mil tre sa mai cumpar cate ceva :) un total fara manopere si alte mici acareturi! 174.1 mil |
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning