![]() |
Re: E36 - GR 83 BMW
Quote:
|
10 Attachment(s)
Cateva poze cu masina si cu capacul culbutoarelor vopsit!..
|
bafta cu proiectul!!!
|
Ma care ai furat vanosul de pe capac?
|
florica ce tot mesteriti acolo de nu suflati unu o vorba?
|
2 Attachment(s)
-Primele poze la chiuloasa si bloc motor.
-Ma Kezii facem si noi ce putem......vine caldura ....ne trebuiesc si noua pantaloni scurti noi.....si ceva bascheti cu talpa mai groasa....ortopedica de preferinta fara model. |
7 Attachment(s)
Multumim pentru poze Florica!
Si de la mine cateva poze cu suportul de stalp pentru:turomentru, boost si temperatura uleiului! |
misto masina...s-o stapanesti sanatos.......cred ca te-am vazut prin gr :-?
|
dar aveti ceva de lucru...cred ca o sa iasa ceva tare...
spor la treaba baieti... |
Multumim pentru aprecieri! Speram sa iasa ceva forta! O sa va tinem la curent cu toate modificarile!
|
INTERIOrul e chiar superb.. scaunele refacute merita toti baniii ..... cum e dvd-ul acela "retractabil" face figuri ?? calitativ??? cam cand estimezi sa fie gata motorul ?.. bafta si felicitari
|
Quote:
Si cu motoru nu pot sa spun cand va fi gata ca stam dupa piese,dar toata evolutia va fi postata aici....... Multumesc frumos.. |
Quote:
Merci pt aprecieri....... |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Si in sfarsit a venit si kitul turbo! Cateva poze cu el sa va mai clatiti ochii dupa o lunga asteptare!
|
cat a costat radiatorul ala de ulei ?
galeria aia cred ca o sa crape prima :-) bafta ... |
Toate au fost incluse in kit! Speram sa reziste toate... galeria se va inlocui si ea cu timpul..
|
-Galeria a plecat la resudat astazi, stim ca e partea slaba dar cu timpul o vom schimba. Nu va fi deocamdata la putere maxima , are nevoie de timp sa se acomodeze cu puterea masinii si dupa aia mai umblam la presiune.
-Radiatoare de ulei de la 80 de euro aduc , fara furtune. |
Viitorul suna bine pentru pisicuta asta.Bafta cu proiectu!:D
|
supe faina masina sa o canduci sanatos
|
salut...ai o masina frumoasa rau :) si sper sa reusesti sa o faci cum vrei tu....daca nu te superi poti sa imi spui si mie niste detalii despre kitul turbo fiindca m-ar interesa si pe mn pt la vara pentru un pisoi 2.5 :D
|
Cred ca cel mai in masura sa te ajute este Florica, i-a legaura cu el ! Multumim pentru aprecieri si speram ca intr-un timp cat se poate de scurt sa va aratam si cateva filme..Dar totusi nu trebuie sa il fortam pe Florica, mai bine asteptam mai mult dar suntem siguri ca iese ceva criminal!
|
Galeria de evacuare a venit de la resudat si Florica a inceput sa lucreze la motor! Speram sa iasa ceva criminal!
|
Da foarte frumos ce vreti voi sa faceti dar vedeti sa nu stricati motorul,cati km are motorul reali??daca are deja pe 150.000 degeaba mai pui Turbo,ca e degeaba.scuza ma daca vb asa,dar asta e,mai indicat ar fi fost un Kompresor decat un turbo.In special la Bmw-uri trebuie schimbate si pistoanele,cele care rezista la turatii mai mari.....etc va doresc numai bafta in continuare
|
Multumim foarte mult dar fii sigur ca Florica stie foarte bine ce face! Multumesc pentru parerea ta si asteptam in continuare cat mai multe...!
|
Quote:
|
Frumos pisoiu chiar imi place .
Nu il cunosc pe Florica da din cite am auzit despre el daca se ocupa de masina nu cred ca o sa iasa ceva rau din ea;) |
-Ba baieti.....hai sa vedem treaba si dupa aceea pareri. Puneti si voi mana sa bagati bani in masini si puneti si voi mana la munca si dupa aceea dati sfaturi altora. Deocamdata prezentam aici o masina in constructie. Nu a spus nimeni ca va avea 600 Cp si nu schimbam interne. Internele pe care le are masina suporta linistit 400Cp , iar aceasta masina nu se vrea a fi una de varful grupei ei. Va fi o masina care imbina frumusete , un interior , deosebit si un motor puternic , dar nu extrem.
|
spor la treaba in continuare ... nu sper, ci sunt sigur ca o sa iasa ceva facut cu gust. Stil, eleganta si putere. O sa avem inca o masina superba in bucuresti! spor la treaba florica.
|
7 Attachment(s)
Poze noi cu motorul in lucru!
Multumim Florica si Ema pentru poze! |
fratee....opera de arta....felicitari multe multe multe:D si bafta la cat mai multi cai.......sper k in viitorul apropiat sa apelez si eu la serviciile maestrului :D:P
|
furmoasa pisicuta sper sa o termini cat mai repede cu totii vrem sa te vedem in actiune...bafta multa!
|
bai dane ce faci ma ai pus gainile sa oua in masina.....baga viteza ca trece anu :lol:
|
bravo! felicitarile mele, exact ce voiam si eu sa fac pe pisica mea... bafta in continuare si inca odata felicitari!
|
Quote:
|
any news?
|
Nimic nou.. inca se lucreaza.. veti fi anuntati cand va fi terminata masina!
|
pai daca se lucreaza, se progreseaza..stii lectia. pui ceva nou/vopsesti/lipesti etc, pui si poza :)
|
5 Attachment(s)
NEW PICS.. inca in lucru
|
o adevarata frumusete, bravo dane, succes in continuare, o sa iasa o bijuterie, nu ca nu ar fi:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
- Copyright 2026 4Tuning