![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
frumusel passat!astept sa-l vad gata si pe el si pe borra!;)
|
cine stie ce o mai iesi si din passatul asta ... arata jalnic acum, dar astept cu nerabdare sa vad produsul final :) spor la treaba edy !
|
zici ca pe plafon ar fi de lemn
woody style |
ce se mai aude de polo ?mor sa vad cum iese :)
|
Quote:
Quote:
|
bora este gata!!!!! :pelvic_th
mai trebuie montate farurile...nu s-a uscat vopseaua pe ele...inca (are 24h) :cry: si pe urma mai trebuie facute pozele artistice...:-) |
Abia astept sa o vad :)
|
Quote:
|
Hmm , dacă i-o arăți lui Răzvan pe messenger și pe mine mă omiteți, îți închid topicul!:lol:
Glumesc, abia aștept să văd o bora cult style!:-D |
Sufla sa se usuce...pune-le in cuptor...VREM POZE :D
|
POZE POZE POZE POZE!!!!!!!!!!VREM POZEEEEEE!!!!asteptam cu nerabdare;)......
|
hai ca se poate ... se scurg orele :)) abea astept sa o vad :)
|
1 Attachment(s)
am montat farurile si antena (ultimele lucruri de pus pe masina) ;)
acum trebuie s-o curat si sa pregatesc decorul pt poze...care vor aparea la machetele mele eddycdk cel tarziu in weekend! L.E. hai sa nu fiu rau... o poza tease...ca sa nu va dati seama de culoare ;) |
alb , gri albastru sau rosu:D...culoarea
|
eu cred ca este rosie sau portocalie .. sau de ce nu galbena :d :) .. oricum imi place foarte mult :)
|
jantele alea de pe ea presimt ca sunt grave :) hai cu poze mai repede ca murim aici eddy !
|
Quote:
in weeknd o sa pun poze ca am multe de facut...si la aia mare ca are pantofi noi... poze |
black boots la fata ? :) sa le stapanesti sanatos si fara borduri !:)
|
Quote:
|
hai odata cu bora aia ca mor aici de curiozitate si de cum arata jentile alea de pe ea :P
|
Bora e super:D!!
Golfu ce face, TT-ul, Sky-ul si Trabi? Hai da-ne niste informati:D:D!!!! Mis nerabdator:D |
Quote:
|
Hm...te referi la ce ma gandesc si eu? :chuckel:
|
Quote:
|
n-am stat degeaba...o sa vedeti voi ;)
|
unde gasesti jante si cauciucuri pentru masinute ? ca toate au iesit bene...
|
hai eddy cu a2ul ...te roogg:D...sunt curios rau!
|
Quote:
pt mine jantele conteaza f mult ca si aspect dar mai ales ca si realizare...pun mare accent pe acest aspect rotile la o masina sunt cum e haina la om :D Quote:
l-am vopsit, i-am pus rotile (la care mai trebuie vopsite jantele) si i-am cam terminat si interiorul, pt ca din cauza ca in spate a avut motor, a trebuit sa-i refac bancheta! mai am de facut niste accesorii pt el si...o sa apara p-aici in curand va fi mai aparte fata de ce se cam face la A2-uri :lol: azi noapte am mai lucrat la Passat un pic si la un Golf V GTI (caruia dupa ce ii fac ceva il asamblez la loc, pt ca nu mai am spatiu pt cele desfacute + ca e greu sa mai identific piesele lor ca unele s-au mai amestecat prin cutii) in afara de o masina pe care mi-o doresc mult + una pe care trebuie sa o primesc de la cineva nu mai vreau sa cumpar nimic pana nu termin cel putin jumate din cele in lucru...mor cand vad cate stau dezmembrate new beetle 1/18 e asa din 2005 de ex! seria 5 + mini cooper din 2006...etc deci unele sunt saracele de peste 4 ani neterminate! |
Quote:
Am niste intrebari daca nu te superi :D Cate machete ai in total ? Ce meserie ai la baza ? E bine sa amesteci poxilina cu kitul auto ? Dupa aceea kitul obtinut ( s-ai spun asa ) se poate aplica la o macheta peste vopsea ? Sau trebuie inlaturata vopseaua pentru ca kitul sa se prinda de metal ( caroseria [ tabla :D ] masinii ) ? Cat timp iti ia sa modifici o macheta ? Ms , succes mult :-P:-P:-P |
Quote:
- 50 si ceva am in total...sunt foarte multe dezmembrate (in proces de nodificare) + altele care sunt donatoare...nu le-am mai numarat in ultima vreme - meseria mea n-are nicio legatura cu masinile...sau cu tuning-ul... sunt jurist (insa toata viata am stat prin garaje, curse auto...masini, etc) - nu se amesteca kit cu poxilina...eventual poti folosi poxilina, pe care o pui peste tabla fara vopsea sau tabla matuita, lasi sa se usuce, dupa care prepari chit auto si aplici peste ea - de la o zi la ani de zile... :-) L.E. n-am avut ce face si in stilu'-mi propriu am desfacut reventon-ul m-am apucat de el :lol: deocamdata are bordul si panourile imbarcate complet in piele si alcantara, instalatia de lumini aproape gata si jante custom made mai urmeaza niste nebunii cand o sa mai am timp... nu am poze deocamdata...poate mai pe la sfarsitul saptamanii |
pt cei interesati...nu am mai facut absolut nimic pt colectia personala :cry:
am numai proiecte in curs de realizare pt comenzi cat am incercat sa mai strecor si de-ale mele printre ele...si tot nu am reusit! :cry: |
lucrezi foarte bine...succes in continuare...abia astept sa vad loganul:X:X
|
Eddy.Ai spus mai sus ca unele jante le faci tu din aluminiu + plastic. Imi explici si mie te rog care este tactica,cum le confectionezi?...(imagini ceva).,
|
De proiectul logan se mai aude ceva?
|
Inca astept sa imi explici si mie cum faci tu jantele din aluminiu si plastic.
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
ca sa pastrez cat mai curat "machetele mele - eddycdk"... am sa mai postez aici evolutia lucrarilor
asa... deci ce ziceam? :-) hmm... so... how low can you go? parca era... :lol::lol::lol: si rotile sunt perfect functionale! :shock: dupa ce am fixat in pozitia definitiva rotile am terminat si interiorul, au mai ramas cateva detalii la el pana va fi complet gata dupa masa o sa lucrez la motor si la instalatia AIRRIDE sambata o sa intre la vopsit daca imi iese culoarea pe care o doresc ZXZ-ul e dat in filler si asteapta si el vopsirea (probabil o sa le fac sambata pe ambele) |
1 Attachment(s)
Maestre am o obiectie :-P Roata spate statea bine sau era fixata provizoriu si de asta sunt distantele asa?
|
2 Attachment(s)
Quote:
pai, un maestru nu avea cum sa greseasca roata e fixata definitiv, si sa stii ca in realitate, la masini cu AIRRIDE in special, cand se lasa foarte jos, masina se lasa din caroserie...ceea ce face ca bratul atasat de sasiu sa culiseze catre interior la ridicare... se intampla acelasi fenomen, invers! aceasta fiind o replica a realitatii... si eu fiind perfectionist, acestea este rezultatul! e bine ca ai ridicat problema, chiar ma gandeam la asta... mai jos sunt 2 exemple... ele pot continua :-) |
Mersi de explicatie :) Ia intra 2 minute pe mess sa iti arat ceva.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning