![]() |
Re: G MK2 - DK
ai mai lucrat la golf?
|
Update : nu am mai prea lucrat saptamana asta ...acuma o sa fac ushile sa se incida cum trebuie....usa pe dreapta nu se mai prea deschide...decat dinauntru .....ajea ca sa vad ce rezolv azi cu tata ....o sa pun nijte poze daca apuc sa fac ..ca o sa fiu de servici weekendul asta ....bafta
|
mai pune poze cu golfu ,ce ai mai facut la el, cat consuma? baieti ceva pareri despre golfu omului ce ar mai trebui pus sau luat ,comentari bagati ceva
|
3 Attachment(s)
salut ...am avut super multa treaba la servici si nici pe net nu am mai prea apucat sa intru ...
Consuma cam 8 ..ceva de genu ... dar io ma mai dau la ea din cand in cand :)) Deocamdata astept sa vad cum decurg nijte treburi si poate ma apuc de un motor ..sa vedem (proect pe termen lung) Si sunt in cautare de niste arcuri -40 ..sa vedem ce gasesc Apropos ... p'acilea pe la mine ninge de rupe :) |
da super am vaz filmuletele
|
6 Attachment(s)
Salutari ! scuze ca nu am mai postat nimic ...dar am sst super mega ocupat cu serviciul
Nimic interesant pana acuma ...mai cate una alta ..mici reglaje ... Niste poze ... |
ceva modificari?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning