![]() |
Re: SCARA IERARHICA SI FEMEILE …..
Quote:
da man... este o tara "libera" dar raman la parerea mea ca o femeie nu are cum sa fie egala cu un barbat. atat la fizic (evident) cat si la psihic! este impotriva legilor naturii... :D |
da,mama,asa este...cel putin pana ce nu iti iei ceaiul de la una,de iti suna apa in cap,si iti dai seama cat de mare greseala a fost sa te culci pe o ureche si sa o subestimezi!;)
|
Trixi (nu imi sta in fire sa ii iau apararea lui momo :D) cred ca Momo s-a referit la faptul ca voi aveti anumite forme (din start nu este egala femeia cu barbatul), iar la psihic nu a subestimat-o pentru ca nu a zis nimic. Din punctul meu de vedere, de acolo putea reiesi ca o supraestimeaza sau subestimeaza. :D
Iar eu sunt de acord cu tine: sunt femei mult mai logice decat barbatii. Din pacate, procentajul lor este mic. |
Quote:
Quote:
Cu subestimarea , greseala fireasca a individului , in cazul nostru barbatul este ca pur si simplu isi formeaza o idee prea devreme poate mult mai devreme .., gresita sau nu descopera el mai tarziu, ideea e sa fie dispus sa admita ca a gresit ;) , |
ok..probabil o sa ne zica momo cum s-a gindit el exact :)
cert este insa,ca este in interesul vostru sa nu uitati niciodata,ca o femeie poate sa fie mult,mult mult mai parsiva decit un barbat daca o suparati.fie vorba de viata personala,de cariera,de orice...evident fizic suntem mult mai slabe,dar ne urmarim interesele cu mare vointa si avem in dotare un arsenal mare de arme si munitii,pe care le folosim fara scrupule si chiar ne putem explica in nspemii de modalitati (victima, nedreptatita, folosita, santajata, amenintata,bolnava,slaba...etc) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
- Copyright 2026 4Tuning