![]() |
Nimeni ??? Nu mai sunt idei ... sau nu este nimeni pe aici pasionat de Design ???
|
1 Attachment(s)
look
nu e avrianta finala |
1 Attachment(s)
Am primit un PM cu urmatorul baner ...
Pana acum este cel mai reusit dintre toate care au fost postate aici ... Declar topicul inchis . :!: |
Nu vreau sa fiu carcotash, dar pentru print este necesara o rezolutie de 300dpi. Eu va urez succes dar sincer nu cred ca acest baner o sa iasa asa bine la print.
Si mai exista 2 probleme in opinia mea: 1. e aiurea ca pe un baner sa apara indicatii referitoare la comenzile din NFS MW si 2. e cam aiurea sa apara pe baner si sigla EA GAMES si scrisul Most Wanted, odata ca sunt protejate de copyright (desi asta nu prea e o problema in Romania, deocamdata) si altfel ca sunt generatoare de confuzie, e totusi magazin de tuning nu de jocuri video.. |
1 Attachment(s)
La multi ani ! la totzi Raceri! :D
|
Re:
Quote:
Nu e nici o problema din partea mea ... cand o sa fie gata banerul , am sa ii fac si o poza sa vedeti ce a iesit ... In rest ... LA MULTI ANI TUTUROR ... cum a spus si zS3S !!! |
sincer, chiar sunt curios cum o sa iasa la print
Numai bine, la multi ani si tot pachetul de urari :lol: |
Re:
''Jocurile alea video nu sunt cu soldatzei sau gen Counter-Strike ... sunt cu MASINI !!! SI CU MASINI TUNATE !!!''
indiferent cu ce este jocu'...e protejat prin copyright(asa cum a spus si ALXutz)...si poti risca cu treaba asta...''desi asta nu prea e o problema in Romania, deocamdata''(tot ALXutz) bafta! |
Salvati care ce aveti, daca aveti ceva de luat ca voi sterge topicul!
|
lasa-i 48 ore, te rog, sa vina luni, ca poate nu intra pana atunci. :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning