![]() |
Re: Opel Astra F GT
3 Attachment(s)
sunt gata jentile. lipsesc doar anvelopele, dar sunt in cautari serioase. le-as incalta cu 195/45 R14, sau 205/40 R14 sau 224/40 R14, dar nu refuz nici slickurile :oops:
|
arata foarte bine jentile! recomand pt tine (desii nu stiu cat e de furioasa)195/45 R14!si mai tine cont si de servo! daca nu ai o sa tragi de volan de nu mai rezisti!
|
mersi mult! si eu tot la 195/45 R14 m-am gandit, restul sunt doar alternative.
masina are servo, nu o sa ma dau pe traseu montan, doar 402m :rolleyes2 |
Foarte bine arata! Ce ce vii sambata la Timisoara? Cu Vectra sau cu Astra?
Ni se pregateste o sedinta foto mai speciala. |
cred ca vin cu astra sa-l mai scot din oras, sa-l "curat" unpic :)
|
8 Attachment(s)
dupa o vizita la baietii din timisoara sa tinut o sesiune mica foto
|
3 Attachment(s)
Frumoase poze! Am si eu cateva pentru tine.
|
4 Attachment(s)
update.. BUM-ul a facut BUM pe bune :( intalnire de gradul 3, viteza prea mare, neatentie, etc.. eu sunt vinovatul. parbrizul l-am spart cu capul, dar sunt ok:cry2::no:
|
Imi pare rau sa aud si sa vad asta :neutral:, bine ca esti tu ok si vorba aia fierul se indrepta. Sper ca se poate repara usor :? :???:
|
...:sad:...
|
pacat! acuma ai de lucru'! las ca poate o faci mai faina si inaine de a face capota o prelungesti un pic...bafta la lucru' si bine ca nu ai patit tu nimic!
|
oricum trebuia vopsita si reparata rugina la aripile din spate, dar nu prea am fost pregatit pe partea financiara :(
btw.. cotul stang ma doare ca naiba, cred ca am dat in maneru de la usa, oglinda de pe parbriz e rupta si sa declansat capsa de la intinzatorul de centura. scumpa escapada :cry2: |
Quote:
cu astra trebuia sa vi la craiova? |
Quote:
|
of firaral naibi ,cam asa am lovit si eu masina aseara :( ,doar ca eu am pragu dus ,aripa,bieleta directie rupta,o janta stramba...pff
|
cum e cu astra? te-ai apucat de ea? vii sambata (de azi intr-una) la sibiu?
|
nu cred.. in primul rand nu sa afisat nici unde ceva concret, dar am auzit de eveniment. drumul e ok pana acolo, nici nu e prea departe, dar daca iar e piramidal.. nu stiu
de altfel in 21 e si la unguri inpreuna cu o intalnire mare de opel si mai repede asi vrea sa ajung acolo, sa vad o cursa profi si sa si concurez sincer.. nu cred ca masina va fi gata pana atunci. fata este schimbata, segmentii de aripi schimbate, am facut rost de toate piesele, dar mai e montarea lor, pregatirea, vopsitul si schimbarea parbrizului. dupa mai sunt unele +uri. au ajuns unele lucruri comandate de mine. bara de rigidizare pe fata, ceasuri: presiune si temp ulei, voltmetru, AFR si chipul din germania. nu vreau sa le arunc pe masina in "viteza", vreau sa o fac ca la carte |
brummy, daca vrei bara vi si o iei, daca itzi place! ai unpic de lucru la ea ca e cam zgariata, dar nu e rupta!
|
6 Attachment(s)
am primit o bara fata + proiectoare de la ar 79 dix.. mersi mult
masca fata e la modificat, tot la el :D in rest, se lucreaza, sambata va fi vopsita |
Quote:
bafta in continuare cu ea !!! |
mersi madutz.
culoare va fi la fel. daca schimbam culoarea atunci era nevoie si de vopsit interior si nu am nici bani de aruncat si nici timp. in max 1 saptamana trebuie sa fiu gata, sa pot sa merg la pitesti la curse |
brummy, sa vi sa itzi dau si mufele de la proiectoare, ca alea am uitat. is la mine pe masina, dar le dam jos, ca eu nu mai am ce sa fac cu ele!
|
11 Attachment(s)
ar 79 dix am sa vin probabil luni
update.. sistemul de evacuare ...si vopseaua |
ce repede sa vopsit:shock:
asteptam sa iesi la desfundat...:lol: sa nu uiti sa ma suni...:twisted: |
foarte frumoas masina ! bafta in continuare cu ea si ne vedem la pitesti!
|
arata f bine! si esapamentu e fain! bafta la montat si is curios ce faci la pitesti! bafta
|
tu nebunule tu! da ce bine o iesit, e ca noua!
sa nu imi spui ca ai fost la timi si ai luat tzeava pt evacuare? |
teava nu am cumparato eu, l-a cumparat mesteru care mi-a facut evacuarea. e din teava inox cu diametru de 60mm si cu perete de 2mm. toba intermediara e de la un porsche 924, dar o trebuit sa il modific si toba finala e Borla BroSpeed.
Marti va fi montata masina si incep lucrarile |
Cand se schimba evacuarea ,recomandat este sa o invelesti in banda termoizolanta deoarce inoxu se incalzeste mult mai tare...
|
@GTXR mersi pentru sfat, dar din cate am inteles este destul de scump si momentan sunt in minus cu banii :(
|
si mesteru ala, de unde a luat tzeava? zimi si mie ca is interesat, poate si un pretz!
dau enspe beri!:) |
Vezi ca ai uitat sa schimb parbrizu` :)))
|
@bobby exact acuma am lasat masina la schimbat de parbriz :bat:
@ar 79 dix teava e cumparata de acolo de unde am facut rost eu de lista de pret. il scot la imprimanta pt tine, orcum tre sa ne intalnim |
5 Attachment(s)
update: legale pitesti
din pacate a iesit ca pixul. am reusit sa ma dau doar o data, fara cronometru. am picat cu un astra F 1.8 16v masina a primit si un nou chip, marca "Power Factory" din germania. filmuletul de la cursa |
vezi ca confunzi.cu cine ai facut tu legala nu cred ca avea c18xe de 125cai.masina sigur era x18xe de 115cai.si asta imi dau seama dupa exteriorul masinii care este model 1995-1998.astra f cu c18xe si 125 cai s-a fabricat doar in varianta phase 1.adica ca a ta.1991-1994.iar diferenta intre un c18xe si x18xe este foarte mare.iti spune cineva care are ambele variante....
|
Quote:
|
aveti dreptate boyz :D my bad.. nu l-am intrebat decat ce motor are.. a zis 1.8 16v 125cai, dar poate nu am inteles eu bine si e de 115cai
trebuie sa incerc sa modific filmuletu la finis am avut un avans de vreo 2-3 masini dupa spusele baiatului mersi inca odata :D |
in octombrie o sa fiu la felix cu clubopel.poate o sa treci si tu pe acolo pt un amarat de astra f sedan cu c18xe veritabil.va fii totul stock pe ea in afara de un chip......
|
Quote:
ma simt onorat de provocarea ta, chiar imi place sa ma dau, nu conteaza cu cine si nici cine castiga, doar pentru adrenalina :peace: sper sa ne vedem ;) |
te-ai inscris la indemanare la arad acum pe 10 mai?:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning