![]() |
Re: Dodge Challenger SRT8 Twin-Supercharged si 1000 CP
belea!motorul este demential,dar si culoarea;)!
|
Se aude ca o cizma!
|
i like it....
|
masinile de peste 1000 CP cu turbina suna mai bine decat cele cu compresor(cazul de fata) la ralanti
|
Moma ce sunet... tipic de dragster. Nici nu se compara cu o Toyota Supra twin turbo de 1000 de cai. Cand auzi Supra cum face, ti se ridica parul si in cap. Challengerul imi place cum arata, dar parca si un tir suna mai frumos. Zici ca motorul ala sta turat la 80 RPM, ii numeri timpi de functionare ai motorului. Stiu ca turat, are alt sunet, mai frumos, dar mie nu imi place.
|
Quote:
Nu pentru curse pe camp - in plus nu mi se pare a fi un mutant distrus. :) Daca tu asa il vezi... e interesant. :) Quote:
Quote:
|
Varsta?Sunt mai mare ca tine oricum si dupa cum iti sugereaza si numele ti cu American piece of shit!Masinile americane sunt cele mai proaste dupa intreaga planeta! Daca tie iti plac nu am nimic impotriva!Ia suiete u la volanul uneia din alea de 1000 de cai (dar sa fie americana:D) sa vedem daca o poti controla !:x Nu ai vazut cum face?ca abia isi tine relantiul ....face mai urat decat o Dacie care merge in 3 pistoane!=))=))=))uite aici ceva care suna chiar bine:( http://technorati.com/videos/youtube...%3DDh3qUq5BuD4 )Cand o masina americana o sa reuseasca sa se auda asa sa ma anunti!hai ca te astept !poate scot si ei un motor aspirat ca asta !:D
|
Bine... pune tu un trabant langa un Mustang Fastback din 78 si vezi cine castiga. Si pe macadam, si pe 400 de metri, si pe traseu intins, etc.
In caz ca nu stiai: masinile americane au ralanti-ul (stock) pe la 500 de RPM iar masina nu are niciun pic de "tremur". Daca are axa cu came modificata, ti s-ar parea anormal sa faca urat la ralantiul de 500 de ture? Vezi ca Ford-ul a fost prima masina din lume, deci nu cred ca masinile americane sunt cele mai proaste, oricat ai vrea tu sa improsti cu noroi. NU II SUPORT PE AMERICANI CA PERSOANE, DAR IMI PLAC PENTRU CE AU REALIZAT LA CAPITOLUL MASINI! Dupa cum faceai "misto-uri", nu pari sa fii mai mare ca mine. Gandesti ca un pusti, scuza-ma ca iti zic. ;) |
ai dreptate mai frumos suna o supra :D
|
1 Attachment(s)
cele 2 SHURI.... care sun pline amandoua de 2 herghelii..
Attachment 747460 |
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=wigJC...ext=1&index=12 si M3-u ala suna ok, da dupa parerea mea cam asa trebuie sa sune un BMW https://www.youtube.com/watch?v=6yNV65QtVBE |
frate da' urat mai suna motoru' astuia...
mie personal nu imi aminteste decat de trabant. :)) ... la masinile americane nu admir decat sunetul si la exemplarul asta exact asta lipseste... |
Asta e Diablo de la ROGUE ENGINEERING!(M3 e92):evil:
|
Eu nu vad prin niki un clasament motoare de masini americane!pana acum numai BMW ,Mercedes si Porsche si cele "verzi" :Toyota Prius si altele si campion la motoare e BMW !Si nu imi spune u mie! masinile americane nu stiu sa vireze (mai ales la o putere ca asta de 1000 cp )si ma repet:Cand or face si americanii un motor ca ala de pe e92 M3 mai vb ...pana atunci mai e !Si pun pariu ca ala de pe Dodge-ul ala nu se tureaza mai mult de 6000!:x
|
Quote:
|
Un "muscle car" nemtesc:D https://www.youtube.com/watch?v=vRYYe0kLCto
|
Quote:
Masinile americane stiu sa vireze dar nu si monstru asta de 1000 de cai pentru ca nu a fost conceput pentru masina de strada, de dus la cumparaturi! De cate ori vrei sa scriu ca nu e masina de plimbare? Ea este conceputa strict pentru putere maxima si pentru sfertul de mila... Este o ineptie sa compari un DODGE cu un TRABANT - nici macar la sunetul motorului. Quote:
Ai dreptate insa de faza cu prima masina din lume: - Daimler a fost prima masina - 1887 - Ford a fost conceput dupa Daimler cu aproximativ 9 ani - 1896 (Ford T28 ) |
zici ca merge in 3 pistoane...asa se aude motoru :)) iar despre acceleratia pe 400m...hmz, eu zic ca e cam mult 9 sec...din moment ce un subaru impreza de vreo 650 de cai e capabil de 11-11,5 sec, asta ar trebui sa scoata 7-8...per total e ok!
|
Quote:
|
Quote:
Ce treaba are compresorul.....cu instabilitatea ralantiului unui motor....totul este din axul cu came modificat pt. deschideri de durata mai lunga ale supapelor. Daca nu aveti cunostinte.....nu va exprimati in zadar. Nu cred ca am vazut mai mult de 3-4 posturi in care sa fie explicat....sau inteles bine acest aspect....al ralantiului "balbait" |
am stat la stop odata in zona dristor si langa mine un dodge modelu challenger , era ff magnific , ma inebunit , iar cand a plecat , credetima si 425 de cai suna ff frumos e o bruta masina asta o ador
|
cat de prosti pot fi unii sa spuna ca motorul ala se aude prost sau se aude urat.
nu stiti sa apreciati ce e frumos si nu stiti sa apreciati puterea adevarata. potisa pui tu 10 000 de tobe ca nu o sa se auda asa in veci. |
Quote:
e diferenta atat de sunet cat si de performanta intre metodele de supra-alimentare. https://www.youtube.com/watch?v=yBEeo...DA3D2&index=22 viperul din imagini e turbo(ca sa auzi diferenta):chillpill |
am vazut ca majoritatea sustin faptul ca muscle car-urile americane sunt slabe in viraje(in comparatie cu sportivele europene)si nu-i contrazic...dar voi chiar credeti ca in curbe serioase la viteze mari e vreo diferenta intre challenger-ul de fata si un veyron...aproape nici una-ARATURA scrie pe ambele(asta ca exemplu pt. ca nu e valabila comparatia,srt8-ul fiind facut mai mult pt. sfertul de mila)
|
Quote:
Sau poate nu stiu cum face un motor cu axa cu came modificata in ralanti: Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
2. Subaru Impreza e masina cu tractiune integrala... Asta "mica" e doar cu tractiune spate... De aici se poate explica si de ce are "numai" 9 secunde pe sfertul de mila. |
poate ca m-am inselat in unele privinte dar ca sa nu vorbesc total aiurea viperul din filmulet https://www.youtube.com/watch?v=yBEeo6l3a6s are printre altele axul cu came modificat si tot suna mai bine la ralanti...probabil diferenta consta in reglajul ralantiului...
|
Quote:
|
cum sa nu va placa sunetu ... il ador mi se ridica paru cand o aud ... asa suna un muscle adevarat
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:19. |
- Copyright 2026 4Tuning