Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Mini-Sticker 4tuning (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/103250-mini-sticker-4tuning.html)

Martinos 21-01-09 21:05

Re: Mini-Sticker 4tuning

va rog spuneti-mi si mie cum se numeste programul acela si inca ceva de unde gasesc foaie din aia "autocolanta"?astept raspuns multumesc ....:D

coman razvan 21-01-09 21:07

Quote:

Originally Posted by Martinos (Post 1999623)
va rog spuneti-mi si mie cum se numeste programul acela si inca ceva de unde gasesc foaie din aia "autocolanta"?astept raspuns multumesc ....:D

Ce program?
Foaie autocolanta au la centrele de copiere! :)

Martinos 21-01-09 21:10

program pentru micsorat poze imagini :|

de unde luati voi poze, imi puteti da un url sau ceva???:-?

as dori sa micsorati va rog pentru mine stickers cu Nos si cu Illegal Racing pt parbriz !!! scara 1/24! (nu ca ar fi fain???) :D:D:D(va rog !!!!!) multumesc

coman razvan 21-01-09 21:13

Nu mai fa 3 posturi pe minut! Editeaza postul anterior daca mai vrei sa adaugi ceva!
Micsorarile sa fac cu AdobePhotoshop! pune aici poza care vrei sa fie micsorata si o sa vedem ce putem face!

Martinos 21-01-09 21:13

3 Attachment(s)
acestea sunt pozele va rog micsoratimile cea cu hks as dori so pun pe capota motorului cea cu greedy as dori so pun pe parbrizul din spate iar nosul undeva langa o roata mersi mooolt pentru intelegere :D:D astept raspunsurile voastre!!!!

AndyNed 22-01-09 09:43

Ai cel mai simplu program de editat imagini si este free inclus la instalarea Windows-ului ! Microsoft Photo Editor.
Poti redimensiona imaginea in functie de centimetrii sau pixeli.

Martinos 22-01-09 09:58

da ce marime trebe sa le micsorez pentru masini de scala 1:24 ?????

AndyNed 22-01-09 10:17

Vezi ce latime/lungime are stickerul adevarat (personal nu stiu) si ce lungime/latime are automobilul adevarat pentru care detii tu macheta. Pe urma cu regula de 3simpla ai rezolvat problema.

Martinos 22-01-09 10:31

nu mi le-ai putea micsora tu, deoarece eu am incercat si nu-mi iese, te rog! pozele sunt pe pagina 3, alea cu nos, greedy si hks . te rog!:(

manu_96xls 22-01-09 13:34

1/24 , īnseamnă ca macheta este de 24 ori mai mică decāt una la scara 1/1.
Asta īnseamnă că, stickerul trebuie micșorat tot de 24 ori față de unul normal!Īnțelegi?

Martinos 22-01-09 13:38

da, inteleg, dar stickerul ce vreau sa-l micsorez e luat de pe net si nu stiu ce marime are. ma orientez dupa coala a4 si v-am rugat frumos sa mi-l faceti!
eu n-am programul ala si nu stiu sa-l folosesc.

bmwh548 22-01-09 16:07

Descarca de pe Internet programul Irfanview (e freeware). Du-te la tabul Image si mergi pe resize/resample. Seteaza dimensiunile pe cm in loc de pixeli cum apare standard. Daca nu stii dimensiunile reale singura solutie sa faci mai multe incercari: redimensionezi, scoti la imprimanta pe foaie normala, decupezi si vezi daca se potriveste...daca da atunci te duci la centru cu imaginea si le spui sa scoata pe autocolant. Daca nu se potriveste incerci din nou. Noi nu putem ghici daca se potriveste sau nu ca sa le facem. Daca imi spui dimensiunile reale ale stickerului in 2 timpi si 3 miscari se rezolva (si te duci cu imaginile direct la centrul de imprimare).

Martinos 22-01-09 16:10

ok mersi ;);)

andrew 46 22-01-09 19:02

1 Attachment(s)
ei bine am gasit o poza cu fibra de carbon
daca are cineva binevointa sa o faca la 1/24 ii multumesc anticipat

bmwh548 23-01-09 13:33

Problema e ca nu e poza perfecta...in partea de sus e mai intunecata, deci s-ar putea sa fie probleme. Incerc sa vad poate fac un colaj de doua bucati ale zonei de jos...sau poate are altcineva o poza mai clara.

Martinos 23-01-09 13:36

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 2003956)
Problema e ca nu e poza perfecta...in partea de sus e mai intunecata, deci s-ar putea sa fie probleme. Incerc sa vad poate fac un colaj de doua bucati ale zonei de jos...sau poate are altcineva o poza mai clara.

uite am gasit eu 2 imagini alege una care e mai potrivita te rog fa si la scara 1:24 daca faci mersi

bmwh548 24-01-09 16:06

2 Attachment(s)
Imaginile mici nu ma ajuta deloc. Am incercat sa folosesc imaginea lui andrew46, dar din cauza diferentelor de luminozitate dintre zona de sus si cea de jos iesea cam "dubios". Am cautat ceva pe internet si am gasit ce se vede mai jos. Prima e imaginea originala, a doua e la 50% din dimensiuni. Am printat-o pe a doua si pare destul de potrivita...sa mai incerce cineva si sa ne spuna ce si cum.

andrew 46 26-01-09 19:11

1 Attachment(s)
am incrcat eu pe foaie normala..
si am pus pe masina de forma..
e micsorata bine insa imaginea nu prea e buna..nu e prea reala

am pus o imagine care cred ca ar merge mai bine
poate incearca cineva sa o micsoreze ca mie nu-mi iese..:x

bmwh548 27-01-09 16:39

1 Attachment(s)
Am incercat sa lucrez putin imaginea (sa o maresc inainte sa o micsorez), dar nu a iesit bine.
PS: Unde sunt "meseriasii" care se laudau ca vor face autocolant carbon? :-P

andrew 46 27-01-09 16:54

hai ca l-am scos la imprimanta
insa iese cam nasol datorita bucatilor care le-ai pus invers,,,

bmwh548 27-01-09 16:57

Imaginea pe care ai postat-o are niste "dungi" pe diagonala de care iti dai seama doar cand privesti de la distanta. Cand am modificat-o nu am reusit sa fac si dungile alea sa iasa bine, am reusit doar sa pastrez spatiile dintre "patratele".

cristinr1 03-02-09 21:39

Eu modofic pozele astfel: deschid o pagina noua in microsoft word si adaug poza pe care o doresc, setez acolo sus sa se vada pagina 100% adica real cum ar veni si maresc sau micsorez imaginea respectiva dupa cum vreau cu macheta in fata. Daca nu ati inteles sa imi spuneti pentru a va explica mai detaliat. Gresesc undeva sau este o idee bunicica ??

Martinos 04-02-09 08:18

cu ce maresti,sau micsorezi???unde scrie micsorare sau marire????in word????explica-mi, te rog!

Scuză-mă, tu cāți ani ai? Mă gāndesc că noi corectăm degeaba,iar tu poate nici nu ai trecut īn clasa a doua și noi te stesăm cu corecturile!Folosește,te rog, semnele de punctuație, īn special cratima!

cristinr1 04-02-09 11:20

uite id meu de messenger: [email protected] intra sa vorbim si iti explic mai amanuntit.

bmwh548 05-02-09 13:11

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 2001499)
Descarca de pe Internet programul Irfanview (e freeware). Du-te la tabul Image si mergi pe resize/resample. Seteaza dimensiunile pe cm in loc de pixeli cum apare standard. Daca nu stii dimensiunile reale singura solutie sa faci mai multe incercari: redimensionezi, scoti la imprimanta pe foaie normala, decupezi si vezi daca se potriveste...daca da atunci te duci la centru cu imaginea si le spui sa scoata pe autocolant. Daca nu se potriveste incerci din nou.

Word e program specializat pe editare text...folositi programe specializate pentru editarea imaginilor. Irfanview e freeware si e cel mai accesibil. Nu are un milion de optiuni in care sa va incurcati si face exact ce aveti nevoie.

R0b3r71n0 17-03-09 21:07

stiiti prin bucuresti unde as putea face si eu niste stickere ? am cautat, dar nu am gasit .. poate nu am cautat bine ... dati-mi si mie un pm ... va rog ..

razvan01 18-03-09 09:39

mergi la librarie cumperi hartie autocolanta si ti le faci singur (asta daca ai imprimanta color)

bmwh548 18-03-09 14:32

Mergi la un centru de copiere. De obicei imprimantele pentru utilizatorii obisnuiti au rezolutii slabute.

vn-08-nen 05-04-09 09:59

Dap sau asa , dar pentru machete nu cred ca e chiar asa de importanta calitatea ca doar le tii in casa in vitrina :) , oricum ideea e super mie unul mi-a placut . :)

bmwh548 05-04-09 12:40

E foarte importanta calitatea, pentru ca e vorba de multe detalii pe un spatiu mic, iar noi aici incercam sa facem machetele cat mai realiste si mai detaliate.

vn-08-nen 05-04-09 13:27

Aaaa imi cer scuze atunci :) sper sa nu sa se fi suparat nimeni pe mine

R0b3r71n0 14-04-09 22:03

multumesc mult pentru raspunsuri :) o sa caut zilele astea hartie autocolanta si imi pun imprimanta in functiune :) daca nu ma duc la kodac ... multumesc mult pentru sfaturi .. sper sa revin cat de curand cu niste poze cu supra mea si cu restul machetelor :)

Chrys01 22-04-09 15:13

10 Attachment(s)
am si eu niste stickere daca vrei o sa le pun pe site :D

coman razvan 22-04-09 15:35

Sunt facute la scara? :)

Darius DMS 30-04-09 09:31

dupa parerea mea,sunt la scara 1/18,daca nu ma insel.....

bmwh548 21-05-09 16:12

2 Attachment(s)
Cica acuma 2 minute am terminat de redimensionat stickerele noi. Din pacate am plecat de la o imagine jpeg, calitatea e mai slaba...
Nu le-am printat inca (poate reusesc sa ajung maine pe la un centru de printari) asa ca nu ma pronunt asupra lizibilitatii.
PS: a fost cam greu sa le reduc la scara asa cum trebuie din cauza marginilor pe care le avea imaginea originala si pentru ca sigla e modificata radical (din punctul de vedere al formei). Am uploadat pdf-urile ca de obicei, jpegurile pierd prea mult din calitate.
Daca le printati inaintea mea ceva feedback nu strica (sa stiu pe unde sa mai "lucrez").

coman razvan 21-05-09 21:38

2 Attachment(s)
Ce parere aveti? Este cel pentru 1/18 ... :oops: Bine-nteles ca nu raman negre ...

bmwh548 22-05-09 15:24

Le-am scos si eu astazi (ambele variante) si mi se par ok. Calitatea e acceptabila. Vin si eu cu poze dupa ce le lipesc pe machete.

Raptile 28-05-09 17:45

mi s-a parut o idee extraordinara...azi mi-am facut si eu...si au iesit ok..zic eu vin cu poze@LUNI...:);)

TaZzY E30 08-07-09 14:33

Vor fi si de vanzare??si ma gandeam si la alte stickere cu nume de firme grele dn industria tuningului.........se vor face:D

All times are GMT +2. The time now is 16:54.

- Copyright 2026 4Tuning