Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/169-team-racing-club.html)
-   -   Asociatia X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/169-team-racing-club/10294-asociatia-team-racing-club.html)

F_L_R 05-04-07 01:43

Re: Asociatia X-Team Racing Club

-Aloooooo X-ul ......alooo X-Teamul???? Tra-uleeeeeeeee alooooooooo , un semn ceva de la fratiori de la Cta??? Vine 1 Maiu.......

x-28-TRA 06-04-07 09:11

stimm asta darr...................asteptamm

F_L_R 06-04-07 10:27

-Nu tata .....un semn pe icisa pe internet......ca de alte semne......doar sa spui hau.......ca vine tavalugul sa va ajute , de data asta catea frunza cata iarba.....

Most_Wanted 10-04-07 16:19

....cam cand va fii intalnirea de care se vorbeste ....MDN sa nu uit de cd cu filmuletele alea ..

CT-07-APV 11-04-07 01:39

TRA daca ai nevoie de ajutor cand hotarati ceva cu cursa poate ma chemati ca anul trecut de 1 mai nu ati zic nimik. Va ajut cu placere

x-28-TRA 11-04-07 14:39

okk np . dar cursa nu va fii organizata de noi in intregime din cauza timpului pe care il avem

Most_Wanted 24-04-07 12:26

montaju de la cursa din octomrie ....din cauza ca nu am net acasa nu prea pot sa imi fac treaba ...lui MDN iam dat filmu pe mess .dar cam greu mi sa miscat ... click
------------https://www.youtube.com/watch?v=lwQz6NDrErA--------

cmdbass 31-05-07 13:13

1 Attachment(s)
am gasit o melodie pe net :D

x-28-TRA 01-06-07 08:56

o avem si noi

mark_uss 02-08-07 23:35

sal la baieti...primiti cu sorcova?:)) vreau sa intru in x-team.....clubu in care eram e in deriva..parasesc nava cat mai am aer..si nu ma enervez deabinelea..:)

id de mess shakabla

x-28-TRA 06-08-07 09:54

imi pare rau dar nu te putem primii .

mark_uss 06-08-07 13:28

mmm de ce? sa nu se supere cineva pe voi ..sau e vreun club inchis al vostru ?

YZF-PWR 06-08-07 13:45

Nu se pune problema de a se supara cineva pe noi , si presupun ca te referi la ONU .
Nu e problema noastra cine se supara , pur si simplu exista o lista , black list ... pe care sunt toti membrii din toate cluburile din cta ,care au facut probleme clubului , dispute , certuri , care sunt datzi afara sau au plecat singuri din anumite motive , si aceste lucruri sunt specificate pe acea lista , tocmai pentru ca un alt club sa stie ce membrii va inscrie pe viitor .
In caz ca un club nu accepta , asta ramane la aprecierea lui si nu trebuie contestata , este decizia lui , si motivele sunt strict legate de black list nu de ONU sau alte persoane la care te-ai referit.
Respectuos , o zi buna , membru executiv X Team Racing Club

cmdbass 07-08-07 03:05

Quote:

Originally Posted by x-28-TRA (Post 928585)
o avem si noi

ce descoperire....:shock:

dhaa....am zis ca faza...

x-28-TRA 07-08-07 11:09

Quote:

Originally Posted by mark_uss (Post 1032780)
mmm de ce? sa nu se supere cineva pe voi ..sau e vreun club inchis al vostru ?

consider ca nu e frumos sa fugi de la un club la altu'l. adica ,cand acel club da de greu sa fugii la alcineva .

mai sunt si altzi in ct "anonymous' si vezi ca sa mai inventat in ca un e proaspata tre sa mearga bine o luna doua

mark_uss 07-08-07 15:57

adica facem ce e frumos ..nu ce e corect???fac ce cred eu ca e mai bine..ca are cine sa ma reprezinte si cand te intalnesti cu baieti sa te simti ca intr-un club nu la piatza...bun trecem peste...referitor la blacklist...sunt pe ea..? am facut ceva nesabuit ?:))...si da e corect sa pleci dintr-un club in care nu te mai regasesti sau nu te-ai regasit si ai tot asteptat sa fie ...pur si simplu ceva.. MARIUS fost MEMBRU XCE..vitor presedinte al tarii../:))

YZF-PWR 07-08-07 16:24

probleme vei gasi in orice club , depinde de punctu de vedere al fiecarui membru , discutii in contradictoriu si altele , dar asta nu inseamna k la greu pleci , ( nu ma refer la cazu tau in particular ) , pentru noi asta e situatia , sper sa o intelegi si u cu respect , nu este nimic personal , nu esti singuru care a apelat dupa o plecare din club .
Legat de intrebarea ta , da esti pe acea lista din pacate , dar nu te simtzii singur :) ca sunt multi acolo , din mai multe cluburi , deci repet nu e ceva in particular impotriva ta.
Succes in cautare in continuare daca vrei sa-ti mai dam exemple de cluburi , te ajutam , dar presupun ca le stii.
P.S. de ce nu te duci unde au plecat cei din xce majoritatea , Sreet Vision... sau Evil Team , Anonymous , incercarea moarte n`are.
O zi buna

ERY 07-08-07 16:32

Nu inteleg ce tot bateti campii pe acolo? Care sunt aia care au venit in Anonymous...a-ti baut gaz lampant sau ce aveti...nu imi dau seama?

YZF-PWR 07-08-07 16:35

hoo nene :) nu am zis ca au venit la voi altii , am zis sa incerce daca vrea , nu am zis ca ati primit voi , am zis k majoritatea au plecat in Street Vision , sau daca nu sa incerce la voi sau evil team si alte cluburi care mai sunt , si sa vada ce raspunsuri primeste , repede u :P

YZF-PWR 07-08-07 17:08

inca 2 filmulete 2 mici de la 4 tuning Fever , primele 2 sunt , nu-s prea reusite da le facem si pe alea misto usor usor https://www.youtube.com/profile?user=DjBladeCta

ERY 07-08-07 22:05

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 1034592)
hoo nene :) nu am zis ca au venit la voi altii , am zis sa incerce daca vrea , nu am zis ca ati primit voi , am zis k majoritatea au plecat in Street Vision , sau daca nu sa incerce la voi sau evil team si alte cluburi care mai sunt , si sa vada ce raspunsuri primeste , repede u :P

Gata am inteles acum.;) La noi nu s-au mai facut inscrieri in club de mult timp pt ca am introdus niste "cerinte" mai...drastice. :D

mark_uss 08-08-07 19:36

am inteles ideea..acum vine alta intrebare ...ce am facut sa fiu pe lista.:) am zis ceva ca o masina e verde si unu de la voi ca e grena?:)) asta inseamna conflict?ca eu sincer nu am facut posturi aiurea...si cred pina la urma ca e mai bine singur..

YZF-PWR 08-08-07 20:28

Mark cred ca nu ai inteles , nu a fost un conflict intre chestii care u le`ai fi zis de o culoare si NOI de alta , pt ca nu cu noi ai avut conflictu sau cum il numesti u , si de asemenea nu noi te-am pus pe acea lista , ca sa aflii de ce ai fost pus pe a cea lista vorbesti cu cei din clubu din care ai plecat parerea mea... o sa iti explice ei asta nu noi pt ca au fost motivele lor , si pana la urma daca crezi "ca e mai bine sigur" atunci asta e fost hotararea ta , si a noastra o stii , repet nu o mai lua personal . O zi buna

mark_uss 08-08-07 20:38

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ..cam atata despre tot..

x-28-TRA 07-09-07 15:32

si ca sa itzi mai dau un exemplu noi pana acuma nu am luat nici un membru al altui club

YZF-PWR 17-09-07 18:24

Dupa o pauza A.C.S. X Team Racing Club Constanta , face din nou inscrieri in club , regulile le stiti deja , cine nu intreaba sau se uita la inceputul acestui threat. Inscrierile se vor face pe baza formularului care il primiti din partea mea sau de la unul din membrii fondatori . De asemenea membrii activi din club sunt rugati sa isi faca socotelile cu restantele la taxa lunara , in aproximativ 2 saptamani se va face o intalnire X Team Racing Club Constanta , cu inscrieri , "curatenie" , si pt a informa restantele si achitarea acestora . O zi buna

YZF-PWR 24-09-07 03:00

ANUNT PENTRU TOTI MEMBRII X TEAM RACING CLUB !!! INTALNIRE 06 Octombrie 2007
In 2 saptamani pe data specificata mai sus rugam toti membrii X Team Racing Club sa se prezinte la REX pt o intalnire in vederea organizarii , achitarii taxei ( restantelor in cazul unora ) , membrii noi , discutii etc, sau cei care vor pleca din club . Pentru mai multe detalii ma contactati pe mine sau unul din membrii fondatori ! A.C.S. X Team Racing Club Constanta

YZF-PWR 24-09-07 18:04

S-a stabilit exact data , o mica modificare , data va fi mutata de pe 06 pe data de 07 OCTOMBRIE DUMINICA este cel mai bine la ora 16:00 !!!
REPET 07 OCTOMBRIE DUMINICA ORA 14:00 la Rex

x-28-TRA 05-10-07 16:44

ba nici eu nu inteleg la 16 sau la 14

YZF-PWR 05-10-07 23:32

La ora 16:00 adica 4 PM , REX

ProTeX 10-10-07 16:24

pffff .. daca eram pe faza venam si io cu bicicleta :))

cmdbass 14-10-07 00:51

da ma...si eu cu trotineta mishtocarule.. :lol:

x-28-TRA 06-11-07 14:51

http://www.ziuact.ro/display.php?dat...1-06&id=224212 istoria x-team

Most_Wanted 07-11-07 00:26

cand a fost faut reportaju???????????????

x-28-TRA 09-11-07 15:42

duminica 04.11.2007

YZF-PWR 18-01-08 07:23

www.X-TeamRacingClub.9f.com

Angel-Boy 18-01-08 20:17

Salut . As dori sa ma ocup de site-ul Asociatiei X-Team Racing Club Constanta, am cunostinte , am multe site-uri la activ, sunt din constanta .
Site-ul va fi facut din placere si pasiune pentru tuning si pentru Asociatia X-Team Racing Club Constanta.

Astept raspuns

YZF-PWR 19-01-08 07:48

Ti-am lasat id-u meu pe privat , ;)

Most_Wanted 19-01-08 16:41

......parca era vorba sa il faca GRIGO ......de mult am vb cu andu ....

YZF-PWR 19-01-08 17:50

Pei si dc nu sare nici unu atunci ? eu ma tot zbat sa fac site`uri dar le fac mici si naspa k atata stiu , dc nu sare odata ? ce asteapta lumea? eu n-am stiut de chestia asta

All times are GMT +2. The time now is 16:49.

- Copyright 2026 4Tuning