![]() |
eu vreau doar un colant pt parasolar sa intre pe parbrizu de calibra :) se poate ? :D :peace:
|
Tricouri mai sunt nu va faceti griji.
Stabiliti voi o ora pentru vineri si vin in H cu ele. pai hai vinerea asta in H.... eu am facut rost de TRICOU si ii multumesc mult lui ZoLiaT , gratian... :) everybody :) , gratian dansezi super misto pe bune :) |
...si eu trebuie sa ii Multumesc lui Gratzian pt tricou ..10x man !!!
|
mah vrem si noi tricouri si stickere
cum facem? puneti niste poze , modele pe forum sa vedem cum arata si n-i le facem noi |
Quote:
|
sal
mai oameni buni CUM POT LUA UN TRICOU ! sunt din IASI si culmea sunt moderator pe IASI si organizez si intalnirile auto din IASI ! credeti ca nu merit un tricou ?? CU CINE SA VB PENTRU UN TRICOU ! |
Nu, nu meriti... :P :P :P Vino nene in Bucuresti la legale si ia-ti... :lol:
|
loooooooool
sa vina vacanta si poate venim si noi cu baietii de la Iasi ! dar pana atunci vreau tricou ! |
Vreau si eu un tricou ! se poate vinerea asta in H sau trebuie sa astept pana la legale ?
|
Vorbiti cu ZoliaT si vedeti ce zice. Cred ca le puteti lua oricand. Dati PM.
|
..bai vreau si eu sticker (4tuning) cum are MMS pe Prelude in spate cu!!...de unde fac rost si la ce pret??:peace:
|
Buna intrebare !! Ne-am luat cu tricourile si am uitat de stickere.
ZoliaT, zi-ne cum face rost de asa ceva te rog !!!!!!!!!! |
pt stikere luatzi legatura cu mine
|
OK!!!!!glumeam... adu si u cateva la Spring Time azi... :P o sa ai clienti , peace
|
Opaaaaaaaaaaa... O idee buna de la Santos ??? Ce se intampla oare ???
Chiar asa ZIP, vezi cum ne inzestrezi cu stickere... Reclama mocka !!!! :P |
vb azi la spring
|
Mai zip... care esti man... si vreau si eu un sitker din ala apropos :P
|
Re:
Quote:
B I A T C H :) :) :) :) :) :) :) :twisted: :twisted: :!: :!: :!: :!: :!: |
lolz...eu o sa vin asta seara in h...(dak doamne fereste nu se iveste ceva)...oricum...tricouri, stikere, alte chestii de genu asta...idei...vb cu mineyahoo id zip123w, pm, ceva
|
VREAU SI EU UN TRICOU !!!! SI SA FIE LARG !!!! :wink: :twisted: (daca mai sunt )
|
VREAU SI EU UN TRICOU !!!! SI SA FIE LARG !!!! :wink: :twisted: (daca mai sunt )
|
...vb cu zip pe yahoo !!:peace:
|
io ma duc saptamana asta sa-mi fac tricou, sper sa iasa misto, o sa ma pozez cu el :)
|
luci xxl e cea mai mare masura... nush cat de larg o sa tzi se para...
|
Re:
O sa vina cu tricouri la baneasa????
|
normal....
|
pt cei care nu sunt din bucuresti...ce se mai aude de tricouri?
|
pai vb si u cu zoliat cu zip.... da-le adresa ta de acasa... si iti trimit ei prin RAMBURS.... tricoul...
|
|
Re:
Am vazut ca au venit cu tricouri la baneasa...(din parti)..oricum nu aveam prea multi bani
Zip...cat e un tricou(cu tot cu taxe postale), in cat timp vine? Cam atat..te rog sa imi raspunzi.... |
Quote:
dar nici eu n-am apucat sa iau ca l-am pierdut pe ZoliaT in multime cand a inceput nebunia cu cerculetze si alte alea :) |
Am fost acolo si am avut tricouri.
Pretul unui tricou este de 300 mii. Pretul de expeditie depinde de modalitatea de expeditie. |
1 Attachment(s)
Ce parere aveti de asta?
|
Re:
Zoliat..cum adik de modul de expeditie??Prin posta....in fine...nu asta conteaza..(50.000 lei in plus) dar multumesc ma mi-ai zis cat costa un tricou.
P.S: a primit cineva tricouri prin posta??? |
da ssau primit tricouri prin posta...(sau prin alte modalitatzi)...nu are rost sa-tzi faci griji
|
Re:
Bun...si ca sa imi comand tricou trebe sa iti dau mail sau pot sa iti dau si un mesaj privat???
|
ar fi mai vine sa vb pe yahoo msg da potzi sa imi trimitzi shi mail
|
Re:
Bun...o sa iti dau un mail (nu iti stiu id-ul de pe messenger)...ca mi-am scos alocatia :D :D....o sa am tricou cat de curand....si o sa il personalizez eu...:)..sa fie mai special..
|
id-u meuu este zip123w
|
shi al meu este acum la personalizat :D :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:45. |
- Copyright 2026 4Tuning