![]() |
Re: chevrolet lacetti
Quote:
|
si proiectoarele ar fi ok pe xenon,dar se gaseste greu...faza lunga nu e asa imp pe xenon k cel mai mult folosesti faza scurta si proiectoarele
|
Quote:
|
a citit eu cateva pareri de blue vision si ar fi ok
|
Arata urat.La fel si pozitia daca este galbena. Jante am pe 16 de la Alutec negre cu profil (oare asa se spune?)nichel si arata bine. Mai am de lucru cu inaltimea (garda).
|
Quote:
|
Imi scot orizontala nichelata din masca fata !Dar cu spatele ce fac?(un eleron?)
|
Quote:
in talon marimea maxima este de 15", ai schimbat talonul sau l-ai lasat asa. daca nu l-ai lasat, ai avut probleme cu politia? |
Cum fac stopurile negre?
|
Quote:
|
Ceva legat de resoftare (1.6 16v 109CP)stie cineva?
|
Halo.Mai e cineva?
|
stopuri negre cu spray special, resoftare 13-15 cai max
|
O adresa? un tel.?
|
Ce fel de spray? De unde?
|
Resoftarea ii aproape inutila simon2tibi, eu am schimbat supapele si le-am suflat cu titan..am marit admisia aer dar is undeva la 10 cp...altfel suna motorul...si in ture mai mari parca cuplu ii un picutz mai mare :),mai poti mari debitu din injectoare dar ii mult de lucru si o sa ai probleme dupaia cu relantiu..nu merita riscul :)
|
Cum ai marit admisia?Eu am filtru de aer sport,dar mai departe?
|
Debitul la injectoare marit mecanic nu?Adica injectoare de alt tip?
|
2 Attachment(s)
Da dar numai probleme au fost....evacuarea facuta cap coada si air intake ul facut klumea se simt cel mai bine :)
Sar putea ca la anu sa fac o investitie si sa montez un c20let de calibra...care il voi reface de la 0 bineinteles...exista deja 2 lacetti uri c20let dar nu la noi in romania...daca cautatzi bine gasitzi si detalii despre transplantul motorului :P |
Quote:
TE ROG!!!:) Ca tare curios sunt si eu de un astfel de proiect, dar cu un SFI, ca de cand caut... aproape am inceput sa renunt... te rog, cand ai timp, da`mi si mie un p.m.!!! Multumesc. Salut! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
negru mat.Oare sa incerc cu o emblema de Captiva? Are cineva o adresa pt.suspensie? Mi-ar place lasata mai jos cu vreo 30 mm. |
Exact jantele alea le are un prieten pe un lacetti hatchback negru ... :) ... tzia iesit bine grila... eu nu am incredere in filtrele alea cu capac...is asha de mici :)
Uite aici un link cu modificarile la partea de Audio...antifonarea unui lacetti cap-coada https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/123890-lacetti-rockford-fosgate.html |
Nu sunt atat de mici.Si oricum au o suprafata mai mare decat cele originale.
|
Salut.Totusi are cineva idee de suspensie lasata mai jos?
Pareri despre emblema de Captiva pe fata? |
1 Attachment(s)
Quote:
De suspensie lasata mai jos nici un raspuns?? |
E interesanta cu emblema, e deosebita, dar tot ar arata mai bine si mai ales mai sport fara emblema.
L.E. : fara emblema, nu fara grila. |
Cum adica fara grila?Scuze m-am grabit!
Am circulat cam 2 saptamani fara emblema si nu mi-a placut! Acum am alte probleme! Suspensia!Mai jos cu 30 mm! |
Am gasit si ceva legat de suspensie.Cu aceasta ocazie ii multumesc inca odata lui STREET pentru toate informatiile si ajutorul acordat!
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1235325306 |
Are cineva idee unde gasesc sau daca se gasesc pleoape pentru Lacetti sw?
|
Nu exista gata facute aftermarket, dar poti sa iti faci custom la cineva care lucreaza in fibra.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:31. |
- Copyright 2026 4Tuning