![]() |
Re: Noul Shelby GT500 dezvaluit
da e frumuasa a mai sters putin unghiule ascutite a facuto mai ..... bombata mai rotunda parca e facut pt europa dar totusi e mustang si e frumuasa
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Zici ca esti un pustan care isi alege masina la un joc doar pt top speed, nu si pentru acceleratie, grip, etc. :) Quote:
Intereseaza-te si ai sa vezi ca mai toate americancele au "sani mari", dar sunt "urate" de sting... ca o paralela. :) |
pare mai mare mai solida
|
sa nu va ganditi ca top speed-ul ala e in limitare sau ma rog pe-aproape...este o viteza destul de rezonabila.
am vazut ca in ultimul timp daca nu prinde 300 nu va mai place... si bugatti veyron e limitat la 250 fara cheita respectiva ;) |
Quote:
de fapt e limitat la 375 km/h :-) fara acea cheie |
imi place in mare...mai ales ca respecta liniile Shelby Cobra...dar poate singurul lucru care m-ar deranja ar fi priza de pe capota,care nu mi se pare prea potrivita cu restul.
|
Intr-un cuvant : Superba! :)
|
Daca as avea toti banii din lume, cu siguranta ar fi prima mea opriune...
|
:-< E incredibila
|
:yikes:criminala masina
|
wow :yikes: dream car
|
frumoasa tare evolutia modelului asta..
jos palaria pentru shelby... |
Arata foarte bine, mult mai bine decat versiunea anteriora iar la performante e promitator :)
|
Chiar ma īntreb, unii īn afara de viteza mai au si alt ceva īn cap?
Unde scrie ca o masina cu aprox. 500 CP trebuie sa fuga peste 300 km/h ? Masinile americane, 90% au CP multi si viteze normale ca toate celelalte deoarece americanii iau puterea din VOLULUM si nu din TURATIE ca ceilalti (europeni / japoneji). La o masina americana cu motorul cald ai un ralanti de 400 - 500 rpm cel mult si cīnd tragi cu 70 m/h (130 km/h) pe autostrada, nu ai mai mult de 2400 rpm pe turometru si asta la o cutie automata cu 4 trepte, nu 5 si nu 6. Turatia mica la motor are avantajul unei uzuri cu 40% - 50% mai mica comparativ cu cele europene care lucreaza la turatii mult mai mari. Asta se resimte la banii dati pe īntretinere iar cīnd este vorba de tuning, americanele astea le poti tuna pīna "behaie" ca au potential cu 30% - 40% mai mare ca cel dat din fabrica ;) La Shellby GT 500, acei 160 m/h sīnt mai mult decīt suficienti. Nici aici īn DE n-ai unde sa-i dai atīt si sa nu mai vorbesc ca toate MUSCLE CAR astea din SUA indiferent ca e Shellby, Viper, Corvette au tractiune spate si motor īn fata. Fara robotizare moderna gen ESP , ASR (Traction Control) esti FIU PLOII la viteze din astea. Pt un calcul exact, 1 mila terestra SUA = 1609,9 metri. Shellby-ul asta este poate una dintr-e cele mai reusite masini Ford din ultimii 20 de ani comparativ cu restilizatele FORD GT si FORD THUNDERBIRD care nu au mai deloc priza la public. |
@cybercsx - BRAVO! Cel mai bun post din toata polologhia cu top-speed-ul pe care il viseaza pustanii pe aici.
|
Quote:
|
TYRE BURNER!!!!!:evil::evil::evil:
|
Quote:
Nici aici nu poti face ce vrei, si aici exista restrictii si ambuteiaje, si aici exista drumuri proaste chiar si cu piatra cubica. Nu mai vorbesc de sectoarele de autostrazi darīmate de la TIR-uri care prin greutatea lor au adīncit calea de rulare si de reparat se repara poate cīnd oi iesi eu la pensie sau daca ma mai nasc o data. Nu numai īn RO sīnt drumuri proaste. La o masina, indiferent de care, indiferent cīti cai are sub capota, mai conteaza si alte valori dar se pare ca toate astea pt. unii nu conteaza. Important e numai CP si sa-i dai talpa si de conduita DEFENSIVA īn trafic nici nu poate fi vorba. Am avut ocazia sa conduc jucarii din astea destule, si modelul anterior al acestui Shellby care m-a fascinat pur si simplu cu facilitatile, tinuta de drum si confortul pe care-l are. Mai mult de atīt posed si eu o TROTINETA americaba ce are 475 CP ( + Double Super Chargerd) si pot sa-i asigur pe fiecare aici ca se poate conduce si asa ceva NORMAL respectīnd LEGEA, chiar si īn Romānia ;) :D Tare asi vrea sa stiu din toti astia care se vaita pe aici, cīti au condus masina asta sau cel putin modelul anterior si asta īn realitate si nu pe PC īn NEED FOR SPEED sau noaptea-n somn? Cred ca daca īn Romānia sar scoate pe piata JET CAR ce are o turbina de MIG montata īn lungul masinii si fuge 1200 pīna la 1600 km/h ar īncepe toti sa rīda de Bugati cu ale lui 300 km/h asa cum rīd acum de Dacia 1300 iar pe strazile romānesti ai vedea numai masini de la morga care aduna resturile descreieratilor de pe drumuri asa cum le aduna macelaru dupa ce tae porcu :rolleyes2 |
Quote:
Pe langa asta, mai lasa messengerismele si scrie corect, te rog. ;) |
Quote:
pt un calcul si mai exaxt 1 mila terestra SUA = 1609,344 m |
Quote:
Asta pīna si pe testerul OTC 4000 E (echivalent cu OBD) ce se foloseste la masini americane. Īti spun asta din sursa sigura deoarece detin propriul meu tester OTC 4000 E ce mi l-am cumparat direct de la un magazin GM din Detroit la ultimul concediu īn SUA ;) |
Eu cand am facut calculul la viteza am aproximat 1.6 si mi-a dat aproximativ 258 km/h...
Deci esenta este ca 258 de km/h ar fi suficienti - arhisuficienti chiar - pentru masina aia... in plus: Shelby-ul ar putea trage un obiect ceva mai greu decat un Ford Focus RS. ;) Daca tot ne-am bagat la comparatii idioate... Nu? |
Quote:
ca idee, cat costa diverse optionale: navigatie=1995$ Shelby GT500 Red Appearance Package = 1650 $ sistemul audio cu 6 cd, mp3 player si 1000w = 1295 $ interior premium (adica oglinda centrala antiorbire, cotiera, alt desen la instrumentele de bord, pedale de aluminiu) = 595 $ lampi pt luminat interior suplimentare (ceva design mai interesant plus cateva lumini in plus) 525$ hardtop(la varianta convertible) = 375$ lumini de ambient(lumineaza la picioare, atat la pasageir cat si la soferi, cu rosu, portocaliu, albastru, indigo, violet, verde sau galben, in functie de cum vrea fiecare :| ) = 275$ radio cu receptie prin satelit = 295 $ |
Quote:
|
Quote:
Una e masina, alta e autoutilitara. :lol::lol::lol: |
Quote:
Ce-or zice unii ce merg noaptea cu dacii tunate la liniute si la un moment dat sta o fadroma cu motor de Shellby līnga ei si īi provoaca la un.....drift? :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :D :D :D |
Tare poanta, dar ... hai sa revenim si la subiect. :)
|
Oricum, cu toate ca nu sīnt adeptul Ford-urilor, masinuta este pe undeva pe gustul meu. De ce nu mi-o cumpar? Simplu. Pt. ca am comandat deja noul CAMARO ce iese pe piata anul viitor īn 2010 si am virat o arvuna de 25.000 EURO. Este vorba de Camaro-ul ce a jucat si rolul BUMBLEBEE īn TRANSFORMERS. ;)
Vreau sa fiu printr-e primii din Germania care-l are. Daca a-si fi stiut din timp ca acest Shellby este folosit īn noul serial KNIGHT RIDER 2008 īn rolul lui K.I.T.T., poate a-si fi renuntat la Camaro si mi-as fi tras unul dar asa........acum e prea tīrziu. |
Quote:
Dar sunt addicted mustang :D să nu fiu rău offtopic check this out |
Si asa arata īn noul serial KNIGHT RIDER 2008.
Datorita imensului eleron dublu, multi or sa spuna ca e chici. OK. Recuzita de film dar parca asa īmi place mai mult. Negru parca e mai brutal: |
Intre timp, Shelby-ul a suferit alte schimbari, iar in serialul nou are alt aspect in modul normal: e Shelby Standard, iar in modul agressive este un fel de DragCar.
Per total... scannerul e demential. :D |
Quote:
|
Man, aici nu suntem pe lungime de unda:
Agressive Mode - http://shadowyflight.com/news/2008/0...ight-rider.php Transformarea proprie - http://knightrideronline.com/news/20...sformation.php In noul sezon nu mai sunt masinile ca in filmul pilot, le-au schimbat destul de mult... Vezi ca gasesti episoade pe net... sunt vreo 9 din noul sezon. Si hai sa revenim la subiectul de Shelby GT500 2010, ca altfel o festelim de la moderatori. :) |
foarte reusita :X
|
super tare !
|
WoW ! Frumos...
|
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="238">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","238","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Ford_Shelby_GT500.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Ford_Shelby_GT500.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>
|
Nu sunt exceptionale stopurile, din pacate, dar ... restul masini, da - imi place. :)
|
atat are frumos Mustangul .....forma ..in rest e Piece of American shit!:cry::ford:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning