Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EUROPENE (https://forum.4tuning.ro/400-europene.html)
-   -   Lada 1500 (https://forum.4tuning.ro/400-europene/102436-lada-1500-a.html)

Geo_ZGA 11-01-09 18:21

Re: Lada 1500

Imi place masina... e ceva deosebit :) Si pana la urma tuning-ul asta reprezinta: sa scoti din anonimat o masina, indiferent de model, an de fabricatie... si, parerea mea, cu cat e mai veche, mai urata, mai patratoasa, mai ignorata... cu atat iese ceva mai frumos la final si e mai mult admirata. Orice masina merita modificata.
Poate nu am observat eu, dar ai modificat ceva si la interior, in partea din fata? Ma refer la bord mai ales.

b3nny 11-01-09 19:44

nu prea ... e bordul original :D ... doar un pic de culoare aici si dincolo ... si cam atat ... :) alt volan, alt schimbator ... si alte ceasuri de presiune apa, ulei si benzina :) unele mai sportive :D

andi_cimpean 17-01-09 22:21

asteptam poze noi cu masina. Ai mai facut vreo modificare? Apropo stii ca esti cam singuru cu o astfel de Lada?!

b3nny 17-01-09 23:31

modificari nu i`am mai facut ... in vara urmeaza ... alte stopuri ... un motoras ceva pe ea ... si SERVO :)) ... ca acuma am servo-muschi pe ea ... :D

b3nny 28-01-09 12:22

din pacate nici o modificare ... ( INCA ) ... am prea multe pe cap momentan ... bac`u ... :"> .... una alta ... dar in vara o sa am de lucru ... :D ...

tmkrf 03-02-09 00:59

Quote:

Originally Posted by b3nny (Post 2017416)
din pacate nici o modificare ... ( INCA ) ... am prea multe pe cap momentan ... bac`u ... :"> .... una alta ... dar in vara o sa am de lucru ... :D ...

deocamdata te tin ocupat la dacia mea :lol:
toata lumea asteapta vara poate trecem de criza financiara atunci si mai facem si noi un ban pe care le bagam tot in masini
in concluzie e frumoasa masia in fiecare zi dau de ea :D
app benny in zilele ce urmeaza trebe sa o spalam

b3nny 06-02-09 22:52

7 Attachment(s)
cateva poze de azi (inainte si dupa)... am spalat`o bine ... si i`am adus si companie ca sa nu se plictiseasca prea tare ... :)

tmkrf 06-02-09 22:55

ce idee buna am avut de a spala masina ... in ultimele luni inhala numai praf .... akum a dat luciu din nou pe ea dupa o spalare :)

StreetStyle22 15-02-09 01:04

Parere mea e,stopuriile nu imi plac,oglinzile nichelte nu dau bine pe ea,pai ori e clasic ori o modifici cum trebuie.Interior e aiurea,mai bine il faceai frumos pe ala din fabrica,blanita nu cred ca isi are rostul,grilele dadeau mai bine negre,era mai ok daca o restaurai,asa combinatia mov sau roz,cu gir acela si la interior cu tabla aceea mie nu imi place,na asta e parerea mea,sper sa nu te superi.Era mai ok o combinatie mov sau roz cum ai tu cu negru ! Dar toate ce is nichel pe ea,vopsit negru.Si capota parca e luata de pe Evo,de zici ca ar avea intercooler pus sus.
Mai bine o restaurai si o tineai cum e ea din fabrica,noroc cu muzica,aia da,e ok si inca un lucru era mai frumos daca integrai cumva in bara semnalizariile din fata.

Andu_RacE 15-02-09 01:16

4 Attachment(s)
hmmmm....uite si renumita Lada pe aici :) ma tot inebuneste unul la scoala cu aceasta masina ... cik ar fi varaul tau :) masina e frumoasa, am vazuto si prin orash, sa muncit foarte mult la ea si a avut succes :-? din cate mi-a povestit acest var al tau tu mai ai un bmw modificat mult mai frumos decat asta..dar nush cat este de adevarat :-? iar Lada mi sa spus ca este facuta pentru sora ta :) de asta e atat roz in ea .... acum nush cate sunt minciuni si cat e adevarat..asta mi sa spus ... mult succes in continuare si fara incidente ;)

cateva poze :)

tmkrf 15-02-09 01:27

Quote:

Originally Posted by Andu_RacE (Post 2067987)
hmmmm....uite si renumita Lada pe aici :) ma tot inebuneste unul la scoala cu aceasta masina ... cik ar fi varaul tau :) masina e frumoasa, am vazuto si prin orash, sa muncit foarte mult la ea si a avut succes :-? din cate mi-a povestit acest var al tau tu mai ai un bmw modificat mult mai frumos decat asta..dar nush cat este de adevarat :-? iar Lada mi sa spus ca este facuta pentru sora ta :) de asta e atat roz in ea .... acum nush cate sunt minciuni si cat e adevarat..asta mi sa spus ... mult succes in continuare si fara incidente ;)

sora ? de unde sora ? ca nu are benny sora , mai are doi frati dar sora in nici un caz , te a informat in multe chesti gresit colegul tau , si prin oras nu cred ca ai vazuto akum recent , a trecut ceva timp decand nu a mai fost scoasa din curte

Andu_RacE 15-02-09 01:35

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 2067996)
sora ? de unde sora ? ca nu are benny sora , mai are doi frati dar sora in nici un caz , te a informat in multe chesti gresit colegul tau , si prin oras nu cred ca ai vazuto akum recent , a trecut ceva timp decand nu a mai fost scoasa din curte

anul trecut am vazuto :P .... pay stiu k sunt informat gresit din multe puncte de vedere :)) sunt cam obisnuit cu tipul asta , la cat ma minte ...pfff .....si mai ales despre bmw-ul ala :) scrie Logtuning pe el si sunt multi bani bagati in el..foarte multi ..daca vrea careva sa il vada sa imi lase un id de mess sau email si le trimit nu vreau sa le pun aici :P

b3nny 15-02-09 11:00

6 Attachment(s)
andu ... M3`u ala NU e facut de LOG !!! Organizatorii ne`au rugat sa ne punem langa ei ... ca in M3`u ala multe piese sunt de la LOG ... de exemplu Lamboo Doors ... si altele :) .

cum il cheama pe asa zis`u "var" al meu ? :)) da`mi un PM cu id tau si vorbim mai multe :)

@StreetStyle22 .... eu am facut masina impreuna cu fratemiu in mare parte ... + in anumite cazuri ajutor de la prieteni ... noi am facut`o cum am vrut ! cui nu`i place ... ghinion ...

@ANDU ... asta e renumit`u M3 :D ... la momentul respectiv era singurul M3 din Tm :D ... nu era replica ca alte 1.8is "M3" :))

SirNenea 15-02-09 13:07

sincer poate te vei supara sau vei (veti) sari dar mie masina mi se pare un mare kitch
incepand de la exterior si pana la interior...se vede ca sau folosit numai produse din bazar care dau urat pe masina anumite finisaje cam lasa de dorit mai ales in fata si spate...sa nu mai zic de interior cu acele asa zise fete de usa
ai tot respectul ca ai incercat sa faci ceva frumos dintr-o masina care nu se preteaza la tuning dar parerea mea e ca nu ai reusit
daca stiai de aceea lada neagra mai bine incercai sa te inspiri de acolo

b3nny 16-02-09 18:23

@SirNenea ... poti sa imi umpli thread`u de tot fel`u de comentarii la adresa mea sau a masinii ca sincer NU imi pasa !!! e treaba mea cu am facut masina , si daca nu iti place , nu te mai uita ... parerea mea ...

Andu_RacE 16-02-09 22:39

da Benny asta e BMW-ul :) ...ti-am dat add vorbim restul pe mess ;) :D

B-11-AYG 17-02-09 16:16

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 2068752)
sincer poate te vei supara sau vei (veti) sari dar mie masina mi se pare un mare kitch
incepand de la exterior si pana la interior...se vede ca sau folosit numai produse din bazar care dau urat pe masina anumite finisaje cam lasa de dorit mai ales in fata si spate...sa nu mai zic de interior cu acele asa zise fete de usa
ai tot respectul ca ai incercat sa faci ceva frumos dintr-o masina care nu se preteaza la tuning dar parerea mea e ca nu ai reusit
daca stiai de aceea lada neagra mai bine incercai sa te inspiri de acolo

idem.

p.s de ce nu incerci sa ii faci ceva la grila aia din fata, la stopurile alea, de plusu ala nu mai spun, ma intreb eu ce faci daca te prinde o ploaie mai puternica, cum mai iesi din masina? si inca ceva parca la motor nu ai modificat nimic, de curiozitate cu cati km/h ai mers maxim? nasol:rolleyes2

p.s.s cred ca ai vazut prea multe filme cu masini imitand unele animale:lol: cred ca asta ar fi o oaie roz:yikes:

riv_gms 03-03-09 09:47

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1946860)
sti - o sa zica multa lume - ca e o masina care nu se preteaza la tuning - sau o sa incerce sa comenteze daca designul nu se potriveste cu gusturile lor - si eu si btl am auzit multe si am mers inainte cu ideile si cu pasiunea pt CAT si BTL - sa nu te lasi niciodata descurajat - e ceva special si asta conteaza cel mai mult

CE FRUMOS VB O PISICA , incurajari frumoase, sport la modificat si rabdare la gurile rele

lucian nu fi nesuferit tata, ca tuninul nu se face cu dalta si ciocanu , ci cu mintea si obrazu

tmkrf 03-03-09 18:03

lucian fiind cine ?

B-11-AYG 03-03-09 18:40

fostu AYG :lol:

bz_22_fxf 04-03-09 00:35

frate acuma vad si eu o lada tunata! no comment nu am ce zice! e ceva deosebit! :D:D

daman 05-03-09 12:58

masina e frumoasa.tinand cont de munca depusa si posibilitatile financiare ,parerea mea este ca meriti tot respectul.si ca sa imi dau si eu cu parerea :-) ...are trebui sa faci neagra grila fata ,fetele de usi sa incerci sa le schimbi cu ceva tapitat culoare neagra si la motor sa incerci o rampa de 4 carburatoare( am vazut asa ceva pe o lada si sincer se simte diferenta ;) ) .in rest....multa sanatate. apropo . si ornamentele nichelate de pe masina sa incerci sa le faci negre,o sa ii dea un alt aspect.bafta

b3nny 05-03-09 20:13

la motor am alte planuri ... dar pe vara ... ;)) momentan scoala soferi/liceu ... eu cred ca mai bine un 2.5 ... cu/fara turbo sa vad ce si cum .. si sa vad cu criza asta ...

DAMAN@ eu m`am axat pe roz/argintiu :D deci fara negru ... si ms ... poate ai observat ca la masina s`au lucrat 3 ani .. si in proportie de 80% in propria curte :)

bz_22_fxf 05-03-09 20:17

benny incearca sa ii pui motor de ww ca stiu ca au fost facute modele lada cyu motor diesel de ww u 1,9 sau altceva ar fi de ajuns

b3nny 05-03-09 20:26

3 Attachment(s)
BZ_22_FXF .... eu WV cu tractiune spate inca nu am vazut ... :P deci mai bine un 2.5 de Bmw :D parerea mea ... de turbo nu sunt sigur inca ....

niste poze care au fost facute acuma 2 ani aproximativ ... (poate 1 an si) nu mai stiu sigur ....

bz_22_fxf 05-03-09 20:28

eu am vazut lada cu motor diesel de pe ww dar adaptate dar daca tot iti iei motor incearca sa inghesui ceva mai amre de 2500 iti zic eu c ava face mare diferenta si daca ii pui turbo va trebui sa ii schimbi compul de bord ca ala nu e facut sa recunoasca turbina:D:D

b3nny 05-03-09 20:31

atunci sper sa gasesc ceva cu turbo din fabrica :P nu`i stress ... mai putin pana la vara ... :D deabia astept ... :).. pana la vara poate poate mai apare o sora ... tot o 1500, dar complet diferita ... si o sa ma axez pe originalitate ... putere ... = multi cai putere si drumuri bune si cat mai drepte :D

VladM 03-05-09 14:42

Felicitari pentru munca depusa.

world cars 21-06-09 22:24

Marfa masina esti singuru care are asa ceva .Imi place ce ai in porbagaj cat scoate boxele alea .Interiorul este marfa rau ,bafta

b3nny 21-06-09 22:26

ms ... pai ce e in portbagaj se alfa si la interior ... puterea estimativa e undeva la 4000w ... cred ca vreo 2000rms .. dar incintele le`am facut eu cu un prieten , si au niste smecherii sa se auda mult mai tare decat pot duce difurile :)

world cars 21-06-09 22:32

Imi place foarte mult uni zik mai sus pe primele pagini ca e nasol ca nustiu ce dar ei na-u de unde sa stie cat ai muncit la ea oricum imi palce foarte mult.Cat te-a costat interiorul

b3nny 21-06-09 22:34

chiar nu`mi pasa ce zic unii si altii ! fiecare isi poate da cu parerea ...

pai .. interiorul ... la ce te referi mai exact ? :-?

world cars 21-06-09 22:37

Alea roz cum langa boxe si langa schimbator ?? apropo ce ai sub capota ?

b3nny 22-06-09 07:54

sub capota ... zace tot motorasul ei original doar ca e complet reconditionat :) si toate piesele sunt rusesti :) pai la interior m`a costat doar blanita ... daca nu ma insel a fost 2 mil si ceva ... dar material`u ajungea pt 2 masini :)

world cars 22-06-09 17:09

Foare misto blanita la motor nai nimic modificat ??

world cars 22-06-09 17:11

Aprop mai sus sunt niste imagini mai vechi cu masinutza ta si am vazut ceva diferit la boxe,cele actual sunt pioneer si cele mai de sus sunt MTX ce ai facut cu ele le mai ai ?

b3nny 22-06-09 17:28

motor`u nu are prea multe ... doar ca e curatat e ca nou :) si capacut de la culbutori e rosu,filtrul de aer la fel ... chestii minore :)

b3nny 22-06-09 17:29

MTX`urile le am :) mi`am facut alte incinte la ele si le am in camera :)) sunt slabute ... de aia am trecut la Pioneer Champion Series (pro)

world cars 22-06-09 17:52

MTX'urile cat scot de vanut le vinzi ??? orikum in casa boxele de masini sunt slabute :)) cu cat le vinzi daca e sa le ai de vanzare

b3nny 22-06-09 18:21

nu le vand ... prefer sa le ard sau sa le sparg membrana decat sa le vand cuiva .. sunt mult prea slabe

All times are GMT +2. The time now is 20:04.

- Copyright 2026 4Tuning