![]() |
Re: Golf 4 - 1.6 16V, Jucaria mea preferata
9 Attachment(s)
Revin cu ceva noutati...dupa o lunga perioada:
1.Xenon faza scurta 6000k 2.Grila fara semn Jom 3.Am revopsit etreierii rosii 4.Kit de admisie carbon CDA 5.Jante Santa Monica 17' |
Jantele sunt superbe :D Alaturi de modelul Montreal II, sunt cele mai reusite jante pt Golf 4. ;)
Sa le stapanesti sanatos. |
Multumesc Coby...............sper sa te bucuri si tu de jantele tale
|
foarte frumoase amandoua golf-urile :D
|
1 Attachment(s)
Am si eu o poza :D Sper sa iti placa :)
|
Un Golf simplu si frumos,...iar jantele dau super bine!
Sper sa ma asculti si sa iti iei pe viitor si niste arcuri sport :D Multa bafta! |
Salutare. Te-as ruga sa imi spui si mie cam care e diferenta cu admisia ce o ai pe masina. Merci mult
|
4 Attachment(s)
Salut! Creste mai repede in ture si sunetul este o nebunie totala :D
O sa pun un filmulet zilele acestea cu sunetul. Cata: la arcuri ma mai gandesc pentru ca eu merg in fiecare zi cu masina si stii si tu ce gropi sunt la noi in targoviste, daca mai aveam o masina sa ma duc cu ea la serviciu era pe burta acum, mai ales ca aproape toata ziua masina sta la femeie.........si acum niste poze cu admisia |
pfff ba nebunule super tari jentile nah ce sa iti zic sa o stapanesti sanatos in continuare si la cat mai putine gropi si las ca vb noi si de admisia aia!!!:D cius!
|
E super sunetul scos de admisie ;)) Suna mult mai ok decat o toba sport. Avantajul e ca se aude doar "cand vrei" :D
Bafta maxima! |
si diferenta la consum se simte?
|
Nu stiu ce sa zic la consum pentru ca oricum consuma mult.....in oras in jur de 10-11 si afara 6-6.5
|
Quote:
superba masinuta ai,o intrebare am....cat te-a costat chitul de admisie? daca vrei sa schimbam cateva pareri despre masini ma gasesti pe id iulycox o zii buna! |
salut, cat te a costat filtru sport ?
|
ghideaza bine filtru ala ca mai mult aer cald trage unde il ai tu acuma si dul undeva in aripa in bara fai ceva un suport sa iti traga aer rece de undeva mai apropiat si o sa simti putina diferentza mare castig nu pot spune ca e dar se va simti .... bafta si respect
|
Ce frumos este mk4 tău :D foarte îngrijit ! Baftă cu el !
|
Re: Jucaria mea preferata Mk4 1.6 16V
Quote:
|
-Iulycox & 86DRN - pe kitul de admisie nu am dat nici un ban pentru ca il am de la un "prieten" dar am inteles ca este in jur de 500 roni
-Medox - Manerele toate sunt vopsite de mine in culoarea masinii dar nu erau zgariate decat la bord la casetofon si suportul de pahare putin -yamahaer1cip - Filtrul o sa ma ocup de el dupa ce imi rezolv o problema mai mare adica, cutia de viteze s-a crapat pe jumate si ma chinui cu ea asa de vreo 2 luni.......maine sper ca e ziua cea mare si sa imi cumpar cutia mult asteptata -Masina a mai primit niste amortizoare sport deocamdata TA-TECHNIX am sa revin cu niste poze dupa ce ies cu ea pe strada pentru ca momentan este in parcare de 1 luna :( |
Am vazut ca ai filtrul ala sport, aveam si eu unul asemanator; nu iti merge aiurea pe caldura cand esti bara-in-bara prin trafic? Pleaca mai greu din loc, etc, daca iti face asa inseamna ca ia aer cald de pe langa motor, eu l-am dat jos. Daca e motor AUS atunci gasesti si filtru sport K&N dreptunghiular care intra in cutia lui originala, nu suna ca asta "short ram" dar merge mai bine. E vreo 50 Euro cred.
|
7 Attachment(s)
Poze noi:
|
salutare.. frumusel golfuletzu... sa`l stapanesti ... am si eu o intrebare .. statia + tubu bass de la blauckpunt cum se aud... ? se merita ? .. :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Se aud binisor dar de curand le-am schimbat cu :
-Amplificator Hifonics Titan TXi4000 -Subwoofer Hifonics Titan TX12R |
Foarte tari noile jucarii :D
As vrea sa le aud si eu... daca ai placerea, desigur :D In continuare, se tine bine golfuletul. Bafta! |
Quote:
|
Eu ma duc la stadion in fiecare seara coby.....ma suni si ne intalnim
|
7 Attachment(s)
poze noi cu jucaria mea :D
|
De efect faza cu farurile,dar si "prelungirea" arata bine
Felicitari! Cel mai frumos golf IV din tgv :) |
fa`i si grila neagra eu zic ca arata mai bine
|
Merci mult Cata.......i-am pus si eleronul azi, acum sunt puse proptele si bolovani sa stea pana se usuca solutia si sper ca se va usca pana maine :D
baga3ont : o sa ma gandesc la asta dar daca ma poate ajuta cineva cu un photoshop ar fi perfect, sa vad cum vine :D daca se usuca solutia de la eleronul pana maine revin cu poze ;) |
Foarte frumos Golf-ul. Felicitari pentru masinuta. Din ce te-am mai zarit prin oras mi s-a parut ca nu prea o menajezi asa :lol:
|
1 Attachment(s)
uite ca sa iti faci o idee...
( sper sa nu se supere propietarul masinii ca am folosit poza ) |
Arata bine masina..dar sincer m-am saturat de golf 4..puteai sa alegi si tu un golf 1 ceva sau poate un golf 2.."Mai bine ceva clasic decat plastice noi" ;)
|
Arata foate bine dupa noile update-uri. ;)) Esti pe drumul cel bun :D
Adelin Maxima... Golf 4 nu mai e "un plastic nou" de ceva timp... :) |
Quote:
On topic: Foarte curat Golf-ul! Tine-o tot asa! |
grila + plafon negru lucios, distantiere roti..si iese de 9.75 ;)
|
10 pentru motor 1.8 :P nu-i asa savule?
|
Quote:
|
Te-am vazut in seara asta. Erai oprit in fata unui bloc pe langa Clubul Studentilor. M-am holbat un pic la ea cand am trecut :lol: . Nu stiu daca erai in masina sau nu, era pe pozitii lasata. Avea si eleronul montat. Foarte, foarte frumoasa. Sa o stapanesti in continuare sanatos si sa nu ai parte de nici un fel de incident neplacut.
|
Giuly daca pot omologa motorul si maine as pune motor de 1.8 ca acum mi se pare mic si asta de 1.6....:D
Merci mult alexgabriel :) in schimb sym18m e criminal cu intrebarea asta ;)) KTA87......ms mult Giuly de distantiere ma minte un var ca imi trimite de 7 luni si nu mai trimite :)) Adelin_Maxima...............no comment |
"Cel mai golf frumos 4" din Targoviste dupa parerea mea,modificari simple si de efect.Spor la ce ti-ai mai propus coane! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning