![]() |
Re: Machetele mele - Felix_Arad
12 Attachment(s)
Azi un Porsche 956 1/24 Bburago si un Ford F1-pickup 1/24 Maisto.
|
frumoase rau
culoarea porscheului e foarte nice vad ca ai acolo in spate niste roti de jeep asta inseamna ca ai jeep wrangler rubicon kit 1/24 nu? |
tari anandoua!la cat mai multe machete!spor si succes la lucru in continuare!;)
|
12 Attachment(s)
Da, Jeepul Rubicon este kit.Multumesc, dar din pacate nu cred ca imi voi mai achizitona machete prea curand deoarece am nevoie de bani la altceva. Azi va arat un Peugeot 207 1/24 BBurago si un Chevrolet Camaro 1/24 Maisto.
|
super tare 207:shock::) de unde il ai?
|
10 Attachment(s)
L-am cumparat din Selgros cam acum un an.
Azi un Audi TT 1/24 Welly si un Jeep Rubicon 1/27 Maisto. |
4 Attachment(s)
Azi va prezint ultimele doua machete din colectia mea de pana acum: Bmw 328 1/24 Welly si o Mazda RX-8 1/24 MotorMax. Sper ca, cat de curand sa mai imi maresc colectia, dar deocamdata investesc in alteceva. :D
|
Quote:
dar n-ai putea sa le faci niste poze mai detaliate la amble la interior la motor....alea alea8) |
Quote:
Redeveind serios, te rog si eu mai multe poze cu 3arul se poate?:D E generatia mea preferata. Din cate stiu la modelul asta se deschide portbagajul si capota la motor, portierele fiind fixe. Asa e? |
6 Attachment(s)
:-P. LA bmw se dechide doar portbagajul si usile fata, capota nu. Iata pozele:
Cu Mazda nu am mai multe poze momentant, pentru ca s-a terminat bateria la aparat.:D |
Inseamna ca au gresit descrierea pe site. Multumesc pentru poze. Clar pe lista mea de cumparaturi :D
|
8 Attachment(s)
Ultima achizitie: Chevrolet Corvette 1/18 Maisto model din 1965:-)
|
Quote:
|
Da e kit:-)
|
Aaaa da acum este numai kit....
Mai demult adica acum vreo 3/4 ani l-am luat eu in albastru parca special edition. Acum insa e numai kit si cau de innebunesc unul sa-l tunez.... |
r12-urile sunt impresionante! imi plac foarte mult cum au iesit jentile fergat! cele gotti nu prea sunt vopsite ca cele originale!
|
6 Attachment(s)
Ultima achizitie: Lamborghini Countach (1/24, Bburago) Made in Italy. Eu nu mai colectionez scara 1/24, dar pe asta am cumparat-o la un super pret. Eu zic ca a meritat.
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Ultima achizitie: Ford F-350 Lariat (1/18, Maisto), lunga mai e...:-P:D
|
Hmmm...desi e aceiasi producator, acelasi model, botul este diferit de cum este la macheta mea! :) Oricum...e super macheta asta! :) Felicitari!;)
p.s. Sper sa nu faca Gabi atat de cord! :lol: |
super tare fordul. l-am vrut si eu, si il mai vreau bineinteles, dar cand am fost sa-l iau nu mai era. sper sa-l mai gasesc odata si sa-l si iau atunci:-P
|
4 Attachment(s)
radu_bv: Fa o plimbare pana in Arad, la Petrom, si cred ca o sa o mai gasesti, erau 2:D
Si niste poze de grup:D |
9 Attachment(s)
Ultima achizitie: Alfa Romeo BC 2300, 1/18, Bburago.
|
Frumoase toate, la mai multe.
|
Mersi ;)
|
tare alfa...
este china ? |
1 Attachment(s)
........... |
Mersi razvan, deci, este china. ;)
|
foarte frumoase...:)
|
nu m-am uitat cu atentie la poze, scuze;)
|
Frumoasa colectia!
Am si eu o intrebare- de unde ai cumaparat RX8 Motormax? Erau intr-o vreme machete MotorMax la Qick Center, dar nu mai aduc! De acolo ai luat-o? |
Machete foarte faine.Mai ales Touran-ul si A8...imi plac foarte tare:)
|
foarte fain mustangu galben
|
6 Attachment(s)
Dupa o lunga absenta pe partea aceasta a forumului, vin si eu cu o macheta noua :D Ford Mustang GTA 1967, Maisto 1/18
P.S. Big Daddy, nu am cumparat-o de la Qick Center, am comandat-o de la Bucuresti :D |
Woow man....ai evoluat mult de cand nu am mai vorbit:lol:
Superba colectia....sti ca as ucide pt Mustangul ala,nu?:lol:Poate dau o fuga pana la Arad...:D |
Foarte misto mustangul. imi place foarte mult. fain de fain chiar daca e maisto:-P
P.S. vreau si eu unul:D |
1 Attachment(s)
Poza de grup, am 13 machete 1/18, si 23 de machete la 1/24. :D
P.S. acum colectionez doar 1/18, si vreau sa ma axez pe Renault :D |
FELIX sunt Leahu Traian din Halmagiu si vreau sa te intreb daca te interezeaxa un BMW X5 moledelul nou de la KYOSHO,cul.arg.met.,CADILLAC DTS ,cul.negru de la KYOSHO la pretul de 350 lei/buc.si amandoua sunt la scara 1/18.Tel.0740/233.375.Daca te intereseaza suna-ma.
|
Quote:
|
Multumesc, dar deocamdata, dupa cum vedeti am facut o mica pauza cu machetele, voi continua, cat de curand. Pe ford, doamne il am de un an, si de atunci mi-am mai luat cred ca 3 sau 4 machete, nu imi vine sa cred ce a trecut timpul, ma intorc cu achizitii, cat de curand sper. Sa revin pe ford am dat parca 105 lei sau ceva de genu, e maisto premiere. Multumesc de oferta, dar deocamdata nu am bani, ii bag in scutewrul meu, vreau sa termin proiectul cu el. Va salut
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning