![]() |
Re: Vw Golf III
Quote:
bafta si mult succes. |
Re: Vw Golf III
Quote:
|
Re: Golf 3 - 1.9 TD
Moaama vere ce poze ti-ai tras. La 4tuning meet mai vi ? Sunt Loganu` albastru :D
|
Quote:
pai nu am mai ajuns...am fost in concediu...sper sa apar duminica |
pai hai ma nene ca sunt singurul cu golf pe acolo, ma simt singur :))
apropo superbe pozele cine ti le-a facut? tot uit tot dau edit :)) inca un apropo, te-au bagat baietii pe golf dream cars :> |
Quote:
pe mn cand ma rezolvi cu buza aia de vr6? mi`ai promis ca mi`o cump de la buc! |
pai eu pe 5 o sa ajung prin bucuresti, deci atunci. stai linistit ca nu te uit :D
|
foarte frumos golfu...s`al stapanesti sanatos ....o intrebare pt u....si al tau e mai galagios motoru....k si eu am un 1.9td si mi se pare foiarte galagios;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
2 poze de la intalnirea 4tuning Craiova |
3 Attachment(s)
cateva poze de la Olanesti
|
frumoasa masina.de curiozitate scoate tare fum?
|
Quote:
|
frumos frumos, q portbagajul mi-am dat o ideie poate il plagiez
|
intreb pt k am avut un mk2 1.6 tdi cu injectie directa modificat si scotea destul fum
|
Quote:
|
arata bine bafta
|
Quote:
sunt in cautare de o buza vr6...cine ma poate ajuta... |
vezi p autokarma gasesti noi vreo 150 lei km asa cred
|
1 Attachment(s)
a ajuns si buza de gti/vr6...urmeaza sa o montez, dar stau cam prost cu timpul...
|
am si eu jante artec doar ca sunt pe 16" :) frumos foc Golful bafta cu el si fa-ti domnu timp si pentru el mai mult:)
|
probl e ca vechea prelungirea, se poate sa fie lipita...si sper sa nu dau spoilerul jos,sa o montez pe cea noua! va tin la curent
Quote:
|
am fost nevoit sa dau buza veche jos, pt ca a venit zapada, si din moment ce masinile de dezapezit nu au iesit, am dezapezit eu...asa ca sunt nevoit sa astept primavara sa montez noua buza de vr6 :)
|
frumoasa masina.
Am citit ca ai schimbat cureaua de servo. Cat te-a costat? Ai schimbat-o tu sau in service? Si mie imi vireaza greu si ma gandesc ca va trebuii sa o schimb si eu |
Quote:
|
Craciun Fericit tuturor utilizatorilor forumului 4tuning
|
craciun fericit cu intarziere :D
ia zii cum s-a comportat masina pe vremurile astea? niste poze mai noi cand vedem si noi? |
Quote:
|
nu te bate gandu sa ii innegresti un pic farurile la interior ? ca ar da bine cu grila neagra (parerea mea) si daca tot am zis de grila .. poate si o grila fara semn ? :D ce zici ?
bafta cu ea! PS : am uitat sa zic.. frumoasa foc! |
Quote:
ms |
5 Attachment(s)
poze [sesiunea iarna] :D |
frumoasa masina dar si pozele te pricepi
|
eha.. frumos frumos, sta cuminte la pozat :D
acum am vazut.. nush daca ti-a mai sugerat cineva ideea : un eleron nu-i pui ? (la culoarea caroseriei) |
Quote:
Quote:
|
LA MULTI ANI 2010! si La Multi Ani utilizatorilor 4tuning poate numai intru pe forum :D |
Salut! Foarte frumoasa masina . As fi interesat daca o vinzi pentru ca vrea tata sa ia un golf 3 si am vazut ca esti si din dolj poate
vin intr-o zi cu el sa o vedem daca e de vanzare. Numai bine |
Quote:
|
si eu am tot diesel..1.9 GTD...cum s-a zis si mai inainte ..o grila fara emblema ..niste faruri ,cu angel eyes daca se poate ..chiar si un spoiler...
oricum ,masina e frumoasa ..felicitari ..so porti sanatos si fara incidente ! |
Quote:
on: De maine intra in service, schimbam cablurile de la frana de mana (sunt cam vechi), tamburii pe spate (sunt terminati) si pompa de frana. |
S-au rezolvat si problemele, s-au schimbat urmatoarele: pompa de frana, cablurile de la frana de mana, ferodourile cu tamburii, si uleiul la cutie ;)
|
ai avut probleme cu frana de mana ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:46. |
- Copyright 2026 4Tuning