Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Asociatia X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10201-asociatia-team-racing-club.html)

Psycho 08-02-06 22:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ursu-=X-Team=-\"
Pfff slabutz . Au am BCDsi e:)) Si eu caut de munca tot in domeniu auto:)))) poate dam o linie cu raba

daca aveai si A`ul iti intra peste poza :) ... le aveai pana pe cravata :))

YZF-PWR 09-02-06 11:58

1 Attachment(s)
:twisted: :twisted: :twisted: we are the best!!!

GRIGO 09-02-06 14:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ursu-=X-Team=-\"
Pfff slabutz . Au am BCDsi e:)) Si eu caut de munca tot in domeniu auto:)))) poate dam o linie cu raba

pai eu am 18 ani crezi ca daca putem sa iau si D`u nu il luam
apropo poate ne intalnim cu TIR-urile la o linie men si o facem pink slips
:D

YZF-PWR 10-02-06 15:50

Ar fi o idee , hahaha numa membru cu TIR nu avem la X Team! ne completam :lol: :twisted:

GRIGO 10-02-06 17:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-06-YZF***X-Team\"
Ar fi o idee , hahaha numa membru cu TIR nu avem la X Team! ne completam :lol: :twisted:

chiar as putea sa ma inscriu cu tiru la X-team?:D

YZF-PWR 10-02-06 17:55

ahahahah :twisted: sa concurezi cu tir`u clar ca nu :wink: dar n`ar strica un tir , e bun la curse pt transport piese in caz de avarie unelte etc ! lasa vino tu cu masina daca vrei la x team pt curse :)) cu tiru vii doar daca il pui la dispozitia clubului , cu aprobarea ta binenteles :)))) ce glume avem p`aciulea :P

GRIGO 11-02-06 01:20

Re:

Quote:

ahahahah :twisted: sa concurezi cu tir`u clar ca nu :wink: dar n`ar strica un tir , e bun la curse pt transport piese in caz de avarie unelte etc ! lasa vino tu cu masina daca vrei la x team pt curse :)) cu tiru vii doar daca il pui la dispozitia clubului , cu aprobarea ta binenteles :)))) ce glume avem p`aciulea :P

stai linstit ca imediat ce imi iau masina ma inscriu la X-Team
.....daca ma primitzi binentzeles

YZF-PWR 11-02-06 10:04

pei cand iei carnetu ... vii pe la sala sporturilor si vbim! vedem ce stii! dak , totu se invatza! :twisted:

YZF-PWR 11-02-06 10:05

masina vroiam sa zic , ma scuzi

Mariomagic 11-02-06 20:03

Felicitari baieti pentrurealizari...din partea FSR constanta

ps. cand mai organizati o legala? data trecuta ati spus ceva de februarie.

fixu_mic 11-02-06 23:43

Andu sa stii k nu sunt ciumec......si scuzele mele dc. te-am suparat cu ceva, eu credeam k suntem prieteni si mie numi pasa de ce sigla am pe masina ...pt mine toti pe care ii cunosc de la xteam ii consider prieteni.....spune-mi si mie te rog cu ce te-am suparat;

NU MAI UPLOADA ACEEAŞI POZĂ ĪN FIECARE MESAJ - Gabi

D_M_X 12-02-06 10:24

Cand schimbi sigla schimbi si prietenii....o sa vezi singur pe pielea ta asta.

x-28-TRA 13-02-06 00:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"fixu_mic\"
Andu sa stii k nu sunt ciumec......si scuzele mele dc. te-am suparat cu ceva, eu credeam k suntem prieteni si mie numi pasa de ce sigla am pe masina ...pt mine toti pe care ii cunosc de la xteam ii consider prieteni.....spune-mi si mie te rog cu ce te-am suparat;

NU MAI UPLOADA ACEEAŞI POZĂ ĪN FIECARE MESAJ - Gabi

vb cu fratituu si o sa itzi explice el .si nu stiu care a zis dar o sa aflu ca fixu a plecat de la noi ptr ca sa certat cu mine .eu si el nu stim cind ne-am suparat .

D_M_X 13-02-06 10:57

cam asa auzisem si eu ca cica fixu s-a certat cu voi....dar de ce nu stiu

kalvin77 13-02-06 11:18

Re: Asociatia X-Team Racing Club

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
de azi X-Team nu mai e un simplu club in constanta. a devenit o asociatie sportiva. de acum innainte vom face inscrieri in asociatia x-team racing club constanta si vom organiza manifestatii cu si despre masini, vom promova automobilismul. In asociatie poate sa se inscrie oricine doreste cu anumite conditii stabilite de noi, membri fondatori. in curand in constanta va fi organizata de noi, asociatia x-team racing club, o cursa automobilistica . va vom tine la curent.

Cu respect pentru toata lumea. Dragos

Felicitari, si tineti-o tot asa !!!

x-28-TRA 13-02-06 14:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
cam asa auzisem si eu ca cica fixu s-a certat cu voi....dar de ce nu stiu

itzi dai seama da ca eu cu el nu stim ca ne-am suparat poate stiu altzii mai bine:)))) da sa ne spuna si noua cind si dc ne-am suparat

-=X-Team=-82-MDN 13-02-06 16:56

cristi ( fix ) nu sa certat cu nimeni de la noi din club. el a plecat singur, de buna voie ca sa isi faca el impreuna cu fratele sau si cu alti prieteni un club al lor. chiar zilele trecute ma stat cu el de vb si am lamurit care e treaba. deci cristi eu cred ca in continuare este prietenu` nostru dar ... din alt club. subiect incheiat cu \" de ce a plecat fix`u din x-team \"

YZF-PWR 13-02-06 19:27

se mai aud vorbe de la pushti care n-au ce face , sau cluburi noi aparute legate de faza cu fix`u ==== EL A PLECAT SINGUR , NU L-A DAT NIMENI AFARA , NU AVEM NIMIC CU EL , INDIFERENT DE CLUB RAMANE PRIETEN ==== 8)

cristi_fix 13-02-06 20:54

va multumesc baietzi ca ati clarificat voi situatia asta care sincer reusise sa ma calce pe nervi.pentru toti cei care sunt interesati si curiosi totodata am plecat de la x-team pentru ca am un frate mai mic pe care nu il pot lasa singur de capul lui....iar in ceea ce ma priveste pe mine si x -team,totul a ramas la fel numai ca eu am alta sigla,asta nu inseamna ca suntem rivali sau ca nu mai vb....ok?!...sincer fratimiu mai are ceva probl pana invata ce si cum, pls sa nu il raniti.... :lol:

Most_Wanted 13-02-06 22:43

Re:

Quote:

pei cand iei carnetu ... vii pe la sala sporturilor si vbim! vedem ce stii! dak , totu se invatza! :twisted:

O sa isi ia si masina in curand ..inca nu stoiu ce va fii.......
Nimeni nu sa nascut invatat..mai are de invatat ...........e incepator....
Pana acum o singura data ne am dat pe noroi amndoi (eu sunt frasu) si vreau sa zic ca a iesit belea ..atunci a fost prima oara cand neam dat cu frana de mana .......totul se invatza..la inceput e mai greu

GRIGO 14-02-06 21:52

Re:

Quote:

Cu siguranta voi veni
La ce probe te referi ....frane de mana si chestii dastea?

YZF-PWR 14-02-06 21:54

vorbim in privat la SS

Most_Wanted 15-02-06 19:52

Cam catzi membrii sunt in total la X-TEAM :?:
Si care este cea mai scumpa masina din X-TEAM

YZF-PWR 15-02-06 21:24

nu pot sa zic un numar exact datorita valului de inscrieri ! de cand suntem asociatie cu toate actele in regula sunt foarte multe inscrieri noi si nu pot da un numar exact , oricum suntem peste 40! si cea mai scumpa masina nu stiu sa`ti zic exact , ca unele au valoarea adevarata sub capota , altele ca marca , vechime / noutate etc! oricum , sume mari asta garantez :twisted:

Most_Wanted 15-02-06 22:08

E forte bine 40..oho o sa devina mare..
Ca sa zic altfel ..care e ce mai puternica...sau nici asta nu se stie ..inca

YZF-PWR 16-02-06 07:53

nu pot da asa multe detalii pe internet si mai ales aici! mai bine vii la SS si vbim si aflii tot ce ai nevoie! 8)

CeReS 16-02-06 22:31

Dar ce e asa mare secret? Ca doar nu a intrebar care participa la curse ilegale. 100% Astra lui DTA

sau Dacia lui Ursu ? :lol: :lol: :lol:

x-28-TRA 16-02-06 23:40

dacia lu ursuu

Ursu-=X-Team=- 17-02-06 14:47

PAi sa stii ma.. Ca e mai scumpa ca bmw-u tau:))))))) Si mult mai sigura ahahahahha

Ursu-=X-Team=- 17-02-06 14:48

am uitat .. Da asa e .. DACIA mea e cea mai scumpa. Cine cumpara?? 15000 E sau schimb cu m3 plus diferenta

x-28-TRA 17-02-06 15:51

crezii u ca e mai sigura dacia ta????si mai scumpa ca bmw meu?

YZF-PWR 17-02-06 17:35

ce vorbiti ma? cea mai scumpa e a lu Laur ZZR`u :))))))) aia da sigurantza in masina

Mariomagic 17-02-06 20:49

Aia verde?....din ce an este?

Most_Wanted 17-02-06 22:06

Io merg pe mana lu CERES..astra gsi DTA
alata nu mai stiu...o fi venit vreuna mai noua ...sa vedem la urmatoare organizata...daca o sa fie linutze :roll:

-=X-Team=-82-MDN 18-02-06 02:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mariomagic\"
Aia verde?....din ce an este?

nu mai e .. .a vandut`o .. :) 13.000.000 a dat`o ... WOOOOW ... NU IMI VINE SA CRED ... dar a vandut`o in prima zi cand a fost in obor cu ea ... chiar nu imi vine sa cred :) :D:D

YZF-PWR 19-02-06 15:19

tu vorbesti serios??? aia ma??? :twisted: :twisted: :twisted: bwuhahahaha cat bulan sa ai! bv lui :lol:

Psycho 24-02-06 06:01

alo .. ia zicetzi mergem in haita toti la bucureshti .. X - team si noi restu !?!?! sa facem o figura frumoasa acolo ??!?!

x-28-TRA 24-02-06 10:11

cind ma?

YZF-PWR 24-02-06 13:35

pe 1 ma andu , e lansarea revistei 4tuning , bahaos mare etc

Psycho 24-02-06 13:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
cind ma?

r u on drugs ?!?!

tu nu citeshti mah forum`u .. vezi sus la anouncement :)

All times are GMT +2. The time now is 04:58.

- Copyright 2026 4Tuning