![]() |
Re: NSL, Filiala Slatina
eu nu sef..sunt activ pe fiecare zii...dar sa postez sa vorbesc singur :))Cam bate la ochi
|
hai...vb intre noi:D
|
:))mai bine asa...parasolarele alea cand le punem pe restul masinilor ?:-?
|
pai sa imi aduca din bani...k eu nu mai vreau sa pun iar bani de la mine si sa trag d ei apoi. Comanda e data, dar nu am ridicat-o ....din lipsa de fonduri
|
aici ai dreptate..
|
Quote:
|
pai asta si fac...nu ridic comanda pana nu aduc banii;)
|
sambata ne intalnim la suc nu ? ca din cate am inteles facem o pauza ..matiu nu vii si tu ? ...weekendu asta tre sa ma suni sa'mi arati si mie cateii :))
|
Quote:
|
nuj sef mi'a zis tud'u ca cica sa vorbit de o pauza de o luna ca s'au precipitat rau lucrurile.vorbim daca e la un suc vineri ..
|
cine imi poate spune si mie clar ce trebuie sa fac sa intru in nsl? sau daca pot sa intru cu coaja mea (ca sa nu fac pe altii de ras)
|
pai sa vii la intalniri si sa fi deacord cu clauzele din contractul pe care o sa il semnezi..
am vazut ca au mai aparut masini din slatina cu no speed limit pe ele..dar nu cu literele noastre.. ..presupun ca li sa luat de nike pe luneta.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si aia inca merg cu ele pe parbriz../luneta..nu au stres..ma rog..sa invechit nike'u.. si sunt mai multe masini.. |
Quote:
|
oke..daca il mai vad pe tipu cu loganu albastru ii iau nr....oricum n'ai ce sa faci :D fanii astia :-"
|
Quote:
|
la "300 " kg ale mele de muschi sa vezi ce ma bag sa i le smulg :))) oricum cand am vazut eu toate masinile aveau soferii in ele
|
de parca eu as fi vreun luptator sau ceva, si eu sunt slab ca fizic dar ce poate sa imi faca? ..sa ma bata? pai am numarul lui de inmatriculare .. in maxim o ora il ia garda
|
ah ..nu de bataie ma ca nu imi fac de asta griji .. dar nu cred ca ma lasa sa ii iau parasolaru :)))
|
Quote:
|
:))periculosule
|
Se mai intampla ceva la slatina sau tragem pe dreapta ?
|
suntem activi zii de zii..si in fiecare sambata la intalnire :P
|
Ok baieti , asteptam vesti !
|
o sa urmeze un filmulet de prezentare profesional :D asteptam sa ne hotaram la o zii sa incepem filmarile
|
Toate ca toate !!! dar eu nu am fost trecut pe prima pagina ca fiind membru :))) !!!
|
desi ai acte :))
stai calm ca nu vad sa o mai duca mult chestia asta;)) |
Quote:
|
nah daca tu zici .eu nuj
|
Quote:
|
;).....
|
salut baietzi.cum pot sa ma inscriu si eu in club?am un golf 4 101 cp
|
Quote:
|
ne anuntam retragerea din club mai toti membri..au mai ramas doar 2 mi se pare .. .. succes in continuare cu administrarea filialei
|
Quote:
|
pe mine nu m-a anuntat nimeni k se retrage...si ca informatie pt tine criss...nu am ramas doar 2...sunt mai multi...si te rog, nu mai vorbi fara sa cunosti problema...sper sa fie ultima data knd mai vorbesti in lipsa de informatii
|
nu se mai aude nimic in afara ei. ce e de stiut stiu doar membrii. punct!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning