![]() |
Re: Dacia 1310
De ce zici ca ar fi gresita?
|
Quote:
off: Eu sa fiu sincer...am capace la Break...dar sa iti spun de ce...cred ca am avut dusmani si au atentat la viata mea (am gasit prezoanele desfacute) si de atunci i-am pus capace. |
1 Attachment(s)
De-astea asa???
|
pai ce stil vrei sa adopti?
Daca vrei clasic...mergi capacele alea...dar bine bine polishh-ate ;) Este TS, Dacia ta nu? |
O sa pun capacele pe care le-am aratat care intre timp au fost si polisate de doua ori :D
|
4 Attachment(s)
sa fie poze
|
2 Attachment(s)
..........
|
f draguta masina imi place;) sa ai grija de ia si app de unde ai loat stopurile si cat tea costat f frumoase sunt se vad bine sunt decolorate sus ??ms bafta in continoare la proiect
|
Nu, nu sunt decolorate...le-am cumparat de la cineva impreuna cu semnalele fata...impreuna au fost 250 lei
|
multumesc frumos daca e, o sa te anunt eu.Ceva nou pe la batranica? sall
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Avem si fusta acum...nu mai suntem despuiati ....
|
arata mult mai frumos astfel...;)
de ce nu ii scoti protectiile la proiectoare? stai mereu sa te dai jos din masina daca vrei sa aprinzi proiectoarele? |
Multumesc.......nu le aprind decat cand e nevoie de ele, in rest tin protectiile acelea sa imi sara vreo piatra in ele.....
|
culoarea jantelor nu prea da bine.... trebuia sa le faci negre cu buza argintie, in rest totul ok!
|
Ideea cu jantele rosii a venit ca un fulger si am pus-o in aplicare si mai redepe de atat :D, am vrut eu ceva mai deosebit....stiu ca nu e dar deocamdata le las asa
|
Quote:
Gandeste-te de 2 ori inainte de le schimbi culoarea :) |
Deocamdata imi plac rosii, nu am de gand sa schimb culoarea, astept sa pun si capacele sa vad cum or sa dea
|
Frumoasa "fustita" ai grija de ea sa n-o bata vantu' ca iar se vad chiloteii:))
hai mai repede cu capacele ca se inrosira ochii de atita rosu;) |
de unde ai fusta? si la ce bani? ca mar interesa si pe mine una asemanatoare:D arata mult mai bine cu ea:D
|
O avea masina cand am luat-o dar era sparta si din cate am inteles nu se mai gasesc....asa ca niste fibra de sticla si niste chit au facut minuni :D
Nu cred ca merge pe bara ta...tie iti trebuie ceva de Golf sau in genu pe care sa o prinzi de fusta fata a masinii |
masina mea va ramane fara bara si vreau sa pun ceva sa completeze golul:) si caut ceva cum ai tu sau una similara cum e pe Dacia SPORT:D bafta cu masina
|
Pai exact asta iti zic eu....daca ramai fara bara, buza mea nu merge pt ca se prinde de bara, tie iti trebuie ceva sa se prinda de fusta fata a masinii
|
3 Attachment(s)
.................
|
Frumusica masina numai ca nu prea imi place grila, ar merge grila originala cea cu 4 faruri ....... ;)
|
arata chiar f bine masina ..sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
|
am trecut ieri pe la capatul tramvaiului 45 dar nu ti-am vazut masina:-P tu acolo stai nu?
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari inca o data pentru masina si spor la modificari! Ti-am mai laudat masina si pe un alt site. In fine nu asta e important. O singura intrebare: este dacie 1300 cu elemente de 1310, sau este renault 12?
|
E dacie sau renault? trage sau impinge? cum se misca cu noul motor?
|
Este o mai multe incrucisari ...:D
Motorul a redevenit 1.6 simplu corp. Cu carburatoarele alea ma jucam cu viata mea si a celorlalti. Pe cei care au asa ceva pe masina ii sfatuiesc sa aibe mare grija, si sa acorde maxima seriozitate elementelor de securitate. In rest, numai bine |
pai de ce, detalii
|
Era un motor de 1.6, cu axa intepata , cu 2 carburatoare Dellorto DLHA 40.
Modificarile aferente motorului nu au fost decat o servofrana de papuc si un radiator mai mare. Masina nu putea fi controlata la plecare, iar franarea se facea destul de anevoios. NU spun ca este REGULA sa se intample asa....spun doar ce s-a intamplat la MINE. Asa ca am ales sa pun inapoi simplu corp si sa ma bucur de plimbari in zilele insorite. |
Mai esti in posesia pieselor date jos de pe masina, sau le-ai maritat? Ma interesau in special axa cu came si carburatoarele.
|
Axa e in motor, carburatoarele s-au dat...
|
Ceva nou cu masina?poze noi?
|
4 Attachment(s)
Mdea, daca tot a dat caldura, am zis sa mai ma ocup un pic si de "a batrana"...
Drept urmare a primit o noua suspensie... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning