![]() |
Re: unde pe litoral ?
tot mamaia este mama statiunilor
|
Eu prefer muntele vara sau iarna.. La mare nu imi place :P, dar daca e vorba de statiuni la mare, mergeam la Costinesti.
|
Fugiti in Turcia fratilor , sa scapati de Psycho:) (raport calitate pret excelent Reper Antalya;) )
OT : Cred ca ori afara , poate Turcia , ori daca nu , in Ro , la Mamaia |
si in bulgaria e misto..litoralul e peste RO.... o noapte 5 stele in RO 120-150euro...in bulgaria la 4stele stai 3 zile cu 100euro si nu se compara:oamenii,curti,gradini,tot e mai bine .... ! in RO prefer mamaia(de cand mastiu am umblat doar prin ea..deja e un mare FIX cred :) )
|
Nici in Grecia nu sunt preturi mari. Variaza de zona si standarde. Si in nici un caz nu se compara marea noastra cu mediterana.. la cum e apa. :D
|
eu prefer Eforie Nord sau Sud...poate pentru ca aici m-am obisnuit si cunosc toate localurile.
sau Vama Veche...:) Anul asta o sa incerc ceva mai retras...o sa va zic pe unde o sa ajung. |
mda..... parerea mea e k dak vrei sa stai la noi la mare e mai bine la NEPTUN ..e apa mai mare dak prinzi valuri mari e super kool!!! ;)
|
cine zice k e mai fain in afara are mare dreptate.preturi mult mai bune k la noi...distractie pe masura....in plus vezi locuri superbe si mai intalnesti si oameni noi....ceea ce e super misto;-) ;-)
|
Ptr noi,ca sa ajungi la Marea Neagra,e o adevarata problema!!!De la Oradea,is cam tot atitea km la marea Adriatica,decit la marea Neagra,doar atata diferenta,ca spre HR ai 200 km drum mai nashpa,si in rest AUTOSRADA,frate!!!Si in viata mea,n-am vazut politisti mai intelegatori,daca vine vb de turisti,decit cei croati!!!:D :D :D .So,am fost de vreo 6 ori pe acolo,si era tareeeee!!!Anul trecut era sa ne intoarca din vama,k dupa parerea lor am avut mult acool!!!Dar n-au vazut nici jumatatea...deci voia buna era garantata!!!
Pe anul acesta s-or anuntat si mai multi,si cica merem in Bibione(IT).Pana acum isi 5 masini pline,si suntem in Mai....:D Nici Antalya nu e o idee rea,k nu tre sa-ti bati capul cu alcoolul la vama!!!La preturi inca acceptabile gasesti all inclusive,numai unii nu vor sa mearga fara masina!!!:x |
Din cate am citit aici nimeni nu vine la Costinesti, eu am fost si anu trecut si nu pot sa zic ca nu e fain, dar la banii astia cred ca merita. ( Cazare+drum+banii de
cheltuiala ajunge pe la 5-6 milioane ). |
La Mamaia este cel mai frumos....si cele mai multe distractii....
|
.....taci mah din gura unde suntem noi e mishto si cel mai marfa statiunea anonymous betzivii se poate :lol::lol::lol:.....;)
|
CAtegoric la mamaia:D :peace:
|
Quote:
|
Neptun , Olimp ,Eforie Nord si Sud in aceste statiuni am fost pan acum :D frecventez marea mai rar 1 data la 2-4 ani ... imi place muntele e liniste racoare , te relaxezi altfel , parerea mea ;)... Anul acesta nush unde , posibil in afara de cand cu UE ...sa vad oferte , e mai ieftin ca la noi sunt altfel hotelurile , lumea.... voi ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:47. |
- Copyright 2026 4Tuning