![]() |
Re: Audi a dezvaluit noul R8 V10
e crima masina
|
au rupt gura targului cu FARURILE alea cu LED...:-D si partea spate imi place mai mult ca la V8, de motor ... nu mai vorbim:-P
|
de-a dreptul impresionant..
.Imi plac foarte mult insertiile de carbon din consola |
Quote:
off topic:in orasul in care locuiesc eu sunt o problema sfat:nu vizitati niciodata campulungul de zilele municipiului sau in cadrul a diverse spectacole etc....deoarece este o mare de oameni bronzati si jandarmi :) |
asa e ! foarte reusit !cel de 420 de cai era kam "puturos" !:D
|
Il rupe GT2 la orike ora!:evil::evil::evil::D
|
E criminala!
|
Quote:
Cat despre pret, 140000 de euro pentru motor de lambo (!!) nu mi se pare DELOC exagerat. Gallardo daca nu ma insel costa 180000 de euro sau mai mult deci pentru ce ofera aceasta masina pretul e mai mult decat rezonabil. Oricum R8-ul e mai practic decat lamborghini, si mai confortabil...iar in linie dreapta probabil ca va ramane putin in urma dar nu cu mult. Diferenta e de doar 0.2 s de la 0-100, de la 0-200 probabil ca e ceva mai mare pt ca lambo-ul e mai usor si mai aerodinamic, si are si 35 de caluti in plus. edit: acum am vazut si pozele cu masina rosie...arata absolut genial (mai putin jantele alea hidoase), nu-mi vine sa cred cat de bine poate sa arate pe rosu ! Cat despre interior, eu unul marturisesc ca n-am mai vazut in nici o masina atata fibra de carbon la interior. Me likes :D |
deci chiar nu conteaza din ce parte sau unghi privesti masina asta..... e minunata! :D
|
Quote:
|
wai mi-ar fii frica sa merg cu asa ceva in Romanica :D Poate in afara,da :D
|
Quote:
|
no comm...o adevarata legenda :X:X:X:X :peace:
|
Ce mi se pare mie interesant e ca in ciuda performantelor net superioare masina asta consuma la fel de multa benzina ca cea veche..adica in jur de 13.7 litri la suta cu transmisia automata (exact ca LP560 de altfel). Asta ca sa va faceti o idee cam cat de eficient este acest motor nou produs de audi ! A si daca am citit eu bine V10-le e cu doar 30 de kg mai greu decat V8-ul anterior de pe RS4 si R8, ceea ce se reflecta in greutatea totala a masinii de doar 1620 kg (~cu 60 kg mai mult decat R8-ul cu V8 ).
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Adevarul e ca LP560 e mai usor cu 120 de kg deci ar trebui sa se comporte ceva mai bine pe circuit...asta in teorie pentru ca la cat de bun s-a dovedit pana acum a fi R8-ul pe circuit sunt slabe sanse sa se intample acest lucru.
Dar inteleg ce spui tu, pana la urma e vorba de care masina ofera senzatii mai tari ori in cele din urma probabil ca lamborghini-ul sta ceva mai bine la capitolul asta decat audi. Cel putin la capitolul sunet sta infinit mai bine din ce-am vazut (sau auzit) pana acum. Ca sa se inteleaga ce vreau sa spun am pus mai jos niste video-clipuri cu cele doua masini pe circuit, practic nu exista termen de comparatie, sunetul produs de audi fiind in cel mai bun caz insipid in raport cu cel al lui Lp560...si nu stiu de ce dar cred ca o sa-mi dati dreptate :D https://www.youtube.com/watch?v=AtugiprLSrI (LP560) https://www.youtube.com/watch?v=jkLl-GQM4qc (R8 V10) In fine eu daca mi-as lua R8 din asta cu motor V10 i-as pune esapament de LP-560 pentru ca altfel cred ca as muri de ciuda cand ar trece lambo-ul pe langa mine...de fapt cred ca un sistem de evacuare mai performant (in sensul de "mai melodios") ar trebui sa fie neaparat pe lista de optionale imho :twisted: |
Ma asteptam la ceva design specific... vad ca nu... Oricum si asa e foarte TARE! :love:
|
Arata f. bine, mai ales interiorul (desi scoti bani multi in plus pt el).
|
E super-ok.Puterea este iarasi cat se poate de "corespunzatoare" pentru un motor aspirat si cifra la care s-au oprit probabil ca are ca scop si neafectarea vanzarilor la Gallardo.E oarecum similara chestia (cred) cu 335i-ul si M3-ul....oarecum.
|
Quote:
Quote:
eu unul ma bucur ca audi s-au ambitionat si au onorat cererile miilor de fani R8 care vroiau un V10 functional. |
Hai sa fim seriosi nu e chiar ATAT de scump...cel putin in raport cu performantele oferite e comparabil cu F430 sau cu vechiul Gallardo asa ca nu, pentru ce ofera nu e deloc scump.
Plus ca, motorul ala de lamborghini face toti banii (sau ma rog, cea mai mare parte din ei :D). A si daca nu ma insel pretul (anuntat deocamdata pentru germania) e cu tot cu VAT deci masina o sa coste in jur de 120000 de euro fara tva...sper. |
rupe tot!!!! super racheta!!!
|
Ultimele vesti anunta o versiune LMS, care va deveni cel mai rapid Audi de serie construit vreodata.Cutia va fi imprumutata cica direct de la R10 Le Mans, care va pune in valoare V10-le de 5.2 litri, schimbarea vitezelor facandu-se cu ajutorul shift-paddleurilor de pe volan.Cantarind doar 1250kg, el va accelera pina la 100km/h in sub 4s si va avea o viteza maxima de peste 200mph, deci cca 325km/h.Va fi disponibil pentru primii clienti din toamna lui 2009 si va avea un pret pe masura, cca 206.000 de lire sterline.
|
Quote:
|
numai experimentati care nu isi permit masina s-au gasit sa comenteze...cica sunt putini 500cp..voi care luati primu stalp si cu 200 cp
|
Quote:
De fapt daca am inteles eu bine ei ziceau ca sunt alte masini care costa mai putin si au mai multi cai...sigur, numai ca ei uita un lucru si anume ca NICIUNA din acele masini nu are motor aspirat, cu atat mai putin de LAMBORGHINI :twisted: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
27 Attachment(s)
Fotografii live de la Detroit
|
Vaaaai cum arata:dribble::dribble:
Cat de bine ii sta in rosu asta:love: Da Doamne sa castig la loto :? Pur si simplu criminal si exteriorul si interiorul... de motor nu mai vorbim :mrhappy: |
pretul nu e ceva iesit din comun,pentru un r8
|
Si ce e si mai interesant e ca motorul are o turatie maxima de 8.700 rpm ....mai mult si ca la galardo LP 560 (8.500rpm)!Insane !cum o suna la turatia aia .....:rolleyes2:evil:
|
Da super frumos in rosu/carbon :love:
|
CRIMINALA...:yikes:....perfecta din toate punctele de vedere
|
Quote:
rosu cu negru/carbon intotdeauna o sa fie o combinatie perfecta...mai ales pe r8 le spuneam tuturor mai demult ca rosu/carbon is the shit :lol: and yes it is :) in sfarsit un r8 care o sa mearga pe masura aspectului :yes: |
Quote:
|
crima :D r8 the best!
|
demential fara cuvinte...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning