![]() |
Re: E36 - Individual
Quote:
xerex merci pentru aprecieri, si sa stii ca urmeaza sa mai investesc si eu in ea, usor usor...multa bafta |
Quote:
Bafta ! |
Quote:
|
sa ai grije de ea ca sa aiba si ea de tine ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Bn ca ai inmatriculat-o si nu ai prins taxa asta jegoaza a lu TAriceanu...
Acum ca e inmatriculata poti sa ii folie ca nu mai ai probleme la rar:D Pun o poza sa vezi cam cum se vede:D Bafta si ai grija de ea ca e vremea cam uda si nu e bn deloc :-) |
OH DA!!! merci pentru poze, arata bine, dar folia va fi pusa in primavara, pentru ca am un prieten care si-a montat acum si e destul de nasol iarna...cu condensu...vremea rece, nu se usuca repede...so.. in ian va primii o finala dtm si alte maruntisuri:twisted:
|
Ma bucur ca iti plac pozele,cpc...Ai dreptate cu vremea , e frig si se usuca foarte greu! Ai grija de masina ;)
|
Individual inseamna ca a fost facuta pe comanda.....adica a ales din mai multe culori de caroserie...mai multe modele de piele...de bord..de jenti.....etc....asta inseamna;)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Poze noi :D (ps achizitie noua angel eyes ccfl 8000k montat de mine)
|
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos . Cu folia de pe geamuri ce se mai aude?:)
|
frumos , frumos . . . ! Stai pe langa City Mall ? Ca parca am vazut masina de cateva ori pe acolo :) !
|
Quote:
Quote:
salutare tuturor si va tin la curent pe parcurs |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning