![]() |
Eu tot nu m-am lamurit: exista skyline cu volan pe stanga? Ca in habitaclu se vad doua zone mai negre, una e scaunul si una pare sa fie umflatura din bord din dreptul volanului...
Pana acuma cel mai bine mi se pare ca seamana cu Acura Integra GS-R, modelul '92-'96, dar asemenea faruri mai sunt pe o multime de japoneze. De asta spun ca, poza fiind dintr-o reprezentanta ceva, dupa modelul de spoiler despicat jos in doua cu care vine stock pare sa fie Integra. |
Nu e mai, e Lexus :P
|
e skyline R32 .(punct)! next
|
O fi, nu zic nu... Eu zic totusi sa asteptam pana ne lamureste pimp_lex :wink:
Eu sunt gata sa pun o bere - trei - cinci pe Integra... Tine cineva pariul? |
1 Attachment(s)
Eu nu tin pariul si am sa iti spun si de ce ...
Masina din linkul tau este Integra ..oka... Uita-te bine la poza atasata de tipu' ... Diferentele gasite de mine ...: 1 . Nu are semnalizare in bara si nici pe lateralul barii gen Lucas galbena , ci il are pe aripa. 2. Semnalizarea de langa far la Integra este cu colturi drepte , la modelul din poza este mai rotunda 3. Oglinzile la integra sunt mai patrate , la asta sunt rotunde... 4. Integra din poza are 2 stergatoare ... asta vad ca are doar unul ... 5. bara la integra are o cuta exact la mijloc ... bara la asta din poza nu are cuta respectiva , ci doar e ondulata usor ... Masinile japoneze cam seamana intre ele din pc te vedere estetic , asta in fctie de anul fabricatiei .. Dar iti zic sotto ca e Skyline ... Si Skyline are volan si pe stanga si pe dreapta ... Hai ca bag o poza .. e usor de ghicit ... |
Puma sau Tigra?
|
Quote:
Nu e nici Puma , nici Tigru ... :D Next ... |
golf?!
|
golf 4 !! :twisted:
|
1 Attachment(s)
Nu stiu ce masina e (inclin sa cred ca e Golf 4) si o sa incalc \"regulile\" jocului.
Ghici :) |
Opel Astra cu spoiler de Evo 6 ? :shock:
|
Aia a lui Pimp_Lex e Nissan 240SX S14 (in Europa le zice 200SX, in alte parti Silvia)
|
X-Ray-Eyes: Corsa? :shock:
|
si eu corsa
|
...sa-mi dau si eu cu parerea...206..sau golf4 ..!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning