![]() |
Re: Micutul meu VW Corrado 2.9 vr6
kiturile de pe ebay de turbo sunt niste porcari asa ca nu face niste investitii aiurea la cat de frumoasa si rara e masina asta merita tot ce e mai bun. considerate unul din putinii norocosi care are un VR6 2,9.:lol:
|
sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea ... o masina extraordinara din toate punctele de vedere ... eu zic sa lasi visele cu 350 de cai nu ca nu ar fi imposibil de realizat dar ca sa si iasa ceva costurile sunt putin zis IMENSE asa ca investeste in estetic iar din motor stoarce ce se poate scoate din el fara supraalimentare ... un soft o evacuare bine gandita impreuna cu un set de arbori cu came si multe alte maruntisuri sunt arhi suficiente pentru aceasta masina ... spor la treaba si daca ai vreo nelamurire sau vreo problema nu ezita sa ma contactezi ... mess : mihainula ....
|
superba masina. sa ai grija de ea.
|
Stiu ca sunt un norocos ca am aceasta masina, si sunt mandru de ea. Imi place masina si clasica, dar stiu ca ma va "manca" mereu sa o modific. In primavara ii pun lambo dors-urile, ca alea sunt cele mai scumpe. Vreau sa scap de ce mai scump (1350 Euro - LSD), si in plus, trebuie sa le pun inainte de a o vopsi. Multumesc pt aprecieri si pt ajutor. Inca nu m-am apucat de ea, ca o sa va stresez eu cu intrebari :D. Va voi tine la curent cu tot ce fac la ea.
Deocamdata i-am luat baterie noua, i-am dat un polis la mana, am frecat 3 ore la ea cu un prieten, am scos abtipildul ala cu CH de pe bara din spate si pe cel mic din stanga.(alte 2 ore). Imi stateau pe creier. Urmeaza sa ii schimb rulmentii si placutele de frana , fata/spate, cam huruie, schimb ulei, filtre... Pe 15 sunt programat la R.A.R., apoi trebuie sa ma duc pana la Bucuresti sa ii pun aparatul ptr handicapul meu, ca sa fie scutita de taxe, dupa care il dau jos. Fara aparat nu e scutita de taxe... Romania.... |
nu crezi ca mai poate astepta chestia cu lambo si sa faci altceva la masina de banii aia? sau iti plac asa mult....frumos exemplar
|
super masina !! take care:D
|
De banii de pe lambo mai bine faci altceva:)
|
Ei, vin si alti banuti. munca munca si iar munca si apar ;)
|
Astazi am schimbat rulmeti fuzete fata/spate, placute fata/spate, 7 litri de ulei ( Castrol Magnatec), filtru ulei ,filtru benzina, filtru aer. Tot inainte!!!
|
frumoasa masina sa o stapanesti fara incidente
|
6 Attachment(s)
Ieri m-am apucat sa schimb lumina butoanelor, si la modulul de caldura. Am lucrat de la 2 pm pana la 5 AM. Deocamdata mutumit de ce a iesit. Ma deranjeaza "0" si semnul de ventilatie. Trebuie sa gasesc o solutie sa se aprinda ca restul.
Luni m-am jucat si la ceasuri, pana ce iau plasma. |
Frumoasa masina ! Sa ai parte de ea !
|
11 Attachment(s)
Salutare Lume. Am scapat de RAR. Deacum urmeaza inscrisul. Am mai lucrat un pic la el. am facut neoanele de interior, si sa vad cand le montez(sper pana duminica) si am schimbat evacuarea de la catalizator spre finala. catalizator Magnafolw, si finala Sebring. Multumit de ce a iesit. Totul inox. Lucrare facuta la Pilot.
|
evacuarea ai facut-o in buc sau in ct? cat te-a costat toata lucrarea?
|
bine lucrat claudiu. te-am vazut cand ai plecat de la borla.
sper ca nu ai aruncat toba de mijloc ca o sa iti trebuiasca. brgds, edi |
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning