![]() |
Re: Cer sfaturi la achizitionarea unui E36
Quote:
de preferabil........cand ai de gand sa iti achizitionezi masina dute cu un mecanic bun ....cineva care cunoaste BMW bine....si cred ca ai prieteni in buc care se pricep....la bmw io am facut greseala care te sfatuisc pe tine sa nu o faci .....mam dus si am luat masina tot asa am intrebat pe cineva pe unde sa ma uit... dar nu este ca atunci cand este unul care cunoaste si vede masina:D:D:D:D::D:D suces la achizitionarea masina :D si fara incidente nepalcute https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/108799-e36-320i-2-5-a.html |
eu am un 325i din 92 si am fost cu el la R.A.R. si prima data avand tobe sport a iesit noneuro apoi am mers la dezmembrari si am luat toata evacuarea de pe un 320i 24v si a iesit ca si norme euro3, dar datorita varstei masinii au trecut in carte euro 2.asa ca poti linistit sa mergi dupa un 325 ca la noi se rezolva problema cu noxele oricum. succes
Quote:
|
domnilor,eu tot ce stiu este ca trb. sa imi rup oasele in germ. pana in august septembrie ca sa imi iau un 325
|
Vand eu 3 25 e 36 an 1990 4 usi , INSCRIS in RO 4100 euro , argintiu , trapa oglinzi 2 geamuri el , computer de bord , airbag , schimbator de M , cotiera spate , abs , servo - total , sac de schiuri , roata de rezerva noua , jante , proiectoare de ceata , placute frane noi noute , etc ... nu mai tin minte ... 0727 726 137 , 0761 177 218 Boby
|
Quote:
...bafta la cautat...nu la auzite...;) |
buna .......
e pt prima oara cand postez pe un forum ,sunt proaspatul posesor al unui bmw 316i compact.poate ma ajutati si pe mine putin . vreau sa il aranjez putin in interior si exterior.vreau sa-i pun piele si la exterior f putin ,nu vreau sa arate ridicol cum fac multi.pun frate o gramada de accesorii care nu isi au rostul.m-ati putea ajuta cu niste poze ca sa imi fac o ideie,cum sa-l fac .mentionez ca eu am vreo 30m de piele crem si din asta asi vrea sa-l fac.va multumesc si sincer sa fiu BMW-UL E TARE |
| All times are GMT +2. The time now is 19:28. |
- Copyright 2026 4Tuning