![]() |
gsy-ile mai bine aici decat omv :lol: aici macar nu sunt tanpiti de chelnari de la omv bafta in continuare si nice car fao mai repede cati sta bbine in ia te reprezinta .nebuna ca tine .rapida ca tine .si hai sa punem o vb buna desteapta ca tine :twisted: :lol: :lol: :lol:
|
pzv`ule esti razvan nu ?:) vezi pune`ti banneru ;)
|
nu e razvan sunt aly prieten cu raz
|
aham ;)
|
Bine v`am gasit ;)
|
horik ce faci barosane mai traiesti :))
:lol: |
-Bine ai venit mai nea Horica......
|
Neatza
Neatza la totzi din cafenea ... in special Gsi !! my new friend :lol: :lol: :lol:
|
Re: Cafeneaua NSL
Quote:
|
sal all
1 Attachment(s)
Pt cei care nu il stiu pe Andrei_nsl
Am sa il rog sa se prezinte si sa ne spuna citeceva despre el Ce pot eu sa va spun ca e pasionat auto si este fan nsl restul ne va spune el ps: HORICA VREAU ACTIVITATE TATA.... CU RESPECT G_S_I-U |
auziti... ciorba de burta aveti?? ... da parizer? :D
|
www.nospeedlimit.ro
Am marea rugaminte catre totzi membri clubului si nu numai,ma refer si la simpatizantzii clubului sa incercam sa postam si sa discutam si pe www.nospeedlimit.ro
e pacat platim domeniul acolo si nu avem activitate haidetzi sa punem site-ul nostru pe picioare da? si nu numai site-ul... presupun ca totzi dorim sa readucem acest club in virful piramidei VA MULTUMESC CU RESPECT G_S_I-UL |
Re:
Quote:
deocamdata iti ofer parizer taranesc (urechi de elefant) lool |
gsi-ule sa innebunesc daca nu imi trimiti odata linku ala de la pescarus ma jur ca iti sparg toate farfuriile si paharele din cafenea :D :D :D
|
Ai dreptate Gsi-ule ! Va salut pe toti si va respekt , in special GSI, HORIA, ALY ( PZV) FLORICA , GOLFTUNING .... si lista poate continua... Horia parizer nu avem, avem shorici :) , fudulii :) :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning